Ännu fler myggbett

Det tar aldrig slut. Det är ett helvete.. jag har myggbet i fejjan, på händerna, fötterna, ryggen, armarna, benen... jag blir GAAAALEN!!
Ingen sol idag... eller jo bakom molnen. Hoppas den dyker upp senare. Men än så länge gör det inget. Ska ut och springa... då behövs ingen sol.
Håret är tvättat, skönt.. det är alltid jobbigt att gå runt med smutsigt hår när det är så långt.
På agendan idag:
löpning
lunch vid golfbanan
en tur till Jugansbo och besök hos malin och gurra

nu kom ju solen fram.. fasen vad är detta.. jag ska ju springa...

3000 myggbett... MINST

Dom äter mig när jag solar, sover, äter, promenerar.. JÄMT.. jag blir snart galen. Jag har bett ÖVERALLT! Aaahhh..
Ska läsa min halvtaskiga bok snart tänkte jag.. ska bara fixa med lite musik så jag kan bege mig ut å springa sen. Kan inte springa utan musik. Går ikke.
Tänkte jag skulle hälsa på Malin inom kort. Ska bara försöka fixa en bil.


varför

varför blir allting exakt som man inte har tänkt sig.
För mig slår det aldrig fel.

Ont i magen har jag också...


Jaha...

ska det här vara kul eller...?

Semester dag nr 1

Egentligen började min semester redan i torsdags men jag räknar from idag. Så från denna dag och 4 veckor framåt så ska jag vara LEDIG. Fyra veckor.. vad hinner man göra? känns som att man inte hinner med något. Peace & Love börjar idag.. och ingen biljett har jag... alla tjatar om hur roligt det ska bli. Jaha... jag ska bara softa jag.. läsa bok... shoppa. Känner inte som att man fot skulle klara av en P&L festival.. skulle nog "slå upp" skadan igen.. skyller på det.
Jaha nu regnar det...
Har smetat in mig i myggmedel eftersom jag får såna enorma bett.. kul.. det ska ju vara sommar... jag ska inte behöva sitta under tak i skydd från regnet och slåss med mygg och knott.
Sol och ösregn... ingen logik nånstans
Igår blev det iaf majstångsresning nr 2 för min del..

Sen kom lite hemligt besök

Kanske man skulle ta å städa lite i rummet?


Har tagit plats i solen

Det är precis det här som jag längtar till hela året. Ja typ JÄMT.
Ligga precis där.. lyssna på p3.. läsa en bok.. sova..
Jag vill ALDRIG jobba igen.. och jag vill aldrig åka tillbaka till min lägenhet utan balkong. Jag måste flytta till en annan lägenhet..


Dricka lite kaffe i inglasningen och läsa tidning eller hålla på med datorn..


Jag ska inte göra nåt idag... imorrn börjar allvaret... träningen. men inte idag.. idag ska jag på min höjd vara med på en majstångsresning.. eller ja jag måste nog eftersom det är här i byn.

Midsommar

Japp avklarad är den. Nästan. Imorrn är det annandag midsommar som jag så gärna kallar det. Annars tar ju midsommar slut så snabbt.
Så igår var jag i Leksand med Ida, Idas syster och Idas systers pojkvän. Första anhalt var en fest inne i Leksand. Inte så roligt där nej när de redan hade festat sen 11 på dan. Det såg förjävligt ut där. Men solen kom och vi började överväga om vi skulle bli religiösa.. helt otroligt att solen alltid skiner vid resningen. I gropen hamnade vi, det var trevligt som vanligt och dansen kring stången som inte får undvikas. Det var dock inte lika mycket folk i gropen som det brukar vara... men hel del ändå. Sen var det dags att traska vidare till en fest i Tibble, det var väl trevligt där med en inte jätteskoj där heller. Nej nästa år ska det styras upp nåt riktigt.
Idag har det varit segt.. ätit pizza, träffat Maria.. det var trevligt. Men imorrn ska jag återgå till dieten. Får inte fuska som jag gjort.
Jag vill aldrig att min semester ska ta slut och jag vill INTE tillbaka Uppsala överhuvudtaget. Kanske dags att sova...

Slitit mitt hår

Bokstavligen. Slet ut halva löshåret bara för att. I med nytt imorrn. Det blir sketa bra.
Planerna är klara för midsommar. Det blir Idas place sen fest i ett tält sen gropen och sen får vi se. Lite problem har uppstått.. hoppas det löser sig.. Det går bara inte att komma på nåt så sent när det gäller en viktig helg som midsommar. Inte för mig iaf.. jag måste ha allt klart.
Stövlar har inhandlats, sydväst kommer att användas.. men det är FÖRJÄVLIGT att det ska vara sånt här väder. BAJS!! men men, det är bara att gilla läget.

Huuur mkt tid som helst

Jag skulle vilja ha det såhär jämt. Jag ska gifta mig rikt och aldrig arbeta. Det vore livet.
Har inhandlat på systemet, folk var som galna när portarna slogs upp.


förra året

hemma i dalaland

Ja äntligen är jag hemma!
Efter att ha besökt ikea, rusta, team sportia, sova, jysk, ica maxi... ja säg vad vi inte har besökt så är jag hemma. TRÖTT är jag efter en halvdag på jobbet.. aah...
ska nog bädda sängen... ta boken.. och sova... har en lång dag framför mig imorrn som ska börja på systemet.. Jag lär ju köa rätt tidigt innan de öppnar. dryygt. Det är som det är.
Foten blir inte bättre... jag väntar till efter midsommar med tränandet.. SEN skiter jag i hur ont det än gör..

planer inför "semestern"

Så nu har jag packat EN av två möjligen TRE väskor. Hela resväskan är FULLPROPPAD med endast kläder och nu väger den bly. Dåligt med strumpor är det dock... hmm.. men jag ska ha varmt på min semester annars blir jag sur. ska nog ta med mig lite dvd-filmer hem. Kan vara bra å ha.
Jag har mitt mål för semester klar.
- träna mig i form
- hålla mig till dieten
- gå ner 5 kilo
- omdesigna bloggen
- läsa ÄCKLIGT mkt böcker
- träna ÄNNU mer
- städa HELA lägenheten
- rensa ur och slänga kläder jag inte använder.
.. nej det blir ingen semester det här inte...

Jag är totalt LESS på jobbet. JAG VILL INGE MER! trött på att röntga alla möjliga och omöjliga kroppsdelar.. trött på att sätta nålar.. trött på att spruta kontrast.. trött på att gå upp på avdelningar.. bläää..

Här kommer en bild på "nya" håret.


Uppföljning

Foten!.. vad har hänt? Lider ju av så kallad tenosynovit. Senskideinflammation. Det känns sisådär när man traskar runt på jobbet hela tiden, det får ju aldrig läka. Så jag har ju ont jämt... inte har jag kunnat träna heller. Och dålig är jag på att uppdatera mig här... inget är bra. hehe. Joodå.. snart så... SEMESTER IMORRON!!!!
Mutti kommer och hämtar mig efter jobbet imorgon och jag har såååå mkt att göra ikväll. AAH.. alltid spar jag allt till sista dagen. typiskt.

Fossingen

Är fortfarande inte bra. Idag har jag engagerat hela röntgen i jakten på diagnos. Härjade först på MR för att få den undersökt.. så det blev av.. jobbigt att det blev strömavbrott mitt i alltihop. Sen skulle jag leta efter nån som kunde titta på bilderna.. ja då fick jag röntga den också. Har dock ännu ingen diagnos.. ska leta upp en expert imorrn får se om jag får nån bra diagnos annars letar jag upp en ny läkare =).

Halt!

Jag har så satans ont i foten att jag inte vet hur jag ska kunna jobba. Det har blivit som kramp under fotsulan vid mellanfotsbenet på lilltån. Jag stapplar fram, släpar benet efter mig.. det gör inte ont om jag går riktigt fort. Hur kommer det att gå idag på jobbet? ah...
Men lite plåster på såren känns det nu med alla fynd jag gjorde igår. =))
Om en vecka får jag åka hem! Ska bara jobba 10 av elva dagar fram tills dess. Ska nog sjukskriva mig pga foten =)

Fyndat!

Jag har gått runt och spanat på en kofta och en klänning på carlings ett tag och idag gjorde jag det igen och då var det halva priset på BÄGGE! HAHA! det var inte det lilla fyndet jag gjorde. Jag letade efter en varm sommarjacka eftersom jag frös som fasen igår. Den enda jacka som jag visste var Henry Lloyd-jackor som levde upp till mina krav. Men ville egentligen inte köpa någon eftersom hela stan går runt i sånna. Men så hittade jag ändå ingen annan jacka som passade så jag tog väl en sån jacka ändå. Skulle kosta 2495kr, sviindyrt men vad skulle jag göra.. har inte köpt en jacka på evigheter.. Men så kom jag till kassan och så hittade inte kassörskan prislappen så hon letade efter en likadan... Hon hittade en herrjacka som kostade 1495kr och undrade om jag godtog priset, ÖH JA!! haha.. flyt har jag haft idag. Hoppas det fortsätter så =))

Halvdöd

Igår var vi på Bruce och många andra därtill. Det var väl en helt okej konsert, men jag är inget direkt fan av Bruce och ännu mindre av konserter så det var lite tufft. hehe.
Men det fanns väl en del bra låtar som Radio Nowhere, American Land.. ja sånna =)
Jag tror dock jag drabbats av stressfraktur i foten sen igår... min kropp mådde inte bra kan jag säga. Vansinnigt kallt var det och jag kan inte stå så länge.. jag lovar att jag inte var längre än 1,50 när jag kom hem... diskarna helt ihoptryckta.


Brus


(nån som känner igen den här bilden?..öj ja!)

Ska snart se Bruce Springsteen på .. ja vart vare.. stadion kanske? Jag åker väl till stockholm och så får vi se vart jag hamnar. Hoppas jag inte blir antastad som sist jag var på konsert på stadion. Nej det kommer inte hända.. är inte lika from nu som då. Lyssnar på radiosporten, matchen mellan Söderling och Gonzales.. väldigt spännande.


Helg, vadå helg.

Imorrn blir det Bruuus. Brus på stadion. Gillar inte Brus egentligen.. men men... konserter är väl trevligt ändå. Ska bara jobba HELA dagen först. Suck.
Helgen blir ju kul... jobb söndag. Sen hela veckan igen plus nästa söndag. Schemagruppen borde få spö. Jag är så less och irriterad på att jobba. GE MIG SEMESTER! det kommer bli FETT. Ska inte göra ett skit.
Nu ska jag läsa bok. Har sovit hela eftermiddagen, är INTE trött.


Blä, så lång tid tills jag blir ledig igen

Nu är jag knappt ledig en enda dag till semestern, ENDAST TVÅ! Jag kommer att dö.
Vad händer denna vecka då? RUGBY! ja, jag tänkte gå på träningen imorrn.. ta det lite lugnt. Har ingen lust att få stryk. Jag åker dit för jag tycker de är så himla trevliga människor =)
Onsdag.. hmm blodomloppet.. skulle ju ha sprungit men jag har ju inte tränat.. blir väl till å gå.
Hmm.. hmm...