Skratt

Herregud vad jag har skrattat idag.. Var längesen jag skrattat så mycket som jag gjorde idag. Fick inte mycket gjort pga allt skratt. Ska försöka vara mer seriös imorrn, kan inte lova något men jag ska verkligen försöka. Det är ju inte så lätt att vara effektiv när vi är jätte många på jobbet och inte så många patienter.
Imorrn blir det väldigt tidigt eftersom jag börjar kvart i sju... suck. Därför tänker jag lägga mig tidigt, typ nio... får se hur det går..

Hejdå Dalarna

Nu är jag tillbaka i Uppsala, det gick bra utan större förseningar. Hade inte dåligt med ångest att lämna hemmet., det var så lugnt och skönt hemma.. gjorde bara det jag ville.. nu väntar jobb framöver... blääää.

Jaja för att jag inte ska deppa ihop här hemma måste jag nog festa till det lite ikväll... undra med vad bara.. inte så sugen på något just nu.

lillkissen igen


fina lillmissa


Dan före dan

Kom på att jag har lite å fixa innan julafton.. dammit. Jag som trodde jag var klar. Kupolen är INTE kul en dag som denna. Men men... först ska jag jympa och sen blir det Bert... eller ja.. mina planer kanske inte är så genomtänkta.. jag hade även tänkt vara hos pappa vid lunch...tidsoptimist.


Så jäkla glad

att jag fick ledig och kunde åka hem redan i måndags. Jag anade att jag inte skulle kunna komma hem när jag bokade för några veckor sen. Frågan är väl om jag tar mig tillbaka, biljett har jag men undra om tågen går..
Idag har det varit över -30 här u Djurås och det har varit omöjligt att gå ut.. hehe. Jag vill inte att min näsa ska frysa ihop. Imorrn ska jag åka å hälsa på pappa, Gerd och katterna. Har inte planerat när ännu.. måste ju göra min jympa med bollen först.
Bakat har vi ju gjort idag, jag bakade Brysselkex medans mamma och peter gjorde biskvier och saffrans skorpor. Dessutom har mamma testat min läskunnighet (hon är specialpedagog) och kommit fram till att jag är ett hopplöst case. Så hon kommer nog fortsätta tipsa mig om lättlästa böcker. ;-)

Massa ny musik

och lite gammal

My chemical romance - Na na na na na... osv
The Game - Money
Ashlee Simpson - Outta my head
Jay Smith (såklart) - Like a prayer och Bad romance
Petter - Längesen
Mohombi - Dirty sitatuion
Timbaland - Naughty eye
September och Petter - Baksmälla

Hittade de gamla bland mina äldre inlägg i bloggen. Så kul att lyssna på dem igen. Därför måste denna tradition med låttips fortsätta.. fo evva..

Hemlandet

Yes nu är jag hemma i Dalarna. Efter 2h timmar på ett tåg och lite försening på det så kom jag till hemmet nr 2. Gött att bara vara ledig och försöka koppla bort allt som har med jobb att göra. Idag så ska jag dricka lite kaffe, gympa lite och åka till Kupolen.. alltid denna kupolen.
Får sprickor i huden av detta klimat. Vaknade en morgon med blod runt munnen.. haha jaha då hade jag spräckt läppen, och nu har jag fått en spricka i tummen. aj aj aj.
Jag har tänk baka lite kakor nu när jag ska vara hemma ett tag, kuul.

Segt var det här

Ligger i soffan och orkar inte röra mig. Bara för att man vet att man jobbat natt så blir man automatiskt seg. Idag är det träning men det enda jag vill göra är att sova. Jag ska dock försöka hålla mig vaken... kommer inte gå så bra..

hemma då

Efter en heldag i Tierp så är jag äntligen hemma. Det tog sin lilla tid om man säger så. Imorrn är det dags för årets julbord, det blir göttans det. Orkar inte skriva så mycket, har ont i huvudet och är lite småsur. Jaja.. Alva låg iaf i mitt knä hela kvällen, kanske har hon inte glömt mig. Detta är bara en snabbvisit, för på söndag ska jag hem.igen för nattjobb. En asbra låt som går på repeat är Beyonce - Radio och som alltid Survivor - Burnin' heart, kanske gör det mig på bättre humör.

Resande

Har en massa resande för mig de närmaste dagarna. Imorgon bitti ska jag åka till Tierp och jobba. (Låter som att jag har ett mobilt jobb, jobba lite här, jobba lite där.) Sen efter jobbet åker jag hem till Uppsala och sedan vidare upp till Djurås. Det är det Nisesistiska julbordet på lördag och redan på söndag måste jag åka tillbaka till Uppsala för nattjobb mot måndag.
Jag gillar kylan.. hehe. Ingen vill gå ut vilket resulterar i att ingen skadar sig och vi har det jäääävligt lugnt på jobbet.

Ojsan, där ser man =)

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8203951.ab