Sinuit?

Ah.. jag har ont i snoken... eller snoken och pannan.. kanske lite för tidigt att gissa på sinuit.. det är iaf samma dunkande i huvudet. KAN också vara att jag slitit som ett djur på sjukan idag.
Många tanter och unga killar... det börjar likna nåt.. om vi skippar tanterna är jag nöjd sen.
Två dar kvar till UPPSALA!
Ikväll spelar min brudar en AVGÖRANDE match mot Kungsängen.. jag hoppas, hoppas vi vann. Väntar på mess..

Drog till Kupolen efter jobbet och inhandlade: lampa, filt, duschdraperi, spegel, ljus... nu kommer det att bli såå fint i mitt nya hem...bara jag får städa först.

Imorrn ska jag rida! Ska bli så kul.. det är så mysigt att pyssla med den där hästen att jag blir alldeles salig. Yes yes.. kanske fastnar han på kort =)

One week to go

SNART är jag tillbaka i stan.. åh vad jag längtar..
Ny vecka nu och jag är tillbax på sjukan... det var FRUKTANSVÄRT jobbigt att gå upp imorse.. det var så illa att jag ville grina. Klockan sex ringer mobilen och jag måste gå upp.. det är INTE HUMANT!!! det är åt..skogen =)
Så ikväll ska jag sova... typ... åtta... det vill jag verkligen..
 näe jag är så trött att jag orkar inte skriva mer..

Söndag och totalt död

Det har varit ett slitsamt dygn... men jag tar det från början.
Fredagen var riktigt trevlig med lite löpning och softande tills hockeyn började vid sju. Efter all handboll på tv så kan inget mäta sig med den härliga känsla jag får när jag tittar på handboll.. så hockeyn var sådär.. var väl inge vidare spel heller.. eller jag vet inte =) kan ju inte sånt där.. kul iaf å kolla folk.
Lördagen började SKITBRA... sov till halv tio.. kollade lite tv och INSÅG att det skulle vara HANDBOLL IGEN på tv:n.. FY FAN VILKEN LYCKA!!! och den matchen var bara en timme bort så jag kastade på mig löpargrejerna och sprang en vända innan matchen.. det var tungt. Hursomhelst.. så var matchen jäävligt spännande med två förlängningar och jag höll på att skita på mig av nervositet.. det var helt galet.. men dom vann så nu är dom klara för VM nästa år.. jippie. MERA HANDBOLL!!!
Sen skulle jag ta mig till Falun för utgång med Frida... jag menar, man ställer ju upp. Skulle inte dricka mycket eftersom det var schemalagd städning i Uppsala på söndagen och jag skulle ta bilen tillbaka till Djurås också.. men det gick bra.. inte så mkt dricka.. men Harrys... var ju riktigt jävla tråkigt... okej inte så tråkigt men. VAR ÄR ALLA SNYGGA KILLAR PÅ DETTA STÄLLE DÅ??? inte i Falun iaf... längtar redan tillbaka till Uppsala.. där är man iaf säker på att få se snyggt.
Träffade på gamla bekanta och det var verkligen skitkul... Emma, Erika, Frida... det var inte igår.. kan det vara 4-5 år sen? Vi har iaf bestämt att träffas snart igen.. i Uppsala för att återuppleva gamla bravader.
Så idag har vi städat ut rummet och nu är det bara att få ordning i lägenheten.. jag LÄNGTAR!!

Fredag och rent hår

Det är väl nåt helt fantastiskt att ha rent hår, det händer ju inte så ofta =) tycker det är så jobbigt att tvätta håret sen slits det ju så in i när det är så pass blonderat som mitt är.
Kom inte upp i tid idag.. det var väl iof tanken också men när man kvällen innan tänker.. "imorrn ska jag gå upp tidigt" så ångrar man sig enormt när klockan ringer.. så det blev till halv tio idag.. det är gött det.
Skulle ju ha tränat handboll igår.. men jag däckade vid halv sex kanske och vaknade kvart över (träningen börjar halv sju i Mockfjärd) så jag sket i det helt enkelt.. sen var det ju faktiskt VIKTIG handboll på tv som jag bara MÅSTE titta på. Är det nåt som gör mig lycklig så är det att se handboll på tv.
Sprang en vända nu på dagen.. blev 5 km.. känner att det börjar bli för kort men.. jag har ingen ambition att utöka löpandet... jag känner mig nöjd efter 5 men inte speciellt trött.. man kanske borde... ja eller jag vet inte. Vi säger såhär.. jag ska försöka.
Ikväll blir det hockey i Leksand. Ska bli trevligt att se lite sånt också.
Imorrn ville Frida ut och partajja lite.. jag är inte så himla sugen... jag vet ju hur det gick sist vi gick ut tillsammans.. hehe.. och sen ska jag till Uppsala på söndagen och flytta... men det är ju kul att gå ut.. det är det.
Imorgon blir det uppstyrning med grejerna som jag ska ta med mig till mitt riktiga hem. grejer som får följa med som jag inhandlat för just detta är:
DISCOBOLLEN.. min allra käraste ägodel.. den är så otroligt snygg. 30 cm i diameter och den har varit för stor för mitt källarrum men nu i min nya citylya (haha..så fult ord) kommer den att passa perfekt över min kohud och brolles skinnsoffan...
Spotlights i hallen.. blir great
väggmålningen? skulle gärna men..den sitter ju där den sitter =/
Hyllplanen..två vita..
Sen lite kattgrejer som jag lånat..

jag vill äta..... nej kaffe hade varit gott..

På praktik

Imorrn har jag helg! Det är helt underbart!
Denna vecka har jag varit på FaluLasarett som tidigare nämnt.. där får jag röntga själv på labbet vilket är skitbra men ångestframkallande. Men idag tog jag en höft axial helt själv och den blev skitbra! I knew it!
Sen har det varit en helt galen dag.. jag ha skrattat, skrattat och skrattat.. vi har helt galna undersköterskor i Falun.. dom är såå roliga.. det kommer jag att sakna MYCKET!
Ihelgen blir det hockey... löpning... Uppsala och flytt...

Fick också veta att jag ska jobba natt i Södertälje för rugbyn.. genast kom min huvudvärk tillbaka...

Hemma

Nu är jag hemma i Dalarna i två veckor.
Jag känner redan att jag vill tillbaka.. det lixom kliar i kroppen.. jag är irriterad.
Började igår. Mamma ville se på hockey.. jag ville se handboll... Hennes argument var att hon inte sett hockey på en vecka... men suck. Jävla elitseriehockey (Leksand spelar ju inte ens där) och HUR OFTA FÅR JAG SE HANDBOLL då?? En gång om året typ!!! sen dess har hon varit sur.. kvart över åtta imorse ville hon slå på tvättmaskinen ENDAST för att jag ligger och sover precis utanför tvättstugan.. när det kommer till min sömn då är det helt plötsligt inte så viktigt.,.. men DERAS sömn, nåde den som väcker dom eller stör på kvällarna. Det är tydligen skillnad på person och person.
Jahopp.. så ska jag vara på praktik nu i Falun, NEJ då ska Peter jobba i stockholm så jag kommer inte ens TILL Falun ELLER hem.. men vafaaaaan...

JAg längtar efter Uppsala....

Del 3 i lägenhetsförljetongen

Jag är HEEELT slut.. har varit igång i ELVA timmar med bara måla måla måla.. slipa..spackla... tejpa... aaaaah!! allt över axelhöjd är döden för mina axlar. Så nu kan ni gissa hur det känns.
Natten var lång med efterfest hos Erik och Tobbe.. fick lov att skälla lite så jag inte hittade mina öronproppar. Inte många timmars sömn inatt.
Åkte till lägenheten till nio och började slipa och grundmåla.. var svettig redan efter en timme... sen kom brudarna nån timme senare när det var färdigslipat så att det bara var att måla- MYCKET effektiva kan jag säga att vi var.. alltid nåt att måla. Vi hann klar hela vardagsrummet, hallen - en vägg i guld och halva köket kan man säga.. Det som är kvar är inte svårt att göra själv sen. huvudsaken är att vardagsrummet är klart.
Imorgon ska jag dit och kolla om det eventuellt behövs mer färg sen är det bara att lassa in grejerna.

Jag orkar inte skriva så mkt mer.. jag är så trött så trött..



Har målat lite i köket och slitit ut garderoben... så nu är det hål i golvet =)
Före resp. Efter och NEJ jag är inte klar



Kök Före och Efter (EJ klar.. ser förjävligt ut på bilderna)



Från skitful orange (hatar orange) till vitt... tack gode gud för vitt =)
Före och Efter



Min fräcka guldfärg i hallen INTE klar på långa vägar =)



Efter målning.. dator och musik behövs om man ska arbeta



Vardagsrummet.. före och efter.. vitt vitt vitt



Förut.. tapet..



Mitt otroligt vackra kök... spis ska bytas och luckor målas... sen får vi se hur jag gör med kaklet..

Del 2

Förvanlingen har börjat... slipning igår... det var helt brutalt jobbigt. Hade damm precis överallt... och jag var gråhårig. spackling idag... rätt svårt.. mer slipning imorrn ännu mer damm.
Var och handlade färg idag.. gick på några hundringar... men det hade jag ju räknat med också... det ska bara bli världens coolaste lägenhet.. nu har jag all färg man kan tänkas behöva.. och måla till sommaren fassan.. skulle inte tro det =)

Lägenhetsföljetongen del 1

Jag är med lägenhet!!! Inspekterade den imorse.. ujj så tidigt. Ingen lampa fanns i lägenheten men den såg väl fin ut =).. kikade bakom spisen och det var städat.. puh.
Fick lov att dra ifrån en föreläsning för att betala lägenheten.. nycklar och grejer blev mina.. så nu var den min på riktigt. Tur man har några bollplank i skolan som kan hjälpa en med renoveringen.. vad man ska göra först och vad man ska använda osv.. bestämde att jag skulle skita i dagens träning och dra till lägenheten för att slipa väggarna och spackla... slipade å slipade å slipade... bestämde att jag skulle fan inte spackla OCH slipa igen.. det orkar jag inte.. har hållit på sen fem... jag är helt slut i skallen ifall ni undrar varför jag skriver så osammanhängande.
Nu är iaf lägenheten ett hav av damm... precis överallt är det damm... fick lov att linda tröjan runt skallen för att inte kvävas...

En liten notis.. det klagas på denna blogg... ni kanske ska ta det jag skriver med en nypa salt vissa gånger... jag har en tendens att överdriva... jag är inte roligare än så.. =)

Whuäääää

Gud jag är så ineffektiv... jag har saker att göra... men vet ni vad jag gör? INGENTING! Jag har lixom fastnat i sängen.. det går inte att ta sig upp... för så fort jag går upp så drar jag tillbaka.. ja plötsligt siter jag i sängen.. ojdå nu lade jag mig visst ner... jahopp där kom täcket.. aah.

Tito Beltran... ( heter han så? ) vilket äckel!! Gamla gubbar som tittar på småtjejer.. det är så vidrigt, så vidrigt att jag skulle vilja sticka ut ögonen på dom... med en sån där barbequegaffel (som jag upplever som ett mycket otrevligt redskap). Varför inte hugga av dom händerna också... se där nu vet ni vad jag tycker om det =)

Imorgon börjar Lägenhetsföljetongen.. jag är rädd att det blir en lång följetong men jag ska arbeta för att det inte ska bli det... och sen var det ju det där med målningen.. *vissel vissel*..

Idrottsgalan

Sitter och kikar för fullt.. Peter Settman är ju för rolig.. haha.. jag tror jag skrattar så fort han öppnar munnen.. kan det vara hans lustiga uppsyn =)
Jaaa nu är träningen flyttad från torsdag till onsdag.. tänk vad en liten blogg kan göra ;-) (för det var ju verkligen min förtjänst)

Snart dag för målning

På onsdag får jag som tjatat nycklarna till lägenheten. Tänkte att man kanske skulle ta och måla på innan alla grejerna kommer in i lägenheten. Det är jätte många som sagt att dom kan hjälpa till med målningen. Så idag nämnde jag att jag skulle måla.. kunda nån hjälpa? nej... folk skruvade på sig och tittade åt ett annat håll.. det varden hjälpen det. Jag har iof fler att fråga.. men jag hoppas verkligen att jag får den hjälpen ni erbjudit för jag litar på det ni säger. SÅ på fredag kan det bli dags för målning. Eventuellt inte.. har ingen färg än så länge =) och det är lite tungt att ta på cykel. Så om nån har bil imorrn?..?

På torsdag börjar ju Handbolls EM var det väl =) hursomhelst så är det när vi har HANDBOLlSTRÄNING... vilket betyder att våra tränare måste låta oss se på det. Jag menar HUR LÄNGESEN VAR DET INTE????? om Jenny eller Sik läser detta... ställ in träningen för gudsskull =))

Men suck

vad sura alla var då.. jag har inte tid med negativa människor.. god natt på er.

Matchen

Yes vi vann mot Lidingölaget... det var en bunt gamla tanter.. men jag måste säga att det var ett rätt så bra gäng gamla tanter. men inte nog bra =) hihi.
Vi spelade bra med 5-1 försvar där jag var etta.. det var längesen kan jag lova.. tror att jag inte gjorde bort mig alltför mycket. Kändes bra att få göra lite mål igen.. förra matchen var riktigt dålig.
Nej nu har jag inget att skriva mer... filmtajm!

Det drar ihop sig

Snart är det dags för flytt. Var på ikea igår och har nu fixat fyra kartonger till... de kommer nog inte att räcka långt.. ja det får gå.
Idag är det match.. jag är trött och inte så laddad.. men det ska bli ändring på det..
Det var utgång i fredags. På BJ. Inte mitt favoritställe direkt.. för mycket smått som är skitfulla och leker rika.. det är för röjigt där... bättre på Platina när det är lite mer sofistikerat.. för jag är ju så himla sofistikerad =) hahaha.. nej.
Nu i veckan så kommer jag att få tillgång till lägenheten.. spännande!

Hälj

Idag hade vi redovisning på examinations-PM:et ( en.. ja hur man nu skriver) och man fick välja lite olika sätt att redovisa på. Rollspel fanns att välja... det valde jag =) Då skulle man alltså spela upp händelsen som en av oss i gruppen upplevt. I vårt arbete hade vi berättat om när Karin var på praktik på röntgen och hade djävulen som handledare.. även jag har haft henne som handledare och det var inte svårt att spela denna människa som är så speciell så det finns ingen som liknar henne. Så det var alltså jag som skulle spela henne.. det var skitskoj, vi var de enda som valde att redovisa med rollspel.. gillar egentligen inte att spela teater med att komma ihåg vad man ska säga å så... men det var ju skoj.
Blev förresten godkänd på mitt individuella PM som jag skrev när jag var hemma och över jul.. YES!!! jag är kass på att skriva.
Den har jag en del irritationsmoment som jag bara skulle vilja skriva ur mig men.. det går inte... inte här... och det är frustrerande.. jag borde skaffa en anonymblogg där jag kan skriva precis allt jag vill och den bloggen skulle bli mkt roligare att läsa... men det skulle ni aldrig få veta...

Snart

Snart ska SL och jag åka ut på roadtrip ut till ett litet ställe utan för denna ENORMA stad och titta på en liten kisse. Helst skulle jag vilja ta med henne hem på en gång (antar jag) så slipper jag åka dit ännu en gång för att sedan hämta henne. Jag räknar iskallt med att hon kommer att älska mig såklart =) alla katter älskar mig utom Britas gamla skata till katt som nu tack och lov är död =) okej.. jag kanske är lite hård.. men den katten var ju knäpp i huvudet. (ledsen Brita, men sant).
Hursomhaver ska jag försöker ta med kameran dit så jag får lite bilder att roa mig med tills det är dags. Jupp jupp..
Imorrn är det träning igen.. jag längtar... jag har blivit beroende.. det slog till direkt. (tack gode gud för det=))

Det nya livet

Jag har startat mitt nya liv.. mitt halvnyttiga liv =)
Klockan är tre snart och jag har varit på gymmet och inhandlat ett gymkort. Det blev lite löpning men de skorna jag hade på mig (handbollsskorna) är inte gjorda för löpning, så jag fick lov att sluta.
Sen har jag gjort köttfärssås och spagetti.. gud så gott det är.. men inget slår mitt MAX-mål med vitlöksdipp på nyårsdagen... den satt klockrent.
Hur som helst det nya livet innebär en del förändringar vilket innebär: godis ENDAST på fredagar ( det är den stora godisdagen för mig), träning 4-5 gånger i veckan (behöver inte vara som de 2 timmar långa handbollspassen vi kör utan bara lite jympa =)), pizza en gång VARANNAN månad (eller efter en bra spelad match =)).. japp det borde räcka... det andra sköter jag rätt bra... det är träningen som kommer att bli svårast.. jag är bekväm av mig.
Idag ska jag hälsa på den lilla kissen... tjohoo!

IDAG

ska jag få mer gjort. Jag har nu ätit min gröt och har tänkt bege mig till gymmet och köpa det där svindyra kortet som är nödvändigt för mitt nya liv... men jag är såklart så osugen.
Man borde ha handbollsträning iaf en fem gånger i veckan.. då skulle man bli tränad värre.. Känner av lite krämpor här å var.. Jag måste springa mera.. ju mer man springer desto lättare blir det när man väl ska springa =) bättre 50 meter än inga alls.. det är det som gör att jag orkar mig ut och springa en å annan meter.
nu är klockan 10:57 och jag ligger i sängen med morgonrocken på mig... vi säger att jag beger mig iväg vid tolv...

På fredag får jag se landslaget.. jippie!!!

Förslappad

jag har fastnat i ett träsk.. jag har blivit så grymt förslappad av all ledighet här i Uppsala... jag orkar inte göra nåt... inget alls.. jag vill bara sova... hjälp...

Följetong

Snart kommer jag att göra en följetong här på bloggen... lägenhetsföljetongen. Förvandlingen från pensionärsboende till en tip top citylya.. hahahahaha.. hör på den =)
Snart kommer jag att återigen se mina hemtrakter.. kanske ska inhandla färgen hemma.. det är lite lättare.. guld guld guld.. å bäsch eller som jag kallar det caffe latte.. men jag brukar vara riktigt kass på att välja rätt färger.. sist jag skulle göra fondväggen i mitt rum så läste jag i tidningen SAMMA dag som jag köpte färgen att just en sån fondvägg var UTE.. haha. schysst...

London

Jag vill till London.. jag vill verkligen dit... det var så länge sen sist.. 3 år sen.. dit å handla lite.. yess.. kollade på bilder som olle brolle skickade, otroligt hemska bilder på mig... men men.
Jag kom ihåg när jag skulle in på top shop och blev uppraggad av nån sminkös som ville sminka mig (såg jag så hemsk ut?) så där satt jag å pladdra på på engelska och så kom det fram att sminkösen var från Sverige.. haha.. Hon tyckte inte jag såg svensk ut.. haha.. knaaasigt.  Men iaf vi blev sååå tajta så jag fick extra mycket smink, både läppar och ögon... och vilket resultat.. I was gorgeous =)

Bild från hotellrummet.. minimalt var det... inte så kul när Olov gjorde sitt stora misstag.
image164

Ännu mer ledighet

Vi skrev klart vårat PM igår vilket betyder ledigt idag tisdag och imorrn. Man har bra som student ibland.. men snart börjar praktiken och jag längtar INTE. Nu har jag sett att jag ska vara i Falun vecka 4 och 5 vilket passar rätt bra med tanke på katten.. lite sämre blir det med flyttpackningen.. ja det får gå på nåt sätt.
På fredag ska vi få se handbollslandslaget live i Fyrishov.. stort! =) vi i laget ska jobba.. och man får vara publikvärd eller svett-torkare på plan.. haha.. jag ska INTE vara svett-torkare.. inte på planen iaf =)


Sådärja

Nu harj ag ätit upp mig inför mitt nya liv... man måste ju ha lite kött på benen som man kan träna bort.. man vill ju inte att det ska vara alldeles för enkelt heller.. neej.. hur skulle det se ut.
Nu har jag slagit på en låt.. och har sådär vidrigt högt ljud som man bara kan ha när man bor i korridor.. för man vet att ingen skulle klaga =)
Ligger också och tittar på Junior VM det är kul... Wikegård är kul och ärlig och jag är glad att han inte kommenterar mig när jag spelar handboll.. ja hur skulle det låta.. haha!

Kissemiss

Det kanske har uppstått ett par oklarheter eller ja pappa trodde att katten jag skulle ha på prov från katthemmet var den katten jag visade på förra bilden.. men det är ju katten som redan BOR hos honom... haha.. snacka om att inte veta hur ens egna katter ser ut.
Men här är iaf en bild på Alva som jag ska ha på prov.. längtar längtar =))


image163

Nytt år och nytt liv

japp på måndag är det dags för det nya NYTTIGA livet... att börja 1 janurai är ju dödsdömt och ingen bra idé alls om man har varit ute på party.
Ikväll har jag varit på handbollsträning och försökt komma tillbaka till gamla takter... inte lätt när man inte spelat på tre veckor... det är en färskvara och man känner sig helt konstig när man börjar träna efter ett uppehåll.
Tuff match mot AIK på söndag.. kul att första matchen ska vara en sån... nej...
ska man sova?
ja jag tror det... måste på stan imorrn.. min tv-dosa har pajat..

Torsdag

jag hänger knappt med.. känns som om det var helg igår och imorrn är det helg igen... IDAG har jag äntligen skrivit klart och skickat in mitt arbete... riktigt riktigt dålig.. men men.. jag får väl göra om det då om det skulle vara så.
Så nu har jag äntligen jullov, hehe.
Vad händer framöver... hmm match söndag och inte lördag som jag trott så länge.. så kanske ska jag kika på lite färg till lägenheten...
mit nya nyttiga liv har ännu inte börjat... men snart så... snart... bara jag får in lite rutiner igen...

Klänningen

image162

Ledig

Jap jullovet fortsätter för studenterna =) det är gött..eller riktigt ledig är man väl aldrig.. har en grej jag ska göra klart idag.. men det får bli sen.. just nu har jag ingen lust..
Idag sov jag till tjugo i elva.. det behövdes... nu är jag rätt så återställd.. Nästa fest får bli sista april... jag är så osugen på party nu..
 
Vi kör en dagens:

Frukost: havregrynsgröt och lingonsylt.. å macka
Smärta: ont i näsan... är jag påväg att bli sjuk??
Sysselsättning: just nu sängen.. senare film och plugg
Träning: Löpning till kvällen (kanske=))
Klädsel: morgonrock
Låt: Britney - A song about you
Längtan: till lägenheten.. och fixandet och katten för bövelen

Ja just ja katten... kommer att bo hos mig från februarui och tre månader framåt.. funkar det.. är hon min =)

Nyårsfesten

Haha VILKEN nyårsfest det blev!! Mycket lyckad! Maten var INTE värd priset vi betalade men festen var väl arrangerad och mycket trevlig. Och jag kan säga att jag fick äta upp det jag skrev å facebook-sidan så det heter duga. haha. Det var helt galet. Det började med att toastmastern sa till mig "är det du som är Tilde?" och jag svara ju ja då.. då sa han "jag tycker du ska hålla en låg profil ikväll" hehe inte blev man väl sådär jätte glad kanske.. och så fortsatte det... toasmastern frågade mig stup i kvarten om jag hade kul.. för att sedan tillägna mig en låt i MICKEN inför 140 pers... haha jag höll å att skämmas ihjäl.. men det var lite roligt.. hmm ja... vad ska jag mer säga.. skorna jag hade.. var too much för mina fötter och jag fick byta efter halva kvällen. Inte nog med det, jo min telefon pajade också så jag inte kunde se nåt alls å dislayen.. så efter varmrätten sprang jag i mina converse hela vägen hem för att byta tele.. inte heller dom bra nog för mina fötter... så nu har jag min gamla nokia..
Förresten träffade jag å en Mockis på festen.. haha det var skoj.. han trodde mig inte så jag fick stå och rabbla upp grejer som skulle bevisa att jag verkligen var från Mockfjärd. Haha... skoj.
Hmm... vad hände mer? jo en tjej ramlade bara ihop på dansgolvet så då fick man leka lite sjuksyster... det var skumt .. men jaja..
Jag väntar just nu på Sarah för vi ska åka till MAX..fy fasen vad gott... jag längtar så tills hon kommer hit.. hon ska hämta mig med BIL =)