Meer semester TACK!

Jag kan behöva en vecka till MINST. Känner mig inte alls utvilad. Ja så fort jag kommer till jobbet på måndag så ska jag planera in semester.. japp it's a plan.
Nu är jag tillbaka i Uppsala iaf.. skönt å vara hemma en sväng. Men nu är det lägenhetsstyling som gäller. HAr färg och allt till listerna. en ny tavla och gardiner ska sys.
Sitter här mittemellan två snarkande medelålders.. vi ska på hockey.. Almtuna - Leksand. Jag har Leksandströjan på. Det är sviiinkallt i Gränbyishall.. inte alls lika mysigt som i Ejendals... jag vill också sova..

MUSIK

Har en riktigt bra playlist nu :

Beyonce - Oh boy
Hoffmaestro och Chraa - Seize the day
Hoffmaestro och Chraa - Highwayman
Amy Mcdonald - this is the life




Så himla bra text

Födelsedag!!!

Jaa idag fyller jag ååår... hela 24 bast!
Vem har kommit ihåg mig?
Ebet 06:47
Kusin Emelie 07:07

så nu är jag vaken...suck =)

Okheeeej

Vad fick jag gjort idag..hmm.. löpningen ja... gick skiit. Ska göra om det imorrn.
Kupolen.. nej.. orkade inte efter löpningen, den tog knäcken på mig.
hockeyn gick bra.. fick en snygg tröja av mossan, så att jag kan visa vart jag kommer ifrån =)).
Sorteringen av gamla grejer som jag ska ha eller som jag ska kasta blev inte av.. konstigt.. jag som brukar ta tag i saker... INTE. Imorrn kanske.. ja troligtvis.
Kattskrället har varit ute hela dagen.. och hon STINKER jord.. hela underkäken är brun likaså tassar och mage.. kul hon ligger nämligen brevid mig här i sängen och det bara flyter ut bakterier på mina lakan... eeeww... men hon är rätt söt ändå.
Vad händer imorrn då??? mina sista timmar som 23:åring.... hjäääälp.

Fixning

Idag blir det löpning, kupolen, hockey och sortering.. kanske. Om jag tar mig för vill säga.
Ska bara låta maten smälta så ska jag nog kunna ta mig ut.
Meningen var att jag skulle bara tårta idag men jag bakade den igår ist. Riktigt god Budapestrulle. Trodde det skulle vara riktigt svårt eftersom det är så gott, men det var hur enkelt som helst... ska nog baka tårta oftare. Tänkte ha kalas i Uppsala nästa helg.. ska planera lite... då måste jag ju också baka tårta.
Favoritprogrammet nu på tv "Biggest loser".
Jag sätter upp ett mål.. kl 10.00 ska jag ge mig ut på vägarna med mina trikåer.. najs... hoppas ingen ser mig.
Funderar om jag ska ta å träna handboll imorrn... vore skoj.


Handboll

 Japp har sett mitt favvolag nummer två spela match idag. IFK Mockfjärd. Blir alltid sugen på att spela handboll när jag ser handboll... det är ett genuint intresse i den här bygden att gå å kolla på handboll.. den publik vi har i Fyrishov är typ.. herrarna som har träning efter... mm.. genuint var ordet.
Destuktivt beteende var det igår... jag behövde inte skära i mina armar, det gjorde katten så bra i mitt ställe.
Jag tror jag ska dra på kupolen imorrn och shoppa grejjer till lägenheten.. jag ska ju fixa klart den helt nu på semestern och det kommer att bli FETT.
Nu ska jag gå upp och vara social med kattskrället, mossan, peter å frida.

Jag blir gaaaalen

Jag blir inte klok på vissa människor... börjar snart med mitt destruktiva beteende igen... hmmm...

Födelsedag..!!

Snart! på Måndag för alla som är oupplysta och jag har i tidigare inlägg även skrivit önskelista.. ta en titt där.. fettsugning är prio ett =)
Idag fick jag reda på att vi har ju faktiskt match på torsdag, SKOJ för nu JÄVLAR ska vi ta å vinna... det finns inget annat.. Bra träning idag förresten... orkar mer och mer nu... men det återstår att se på matchen om träningen gjort sitt.
Jag har börjat leta kläder och tips på frisyr till höstens stora happening. 80-tals festen hos Malin. Jag har ju aldrig varit på någon.. jag som älskar 80-tal.. så nu ÄNTLIGEN!! Kommer bli skitkul ju. Antar dock att jag har match då.. men klä upp mig är ju det roligaste.. så det blir nog kul ändå.
Fassan åker ju till THAILAND på fredag, den jäkeln... HALLÅ jag fyller ju faktiskt ÅR på MÅNDAG!!! Jag blir skitgammal... 22 är en perfekt ålder... 24 är på tok för mycket..

..

Det nya systemet är faktiskt rätt kul.. det får ju folk att samarbeta... sen är det ju kul att få tänka lite.. annars så tänker jag inte när jag jobbar.. jag bara gör. Enda gången i hela min jobbkarriär jag faktiskt inte ville gå hem från jobbet.
Sen blev det lite träning.. sen hem... tvättning har jag hållit på med fram tills nu... drygt med tvätt ju.
Jaha vad gör jag nu då.... inget... =(

Jag är lite smått less

En person rör upp mina känslor.. det är DRYYYYGT! jag vill ha kontroll på dom men denna person bara virvlar upp alltihop...
I helgen har jag tagit igen mig efter fredagen som var en helvetisk dag. Nytt system på jobbet och alla får panik... springer runt och härjar över att de inte kan nånting.. kanske man ska ta å lära sig då da??!?! hursomhelst så tog varje patient en evighet att klara av då systemet krånglade och man inte var van att arbeta på ett nytt sätt... jag skulle ju inte ens ha jobbat. Först var det sagt att jag skulle jobba till 11 och sedan förlängdes det till 17, kul! jag skulle ju få asmycket gjort, tvättiden var ju bara att glömma. Rena kläder, ja det får vänta. För att dränka våra sorger gick vi ut på Värmlands, rätt kul men jag går nog inte ut där igen... eller det lär dröja ett tag... folk är så SMÅÅÅ...
Lördagen var seg men gick på stan och handlade lite... jag har bara råd med 500-kronorsshopping numera... mer kan jag inte lägga ut på kläder i månaden... kul.. nej. Sen när jag kommit hem från stan slog på lite rugby, får äntligen vila ja då ringer dom från jobbet å frågar om jag kan jobba,, öh nej! det skulle betyda att jag jobbar min sjunde dag i rad. Det skulle kunna funka om det inte var pga det nya systemet, men med all hysteri skulle det inte gå. Sen hade jag ju inte sovit.. och nyss ätit mitt första mål... nej nej... jag sa nej.. sen när jag lagt på fick jag så fruktansvärt dåligt samvete... började nästan grina... någon som skrev nåt om uppvirvlade känslor..  mina är i obalans ja.. (undra om jag ska se klippet "lejonet christian").
Imorrn jobb igen... då endast till halv ett... ibland lyckas jag med att lägga schema.. gött det. Då hinner jag träna lite...
Undra om jag ska se lite film... såg en film idag.. "Cry Baby" med Johnny Depp.. haha skitdålig...
Igår såg jag ju Black Jack... det är en riktig höjdarfilm det... =)) eller nja... ingen som har nå tips på bra filmer.. för mig går det bara utför...



ÅÅH hon är så fiiiin..

Great

Har suttit inne och glott på youtube... dessa är kanoonklipp


Favoritklippet Lejonet Christian... tårarna sprutar varje gång jag tittar på den..

Tillbaka en sväng

Jag missköter bloggen... jag borde skärpa mig. Men tror inte det kommer hända.
Fredag imorrn ju. Trodde jag skulle få vara ledig men det blev BEORDAD övertid för min del. Nytt system ska sättas i bruk imorrn och vi måste jobba häcken av oss innan 11.00 då det nya systemet slås på... no more pappersremisser... hur kommer det att gå? Idag har det varit skit... det gamla systemet la av helt och vi fick skriva in allt för hand... kul när man har haft 40 patienter.
Har lyckats komma iväg och träna nu... så nu blir det en del gym å handboll... ska ha vilodag på söndag... träningen är som en drog... kan inte sluta. =) det är inte riktigt så att jag kör slut på mig varje gång direkt...
Ja vad händer sen... helg ju.. ingen match tack och lov... ska bara ta det lugnt... (träna).. äta godis.. gött.
Semester ska jag ju också få ha... samma vecka som jag fyller år.. tjohoo =) Då ska jag hem till min lilla darling Alva.




Bra dag

Vaknade alldeles för sent. Skulle ju tvätta matchtröjorna tidigt imorse.. hann dock.. så de har hängt på tork i hela lägenheten.. snyggt. Sen drog jag iväg och tränade. En riktigt bra träning blev det trots allt... försökte hålla igen eftersom vi har match imorrn.. tycker det är så kul när musklerna skakar av utmattning. Så denna vecka har jag faktiskt tränat alla dagar utom måndag och onsdag. Det ska bli så framöver...

Förresten har vi bokat en resa.... till Portugal. Fränt.

Nu ska jag se fotboll... eller rättare sagt... Nu ska jag titta på Zlatan och Ronaldo... aah...


Dans

Jag blir så sugen på att dansa när jag hör den här låten.. för att låten är bra... videon kan ju diskuteras...


crouch touch pause engage

Tittar på rugby nu igen.. it's great..


En av de bästa

Gavin Degraw ska spela på Annexet.

åh jag hade velat vara där men det är bara dåliga biljetter kvar...


Men faaaeen

åh min söndag är heelt uppbokad... DRYYYGT.
07.30-12.00 Jobb
13.15-16.00 Handboll
16.20-18.00 Döma handboll
18.00- Mor, Peter och Frida kommer..

Tur att jag bara jobbar fyra dagar den kommande veckan...

freeda

Kändes som att jag tog helg redan igår.. var riktigt less idag på jobbet... inte kul att jobba alls.. och jag får alltid alltid vara på satans akutlabbet. Stress hela dagen alla dagar.. kan jag inte få vara nån annanstans nångång?
En nygammal person ska börja jobba igen... DET kommer INTE att bli bra.. det vet vi.. tur att jag snart börjar jobba på barn så jag slipper.
Tittar på IDOL.. känns inte som helg ännu... men tränat har jag gjort... lagat matlåda.. nu äntligen soffan...
Jag har mina guldshorts på mig.. haha snyggt värre.

Janne banan


Vart tar tiden vägen

Åh suck idag blev jag lite less på mig själv nr jag kom till jobbet. Jag skulle inte alls vara där på förmiddagen, jag skulle ju på RIS-utbildning.. så det var bara att cykla iväg til Ulleråker fort som fasen. Det var väl okej med utbildning.. sitta framför en dator i fyra timmar.. dricka kaffe.. och surfa rnt på nätet.. =) jag lärde mig massor. Sen skulle jag vara tillbaka på jobbet.. kände mig lagomt överflödig då jag inte hade nåt lab att vara på..
Nu är det dags för deffning... ska deffa till jul.. bort med allt sommarhull... var på gymmet idag.. men hade inte ätit mellanmål så tränade skitdåligt. Imorrn blir det bättre. Och på lördag. Sen match söndag. Det är bra.
Jag har blivit helt beroende av att titta på rugbymatcher... det är grymt att kolla på.. om det bara kunde ladda klart nångång.
Så vad händer i helgen.. hmm.. träning imorrn... träning lördag morgon.. hem. sen stan kanske.. bara göra ingenting. Vore gött.

Helguppdatering

Då var helgen över då... suck. i helgen har jag...  LÄRT MIG ATT JONGLERA. HA! stort. Jag måste nog bara träna lite till.. hmm sen har jag.. spelat match mot Lidingö.. kunde ju ha gått bra om inte alla i laget har så kass kondis... haha... okej inte alla men många... men det är en träningssak.. och min kondis ska bli skitbra. Gjorde mål den här gången iaf.. inte som sist då jag missade HELA tiden.. kanske har det släppt nu.. låt oss hoppas på det.
Sen kom jag hem.. åt.. gjorde mig redo för partey... men det blev ingen höjdarkväll... det var skittråkigt... tror jag har varit ute alldeles för mkt på slutet.. nu ska jag dra ner kraftigt med partajjande. Jag ska träna istället.
Idag jobbar jag kväll.. tycker inte om det... det är så tyst och tråkigt.. eller så är det lugnt och skönt.. beror lite på humöret..
Igår var ju en riktig skitdag.. regnade hela dagen.. så jag låg inne och tittade på film och rugby.. det var grymt =) nej nu måste jag göra mig redo för jobb


Snott

Åh vad kul

1. Vad heter du?
Tilde Magdalena Nises
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag gillar Tilde
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Baja Maja.. haha
4. Vilket stjärntecken är du? Skorpion.
5. Vilken årgång är du? 1984
6. Vart bor du? Uppsala
7. Bott utomlands? Näpp
8. Flyttat antal gånger? oj kan inte räkna.. men ensam har jag flyttat.. hmm... 3 gånger
9. Vart skulle du vilja bo? I en takvåning i ett funkishus
10. Vilken skolklass? Fd röntgensjuksköterskeprogrammet utg år 08
11. Vad vill du bli när du blir äldre? ridande polis


UTSEENDE
1. Hur lång är du? 170 cm.
2. Hur mycket väger du? Mycket!
3. Hårfärg och frisyr? Lång page... ljus brunt typ
4. Ögonfärg? Blågrå
5. Mest nöjd med? ögonen kanske
6. Minst nöjd med? en del
7. Skostorlek? 38-39-40.
8. Glasögon? ibland
9. Har du några piercingar/tatueringar? några piercingar.. inget tatuering

FAVORITER
1. Filmer? old school, the others, stekta gröna tomater.. oj många finns det
2. Låtar/Artister? Justin.. jag lyssnar på så mkt olika..svårt att välja.. mkt 80-tal
3. Årstider? Alla... men sommaren är ju helt okej
4. Mat/dryck? ja tack
5. Djur? min älskade Alva och så Lillmissa och stormissa .
6. Färg? hmm gult och lila
7. Parfym? Cacharel.
8. Tv-program? en massa skräp typ The Hills
9. Ämne i skolan? syslöjd... träslöjd.. teckenspråk
10. Sysselsättning? Jobb jobb... träningar.. matcher... dans

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? använder tre.. skinnjacka, väst, skepparkavaj
2. Vad använder du just nu för skor? converse eller stövlar
3. Favoritfärg på kläder? GULD =))
4. Favoritmaterial på kläder? kan inga material =)
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? ett par jeans i strl 27.. haha är inte där på långa vägar
6. Favoritaffärer?(tog inredningsbutiker) stockhome, lagerhaus
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? inte så mkt.. använder bara mjukiskläder dagarna i ända
8. Favoritmärke? inget spec.
9. Vad har du för byxstorlek? vej ej
10. Vad har du för tröjstorlek? 38.

DIN LÄGENHET
1. Stort, liten eller mitt emellan? lagom för en person... 40 kvm
2. Vilken färg på väggarna? vita.
3. Vilka färger går lägenhetens inredning i övrigt? vitt, svart, lila och guld.
4. Favoritmöbel och varför? min supersoffa från MYRRA
5. Vad vill du ändra på? byta golv i kök å hall... måla listerna.. andra förvaringsmöbler i vardagsrummet
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? ja en gigantisk som tar upp 2 kubikmeter.
b) Video/dvd? ja en cd-brännare/dvd.
c) Dator? ja en bärbar acer.
d) Stereo? en skitstor
e) Telefon? mobil.
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? ett annat tegelhus.
8. Vad gör du oftast hemma? ligger i soffan...
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? =P
10. Favoritpryl i hemmet? kan inte leva utan datorn

BLANDAT
1. Vad jobbar du med? röntgensjuksköterska.
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu?kontokort, kårleg, icakort, passerkort, läppglans.
b) Jobbväska just nu? en tygpåse
c) Handväska eller liknande just nu? har ingen.
3. Vad är du beroende av? sömn .
4. Vilket land kommer du i från? Svärjä.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? make up store.
6. Vad tror du på? just nu vet jag inte. mor å far
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? är väl med i svenska kyrkan.
8. Vad köpte du senast? toapapper, gurka, tomat, choklad å glödlampor
9. Har du nåt husdjur? NEE hon har flyttat hemifrån.. buhuu.
10. Vad bor du i? bostadsrätt.

GREJER
Plånbok: vit och turkås från London
Tandborste: japp en skitbra
Smycken: klocka och kreoler.
Solglasögon: stora 80-tals brillor
Underkläder: ja
Nagellack: ja

nej nu får det vara nog.. zzz

American Gladiators

Så klockrent! Det bästa jag visste (vet).





Så snygg som man bara kan bli som människa. haha. Nerkorvade strumpor.. gårdjes

Jobbar å sliter

Nog för att det är jobbigt å jobba.. blir inte lättare när det inte är kul att vara där...