Bad day

Usch idag har jag haft en dålig dag... de inträffar ofta när jag är teamledare.
Jag har nu försovit mig två ggr på två dar... inte bra.. jag slänger snart ut telefonj*veln genom fönstret, det är telefonens fel. Jag dubbelkollade igår att den verkligen var ställd på 06:20 och det var den! Ringde den? nej... jag blev galen imorse när jag vaknade.. Men idag har jag köpt en helt vanlig väckarklocka PLUS att mamma ska ringa och väcka mig.. så imorrn SKA JAG INTE försova mig.
Snälla gud, gör så att helgen kommer snabbt.

110109

Helgen är snart slut och det suger.
Hade match igår och det säger jag inget mer om. Blickar bara framåt nu. För att slippa sitta sjäv en lördagkväll hängde jag med Elin och tittade på innebandy för första gången i den här stan.. eller ja första gången i någon stad egentligen. Jag är inget fan av innebandy men det var kul faktiskt. Gillar man sport som jag gör och har en ynka anledning att heja på nåt lag så gör jag det. Sirius vann iaf mot Umeå, hoppas jag får följa med någon mer gång =)

Låtar:
The outfield - Your Love
Maskinen - Segertåget
Fulkultur - Fuldans


Lättad

En tyngd har lyfts från mina axlar.. ja det är så det känns. Men jag har så mkt kvar.. Jag har nämligen städat och tvättat idag. Jag har seriöst funderat på att skaffa hemhjälp. Behöver någon som plockar upp efter mig.. sorterar och kastar.. jag har inget emot att kasta saker.. jag bara orkar inte.. MEN idag slog jag till och städade. Hohoo..känns bra. Dock behöver jag tvätta alla kläder i garderoben... orka det då. Mamma kan du komma å hjälpa mig? ;).
Imorrn är det jobb igen.. känns ok.. har varit rätt understimulerad senaste dagarna.. tyvärr har jag vänt på dygnet. Blir kul att gå upp imorrn känner jag.

Mitt alternativa nyårsfirande

Jag firade ett annorlunda nyårsfirande detta år. Tänkte att det skulle bli kul och intressant. Men det blev inte så kul. Fick huvudvärken från helvetet redan innan jag kom dit som inte försvann ens med 1g panodil. Sen kom vi dit och såg en lång lista i inkorgen.. kul! Så det var bara att börja ringa dit patienterna fort som fasen. Lab 9 hade pajat så vi satt på ett lab en bit bort från akutsidan där vi annars sitter.. inte bra för den apparaten är skitdålig. Ahh.. huvudvärken blev bara värre. Det enda roliga på natten var att vi tog oss upp på helikopterplattan, det var fränt trots att det vräkte ner snö.



Sara-Lisa, Eva och Peter skålar i äkta Pommac.. gott nej.


Bjuder på den, blev inte bättre än så med den huvudvärken..


Kollegor från Nima/Niva som också tittade på fyrverkerier innan vi tog oss upp på plattan.




Snö


Helikopterplattan


Glädjen var stor


Lycka över att ha kommit upp på plattan


Oj vad mysigt vi hade


Och högst upp skulle han. (op-personalen: -Nej men gå inte upp dit, vi har tillräckligt med jobb)


Bildbevis, I was there!