Vilket jobb man har

Shit vad grejer man får se... ibland är det riktigt otäckt. Som idag... usch jag mådde fan illa. En person som försökt ta livet av sig och.. ja halvt misslyckats... mm.. trevligt värre.. och så råkar ju Tilde göra fel i allt kaos... fast det var inte så mkt fel egentligen.. bara lite luft i slangen.. hehe ja.. men det skulle ändå inte in i patienten. Då är det inte så lätt att trösta sig med att tänka.. "det är ju ingen fara, det är ju inte som att nån håller på att dö direkt".. öh jo...
Usch iaf... hemskt hemskt hemskt... och så tragiskt.

Nu har jag funderat på gymkort IGEN.. det blir nog två... får ju det på friskhuset gratis, men de har så dåliga öppettider att det blir svårt att kunna gå dit så ofta.. mm.. nu ska jag vila.
Usch vilken dag.. en riktig måndag.

Jag har hittat mitt gym

Yes.. jag har hittat mitt gym.. jag har anat ett gym som ligger på samma gata som min lägenhet.. och det är där jag ska träna nu.. inte ett fancy gym men helt ok. jag bor på nr 17 och gymet på nr 19.. perfekt,,, nu ska jag bli stark.


vill träna

Jag är så jäkla sugen på att träna... men jag har inget gymkort... jag har ju funderat ett tag på att skaffa ett. Gymkortet måste dock ligga på vägen hem från jobbet för att jag ska orka genomföra ett träningspass. Denna vecka har jag gått upp halv sju varje morgon och det har gått bra så länge jag gått och lagt mig i god tid... vilket jag hittills inte gjort en enda gång... alltså har det inte gått bra, haha. För om jag håller mina tidiga morgnar så kanske jag kan träna INNAN jobbet... då skulle jag slippa anstormingen vid fem... då ALLA vill träna...
Imorgon är det måndag och jag har min placering på CT:n. Det är kul där och jag längtar till imorrn... bara det inte blir tokstressigt, då är det inte kul längre.
Men jag ska fixa träningskort imorrn! yess... sen efter jobbet SKA jag verkligen försöka med att orka åka på löpträningen... behöver löpa innan lördagens tuffa match.. sen blir det uppehåll och då kan jag träna ännu mer.. för att vara fit for elitserien.. yes.. it's a plan.
Ikväll är det fotboll som jag bara måste se.. såklart så är det en sen match och jag kommer inte att sova tidigt om det inte är avgjort tidigt..
Jag har varit DUKTIG idag. Jag har: tvättat, varit på praktik, STÄDAT... dammsugit soffan som varit täckt av katthår... ja jag skulle aldrig klara mig utan dammsugare.

Åh nu har fröken fått fnatt.. hon bara skriker å skriker... undrar vad hon vill... ut troligtvis..

Tänk om det kunde låta såhär hela tiden


Helgen som försvann

Ja imorrn är det söndag och jag undrar var helgen tog vägen.. jag har ju inte haft någon helg alls. Inte det minsta. Fick gå hem lite tidigare eftersom jag var så duktig.. hehe. Lugnt och skönt var det idag med lagomt mycket patienter. Kom hem toktrött, somnade och vaknade upp två timmar senare och trodde att det var söndag och att jag missat praktiken.. helt väck.
Idag på labbet satt vi och lyssnade på P3.. de sände från Peace and Love... man blir ju lite sugen... om vädret hade varit fint... men det var det ju inte och därför var jag heller inte sugen =)
Jag ska börja en ny karriär på Friskhuset nu ist. Gratis träningskort från jobbet... ställer ligger i samma lokaler som ambulanshallen... kan inte bli bättre... haha.
Idag har jag ätit lax och ungsgratinerad squash och lök och potatissallad... med en tomatsallad... ja jag var ju lite väck där efter sömnen och därför blev kombinationen av mat lätt lustig.
Nästa helg är det match mot Trojan (norrköping) och vid vinst betyder det elitserien.. vid förslust så ja.. då är det slutspelat... men det SKA inte ske.
Jag hoppas jag får semestern då jag har önskat den... hoppas hoppas hoppas...

Jag blir lite störd... Jason Mraz låt I'm your som spelas på radion hela tiden.. spelas ju i fel version. Jag har en mycket bättre... ville bara säga det... jag blir störd... =)


Det skulle bli mycket bättre om det fick låta såhär hela tiden...


Hard work work

Ah jag blir så sugen på att flytta hem när det är sommar... aah så underbart vackert det är hemma nu.
Ska skaffa mig bil så att jag kan åka hem närsomhelst.
Löneförhöjning fick vi.. yess... de har nog hört vår klagan på lönen ett antal gånger och så satt den där idag... de där orden.. mm.. mer sånt.
Rugbyträning idag.. riktigt tuff träning och bra.. ska träna mer framöver... blir förhoppningsvis elitserien och då blir det hårt.

Helgen kommer att bli skit.. ska ta igen praktik på CT så nästa gång jag är ledig är NÄSTA lördag... fy fan...

Midsommar i Leksand


Den är rätt lång...


Annandag midsommar

Yes.. på annandag midsommar höjs stången här i min lilla by. Jag har varit med och plockat blommor till kransarna.. men resten fick nån annan göra =)
Har varit trött hela dagen igen... men hoppas på piggare tider imorrn. Då blir det till att jobba kväll.. usch. Har söndagsångest inför jobbet.. blä.. vill ha semester istället. Ja vill int tebax nå...

Hört framme vid stången "en lydig man är en lycklig man". Kan inte bli mer sant.. hahaha

Över

Ja då var midsommar över för denna gång. Känns lite sorgligt... midsommar varje vecka hade inte varit så tokigt.
Ja på midsommarafton var jag i gropen som vanligt en sisådär 25000 andra var också där.. trevligt värre. En tradition som inte riktigt går att ändra på. Sen gick vi runt en del... och slutade i Heden med logdisco.. riktigt trevligt måste jag säga. Lite seg var jag på lördagen men mest trött. Planerna var ju Lindesnäs men jag hade varken ork eller lust så jag var hemma med la familia och tittade fotboll, grillade OCH åt pizza... haha. Och jag har definitivt inte ångrat mig =) får väl åka dit en annan gång helt enkelt.
Katten är ute nu och har varit det sen igår.. det kommer nog bli jobbigt när vi kommer tillbaka till Uppsala.. hon har verkligen skitroligt ute på gården. Första gången på länge jag inte har ångest över henne... men men får åka tillbaka fler gånger.

Midsommarafton

Ah jag har fortfarande inga planer för idag... det blir nog till å flänga runt en del... troligtvis Leksand... alltid Leksand.
Imorrn ja då blir det det gamla vanliga... alltid det gamla vanliga.. har tyvärr inga pengar... är helt pank.. ja vi får se hur jag gör.
får återkomma...

Trevlig midsommar om inte annat!


Hemma

Äntligen är jag hemma hos mutti. Eller mor i skutan.. eller mormor i skutan.

Hmm ja vad händer på midsommar?.. vet ej =)
Vi får se...
Igår hade vi match mot Enköping... vi förlorade precis i slutminuterna... SURT. Vi är bättre än ERK.. vi tar dom senare..
Jag är så trött att jag inte orkar tänka... Mor i skutan hade skickat in ett grattis till mig när jag tog examen... nu i veckan? ja när det nu var... Grattis till mig =) men idag gick inget bra för mig... jaja... what to do.. jag hade nog redan tagit semester..
Fick stå på tåget... MED fröken... men hon var så tyst och lugn.. en riktig tågkatt.. det får bli fler vändor..

Soova... sovmorgon... första på EVIGHETER...zzzz...

...

Det är inte lätt... när det är svårt.

NU vill jag hem

Saknar hemmet...
Får ju inget klart här i lägenheten.. inga pengar att köpa grejer för och inga lister... inget blir ju någonsin klart..

Igår spelade vi SM i 7-manna rubgy. En lite annan typ av rugby kan man säga. Endast sju spelare i varje lag men med samma planstorlek. Aningens större än en fotbollsplan, vilket betyder enorma ytor att springa på och springer är det man gör HELA tiden. En match är 2x7 minuter men det känns så mycket längre. Ja det blev ju brons. Vi vann två av fyra matcher och jag gjorde mitt första försök. Det var kul, det måste jag göra om =)
Spelade mot Enköping som vi även ska spela mot på onsdag.. de fick ta lite extra stryk just pga detta.. hehe.
På torsdag får jag åka hem... ja nu är det dags..

Rugbybrudarna... visitation av naglar och dobbar



Haka Uppsala style





Vanlig Haka

Less

Känner mig så trött och less på allt... inget känns roligt.. jag vill bara ligga under täcket och inte göra något...
Det var iaf kul att träffa Sarah och Ylva och käka på Bryggan...

Åh jag vill bara heeeeeeeeeeeem...

Det finns patienter och så finns det patienter

Ja idag har jag haft mycket speciella patienter.. Jahopp den ena var kriminell och den andra skällde ut mig efter noter. Ja det var helt galet. Iaf den senare patienten. Han skrek å skrek å skrek på mig... jag blev lite rosig om kinderna. Hehe. Jag tror nog aldrig jag kommer att träffa en liknande patient igen. Tur det =). Patienten från helvetet.
Imorrn torsdag... veckorna går så långsamt... jobbigt är det.

Dagen idag

Utvärdering av dagen:
Började bra.. kände mig pigg... 45 patienter har jag röntgat idag... inte alla som får tafsa på 45 personer på en dag.. det ni. Jag skulle gärna vilja komma upp i 60-70 men så många patienter är tyvärr inte bokade på ett å samma lab. Jag rabblar samma saker om å om igen. Men det är favoritlabbet. Får lyssna på radio.. så det blir P3 och Mammas nya kille. Riktigt kul.
Hursomhelst så har jag gett blod idag... tydligen var jag lite svårstucken idag och de fick kalla in det tunga gardet för att lyckas.. ut kom 450 ml blod och biobiljetten var min.
Träningen på kvällen var riktigt tung... orkade verkligen ingenting... inte så smart att träna 7-manna rugby då... just nu känner jag att 7-manna är riktigt sugigt.. fruktansvärt svårt. Och det med endast 4,5 liter blod i kroppen så gjorde jag en klen insats. Jaja.. det är som det är.

Imorrn ska jag ut och springa lite... om jag orkar... en massa jobb blir det... städa borde jag göra här hemma... man orkar inte leva när man jobbar... allt faller samman.

Jag längtar efter löningen.... är det inte dags snart??


På jåbbä

En patient kvar och det är en timme till lunch.. suck.. nu blir det segt. Jag har caesarsallad med mig idag.. gött jag är HUNGRIG.
Träning ikväll.. ah jag bävar.. kommer att vara dödstrött när jag kommer hem... men allt handlar om inställning.

Bokat

Nu har jag bokat hemresan till midsommar.. jag får sitta i mån av plats med FRÖKEN.. hallå.. hur kommer det att gå.. hon lär ju gapa ihjäl sig..
Imorgon börjar en ny arbetsvecka.. kul nej... ska ge blod imorgon också.. får kanske en biobiljett.. vore skoj.
En ny telefon är på ingående.. den här samsungen är ju helt störd. hör aldrig vad någon säger.. så nu blirdet en annan. Vill ju så gärnsa ha en iPhone.. den är så galet frän.. men det blir det inte.. too expensive.
Igår satt vi på klubben och skulle titta på fotboll men eftersom det inte gick att få in nån färg så fick det bli inspelad rugby istället. Var trevligt och det blev utgång på Saluhallen... det var mycket trevligt! Kul att gå ut med folk man normalt inte går ut med. Nästa helg ska jag spela 7-manna SM i Enköping... blir tufft med fyra matcher på en dag.. även om de inte är så långa.. har träningsvärk nu efter gårdagens match.. fruktansvärd träningsvärk.. hela axelpartiet och armarna är helt slut.
Ah imorrn är det löpträning... värsta träningen som finns men det känns riktigt bra efteråt.  Bara att stå ut..

Nej jag tror jag ska sova nu... upp tidigt imorrn... (06.30) huvvaligen...

Match och värme

Har precis spelat match mot Exiles.. vi förlorade knappt.. SURT! men men.. det är som det är.. vi tar dom sen. Gjorde väl inte min bästa match kanske.. det är väl som det är det med.. Ikväll ska vi sitta på klubben och titta på fotboll.. gött... har alldeles för ont i huvudet för att festa.. det var gaaalet varmt på planen idag.

Det är vansinnigt hett här i lägenheten.. det är synd om katten... hon kan inte titta ut för att persiennerna är nere... hon ligger bara och flåsar på golvet. Hon vill ut.

En rolig låt.

Bra musik


helg

Jag har så dåligt samvete för att Alva får sitta inne i värmen. Hon har så tråkigt och mitt hjärta värker av att se det. Idag fick hon iaf lufta sig lite.. men det är lite klurigt.

Match imorrn.. Exiles... det blir tufft.

Idag har jag solat, tittat på volleyboll på vaksala torg. Det var najs.. På söndag ska vi bada... åh jag vill verkligen ha bil...

Lite mer rugby


Match mot Enköping som vi vann.. jippie...

image238


Match mot Exiles på lördag... jag ska verkligen skärpa mig och mina pass...

Första dagen på jobbet

Det går bra.. är på min favoritlab. 28:an. Där jag tillbringade hela förra sommaren.. en bit kaka.
Hungrig som fasen nu.. kan det inte vara lunch snart..
Jobb imorrn sen ledigt fre lör sön.. gött...

Examen!

Idag var dagen då tilde blev sjuksköterska. Tjihoo.. eller? jodå det får la duga =)
Mamma, pappa, Olov, Malin, Gerd och Frida var här för att fira den stora dagen med mig. Jag hade såklart det finaste Dalarna kan erbjuda på mig.. Mockfjärdsdräkten. Det var ingen annan som hade dräkt av de som tog EXAMEN.. hallå kultur.. =) förresten var den en som frågade om det var maskerad... suck.. vilka puckon det finns..
Vi i klassen träffades innan och hade lite trevligt i gräset... sen tog vi lite bilder och så var det väl bara att gå in i universitetsaulan. Vår talare Anders Magnusson var grym... klart den bäste talaren.. Sen var ju den fina utgångsmusiken en höjdare... Äppelbogånglåt.. kanon =)
Här hemma käkade vi potatissallad, pajer, kallskuret, melon, sallad, sås. Efterätt var kladdkaka, jordgubbar, grädde och glass... jag är mätt... och jag har matlådor.. och disk... suck...
Trött är jag... oj oj oj... jag skulle vilja sova nu...

image237

Skrattfavoriter på tv

1. Morgonsoffan.
2. Per Moberg lagar mat.


Fortfarande skitsur

Ja, det går inte över... jag är så förbannad för att polisjävlarna ljög. Man har inte en chans att få rätt.. har de fått för sig en sak så kan man välja att ta bötern eller dra in åklagare och rätten... jag kan väl för fan inte rå för att han var en idiot och hade fel... ahh... många bittre tårar fälldes igår... hela juni är förstört... lever redan på gränsen till att klara månaden... nu kommer det inte att gå...

Matchen igår då.. jo vi vann.. vi var skit bra... i andra halvlek... i första var jag katastrofdålig. Fick en smäll på käken och vinglade runt en liten stund... när det var halvtidpaus ledde vi med 7-0... i andra började vi springa mer och vi plockade hem många poäng... eller Elisabeth gjorde det. Hon är grym. Slutsiffrorna med 44-0. Rätt bra... vi skulle ha vunnit med det dubbla.. haha..  om inte jag klantade mig så som jag gjorde i första... =) Sen gjorde jag illa nåt muskelfäste där bak i andra... men spelade hela matchen... 80 minuter... det var lite jobbigt men det gick i värmen. Jag tror inte jag var ensam om att ha ont i huvudet efter matchen..

Ska iväg och spela beachvolley snart... har inte spelat volley på skitlänge... jag ska köra stenhårt =)  kanske. hehe.. är ju lite mör..

Jag blir helt vansinnig

jag och Sara-Lisa... fick böter för att ha kört mot rött ljus enligt polisen. Vi körde INTE mot rött ljus. Japp där försvann 1500 kr åt helvete. Nej 3000... 1500 för mig och lika mycket för Sara-Lisa...
Jag såg gult och körde.. inte som polisen sa att det var rött... det kanske var rött när vi hade åkt.. men det sista jag såg innan vi åkte förbi var gult.
Förbannade jävla skitpoliser... stod och hotade med rättegång för att en av tre poliser ansåg att vi körde mot rött... alla hade inte ens sett det... aaahh jag blir gaalen... jag har inte råd med det här... nu har jag ju inte mat månaden ut.. skit skit skit skit skit skit...
inte nog med den... visakortet är tappat... och spärrat... min dag idag...
Jag är med andra ord jävligt UPPRÖRD just nu... jag vill bara grina...


jag skulle ha köpt ett par skor till examen imorrn... jag får gå barfota...

men det skulle jag väl ha tänkt på... precis som allt annat..