Fredag, finally!

fy fan vad skönt. FREDAG! Bästa dagen på hela veckan! Idag blir det ingen utgång.. det blir lugnt. Har varit ut en hel del på slutet men nu är det slut på det. Har svårt att piggna till till söndagarnas matcher och jag ska satsa och ge gärnet på alla resterande matcher.
Så ikväll blir det bio med Sarah, ska se Dreamgirls. Blir trevligt det.
Idag hade vi seminarie på sjukhuset och vi skulle redovisa vårat arbete som vanligt så förbereder vi oss inte och klarar oss galant ändå.
Hehe en grej som vår lärare påpekade var väl att den händelse på röntgen som vi skrev om var så tydlig att hon visste vilka medarbetare som varit med. Hon påpekade ord som "ung läkare" "angiografi" "ung" så jag gjorde väl om meningen jag sa från början och sa istället "det var den könslösa läkaren som skulle utföra behandlingen"... äh vafan en sånt sugigt seminarie får man väl lov att skoja om... jaja.. =)
Idag tog jag mig till gymmet *stolt* jag trodde att jag som jag brukar skulle banga... yess yess yess I did it!!


38362-44

38362-44



Måste prova lite granna

Onsdag

En dag kvar av praktikveckan... ja man räknar faktiskt ner. Veckorna går fort och det tycker vi om. Jag vill ha vår.. jag läntar tills jag cyklar till sjukhuset med ljumma vinden i håret och det är grönt överallt, och man kan ha picknick i parkerna. Åååååhhh...
Idag var det ännu en dag på labb 23. det suger det suger det suger... Jag har tagit, på tre dar, bild på endast två händer å en handled... !!!!! det är åt helvete... kan inte vara mer negativ just nu. Det är ju guld värt att vi är felr studenter som kan prata skit om allt som händer.
I helgen blir det lugnt... på fredag har vi seminarie och så ska jag träna eftersom jag somnade ifrån det idag.. och på lördag ska jag på 27 årskalas... och på söndag har vi match mot Spårvägen eller spåret som farmarlaget heter... satans avlagda gamla elitseriespelare... vi har inte en suck.. men men.. vi kör ändå ... det är skoj.

Händelserik dag på röntgen

jomenvisst siddu... Vaknade vid sju slog på tv och hörde på nyheterna att det hade varit en busskrock norr om Uppsala. Hörde helikoptrarna hela vägen till sjukhuset och tänkte att nu kan man få se saker på röntgen och det fick man. Kanke inte jag så himla mycket jag var på helt fel labb idag och såg bara ett bussoffer, ett mosat underben och splitterskador. Sen var det lite andra avåkningar som dom hade å göra med på ortopedsidan.. jag är på barnsidan där man tror det är gulligt å trevligt vilket det FAN INTE ÄR! still hates it...
Nej, akuten det är roligast om man får kalla det så... Haha Malin kom med dagens roligaste kommentar när vi stod i omklädningsrummet i slutet av dagen...jag citerar: " Det står en massa SVT-bussar här utanför!! Vi måste gå ut och ge dom vårat utlåtande!"
Sen var det ju stor bjudning av semlor idag... yess... så nu lär jag ÄNNU EN GÅNG... springa som en dåre på handbollsträningen.

Skitdag

Ja det har det verkligen varit.. Idag skulle jag ha varit på lab 23 som är ett skelettlabb men eftersom det var strålningsmätning där idag så fick jag vara med Karin på labb 25. På labb 25 mötte jag en av de sämsta handledare någonsin... hon var fruktansvärd. Hon omyndigförklarade i stort sett den andra sjuksköterskan som också arbetade på labbet. Ja.. å jag å Karin vi satt i bakgrunden.. vi var ju bara studenter.. vi kunde ju ändå inte göra nåt.. Men ändå ville hon värna om oss... det var ständig dubbelmoral.. Jag har inte gjort ETT SkIT idag... inte nåt.
Hursomhelst så var det en massa barn som skulle undersökas idag.. man skulle kolla reflux. Reflux = kolla om urin går tillbaka upp till njurarna från urinblåsan med hjälp av kateter och kontrast. Det var inte roligt alls... ungarna skrek rakt ut och jag lovade mig själv att aldrig jobba med sån tortyr... usch..
Imorrn ska jag iaf få vara på labb 23 och kärringjäveln skulle eventuellt vara där då.. JAG VILL INTE!!! HATE her...

Handbollssöndag

Har precis kommit från Fyrishov där vi spelade match mot Väntorp/AIK och bokstavligen krossade dom.. haha.. eller ja lite iaf =) Så jäkla gött med vinst och framför allt en rolig match att spela.. många skitavslut från mig men fick väl in 6 till slut.. Känns helt ok eftersom jag har haft en FET måltorka i tre matcher. Jä jä.
Idag fyller syster yster 30 bast, gamla damen numera. Grattis!!
Ylva har gett mig en massa bilder från alla möjliga olika tillställningar.. som denna bild nedan är från Åland då vi skulle krossa.. ja vad dom nu hette... men .. hehe gick väl sådär...


38362-42 

Stretchning..

Såhär lite dagen efter

yes igår var jag på BJ för första gången i mitt liv. BJ = väldigt populärt ställe på fredagar då det är gratis för studenter. Igår var det populärt.. det var löningshelg. Det var tajt, tajt å åter tajt. Men skoj! Jag var med några i laget å sen några till på det, kul att gå ut med sånna man inte brukar gå ut med =) Tog en massa bilder som jag ska inspektera senare och som jag ska lägga upp här när jag piggnat till.
Jag har ju klippt mig förresten! Ser ut som en tant.. en Mockfjärdstant... luggen är för kort.. men frisyren bli nog bra när luggen växt ut. Klippte mig på J&Co där jag brukar, ett mycket bra ställe som ofta har extrapriser, så igår gick min klippning, toning och blekning av vissa partier endast på 850 spänn!! Det är ju galet bra =) Frisören tyckte dock jag hade ruskigt slitet hår så hon fick ta av en bit... men hellre det än en risbuske på skallen... så jag är rätt nöjd ändå.


Totalt utmattad

.. man blir helt slutkörd av att vara på praktik. Inte för att man gör saker exakt hela tiden utan för att man är så himla uppe i varv och ksa verka intresserad. DET tar på krafterna!
Nu har jag iaf fixat EXTRAJOBBET! Haha.. så jäkla gött. Fast nu vet jag inte hur det ska gå.. jag är ju helt slutkörd! hehe...

En riktigt bra dag...

Gårdagen var inte direkt någon höjdardag med en efterhängsen labbpartner och en inte alltför bra handledare. Kom hem och var sur å grinig.. å less. Det fortsatte på träningen där jag slamsade sönder läppen och fick ett slag på hakan... lyckad dag..
Idag var det desto bättre... samma handledare som igår å samma labbpartner... (ja örkint mä na) det var upplagt för samma elände men något roligt hände.. Min handledare som jag hittills inte tyckt värst mycket om, tyckte att jag skulle prata med personalchefen om att börja jobba extra som röntgenundersköterska. Eftersom jag inte fick tag på henne innan lunch hade min handledare på lunchen pratat med personalchefen och hon hade tyckt det var en bra idé! Så jag har i stort sett ett extrajobb nu! Alltså shit.. det känns verkligen bra när någon rekommenderar en... gud vad glad jag blev.

Jag gillar att utmana

migsjälv. Så nu har jag bestämt att jag ska bli blodgivare. Japp så idag gick jag dit och tog hundra rör med blod bara för att testa alla möjliga grejer. Okej kanske inte hundra men nog var dom sex stycken iaf... bara det som en vanligt blodgivningsdos typ.. Känner mig lite svag ;-) Jag kan lova att mitt stackars kärl drog ihop sig allt det kunde för att spara in på det lilla blod som jag har i kroppen, men den manliga syrran lyckades iaf fylla dessa rör. Gick därifrån med svettiga handflator kan jag lova. Han (sjuksystern) kallade det vårdsyndrom, när man har svårt att bli stucken men tycker det är kul att sticka andra. Så nu dröjer det ca en månad tills dom hör av sig (om dom hör av sig). Ska bli spännande..

Godnatt!!

Låtar med Regina:
Samson
Fidelity

Regina Spektor

Olle brolle tipsade mig om hennes musik och råkade bli helt fast....

38362-41


Alltså det här går inte..

jag ska klippa mig på fredag och jag försöker leta efter en frisyr som möjligtvis kan passa. Men överallt är det bilder på översnygga kändisar som passar i precis vilken frisyr som helst.. =/ Kan dom inte ha fula hårmodeller som blir snygga i frisyrerna dom visar upp??? det tycker jag är ett vinnande koncept..

Jag har en dröm...


och det är att få bo såhär..  det är ALLT jag någonsin kommer att be om.. haha.. sneeella pappa.. Jag lovar jag kommer att vara tacksam =) Den här lägenheten finns på Östermalm kostar endast 8 000 000 kr och är på 106 kvm. Alldeles perfekt för en sån som mig.. kom igen.



Britney

38362-31

har ju rakat av sig håret.... det är ju helt galet... väldigt oväntat.
Inte för att jag egentligen bryr mig.. men det här var ju... spännande... what's up next?

Lördagskväll

Det blev en skitmatch på Lidingö, men det var iaf roligare att spela idag än det var i tisdags då vi vann. Jag har fan fått in lite snits på linjespelet och spärrarna haha! Lina borde känna sig hotad =)
Istället för att åka hem åkte jag till Malin då hon var gräsänka denna lördag. Efter lite Kenny vs. Spenny och en massa skratt tog vi turen förbi pizzerian.. så jävla god pizza. Dessutom hade jag inte ätit någon lunch.... vilket ledde till en stort intag en denna pizza, min mage reagerade med att svälla upp till maximal volym... trodde iom detta att jag drabbats av pylorus stenos (då magsäcken inte kan tömma sig alls....ja man misstänker ju såklart de sjukdomar som man läst om) och fick lov att ligga lite på höger sida så att magsäcken skulle tömma sig lättare. Efter ett par timmar kände jag mig bättre och funderade på att börja ta mig mot flogsta ...men då började det explodera utanför fönstret.. så jag vågade inte gå ut... stannade ytterligare ett par timmar... och nu ja är jag hemma och klockan hann bli... sent =)
Haha ännu en helg med alldeles för mycket frosseri... (varje helg ja) vilket jag såklart kommer att försöka träna bort imorrn... what to do...

Mina favoritklipp på Youtube

1. http://www.youtube.com/watch?v=CT3EHrhWgqE&mode=related&search=

2. http://www.youtube.com/watch?v=B7IvxmUcl1Q

Sen hade jag en trea också men den hittade jag inte.. såklart var det Justin Timberlake när han gör enrtén på EMA i Köpenhamn förra året. men jag har en reserv.. som är nästan lika bra

3. http://www.youtube.com/watch?v=_9w9KJOllX8


Snacka om att jag är glad att jag ska se Justin i juni i Globen!!! Det kommer att bli fet fetare FETAST!!

Lookalike


Sådär ja..

efter lite sömn kunde jag klä på mig och släpa mig iväg till Ica för att handla lunch och för att göra matlådor. Jag har ju inhandlat 2 kg kyckling förut som jag måste ta itu med. Som  tur va, så var det ju fredag och det fanns provsmak på lite keso å jågert.. det var tur... så att jag inte stupade inne på affärn efter mitt något fattiga intag på mat.
Hursomhelst så gjorde jag asgod.. eller god (haha) Flygande Jakob, det blev en hel del matlådor också.

Har kommit på värsta bra grejjen. (värsta) Om man kollar in andra bloggares sidor som tex
http://annamirjamaria.blogg.se/ så visar ofta dessa "modekunniga" upp dagens utstyrsel. DET ska jag också göra med sjukhuskläderna... Det blir varierande och bra... hahaha. Jag är säker på att alla är intresserade av min klädstil på sjukhuset, som alla andra är intresserade av att se de "modekunnigas" outfit...

Fredagsförmiddag

Jag tänkte att en proteinshake skulle räcka igår när jag kom hem.. orkar faktiskt inte göra nåt annat när klockan är kvart över elva och man vill bara dyka ner i sängen. Det har gått bra alla dagar innan.. men imorse när jag vaknade kändes det som värsta bakfyllan... kroppen mådde inte alls bra.. törstig å seg i hela kroppen.. å så måste jag gå å handla...

Nyss hemkommen

från en slitsam handbollsträning med en lång löpning innan och sedan en del styrka och ännu mer löpning i hallen. Shitski... man känner sig sliten.. Imorrn är det korridorsfest här... inte så lyckats kanske eftersom jag har match på lördag. Jag ska låsa in mig på rummet med video och godis... det är jag fan värd. Nu ska jag borsta tänderna och sooova... det är sånt här som är livet... inget att göra imorrn.. helt ledig en fredag... =))

Torsdag!!

Det tär på en att vara på praktik, känner mig som en gammal kärring. Man får ont i knäna i rygggen och i höftlederna, varje ledig stund så lutar man sig över bordet på att avlasta min även annars krånglande rygg. Okej det kanske har varit mycket klagomål ett tag nu.. det är inte bara tråkigt att vara där... rätt kul att lyckas ta bra bilder, lite panik får man dock när man inser att det här kan jag jobba med tills jag dör om jag inte utbildar mig till nåt annat...
Nu har jag tagit mig i kragen och ringt frissan! Jag längtar.. jag behöver verkligen (!) klippa detta risbuskage. Ska leta reda på nån cool frisyr.. är less på den här nu..

Attans dags att ta på sig träningspaltorna IGEN! det är fasen jämt man tränar jue... lite less är man... söndag, tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag... osv... men det är självvalt.. hej hopp!!

Nåt otäckt

usch vad läskigt... såg en tjej tidigare idag som bodde här när jag flyttade in. Då såg hon helt normal uta.. inte för smal och inte för tjock, alldeles lagom om man kan säga så. Dessvärre såg hon inte ut så nu... Hon såg inte riktigt ut att må så bra... hon måste ha drabbats av anorexia... det var hemskt att se henne. Ibland kommer det anorektiker till lungröntgen för att kolla hur hjärtat ser ut, för att se om hjärtat har ökat i storlek vilken det ofta gör hos sånna personer. Inte bra inte bra...

Det tog tre dar...

för mig att lära mig allt på lab 6. Jag å S-L skulle nu kunna driva det där labbet utan större problem själva. Tyvärr så ska vi ju vara på det där labbet i två veckor... eller iaf jag.. hehe.. Måste säga att jag tycker det är si å så med att byta röntgensjuksköterska varje dag. Vi har i stort sett tagit bilder på alla kroppsdelar man tar i på lab 6 och det fattar inte den nya rtg-ssk för dagen... så VARJE ssk ska visa på nytt hur man tar bild på knä, handled, fotled, bäcken... suck...

Det tog tre dar...



Hela dan varje dag...

Jag känner bara blä...

alltså vad är det med folk??? Jag blir LESS!
Idag hade vi match mot Sigtuna, ett lag som man vet sedan tidigare är ena riktiga gamla kärringar, gnälligaå jävliga. Ett lag som inte spelmässigt blir en rolig match utan en riktig humörmatch där man kan psyka och själv bli psykad. Det blev bägge.. men mest av det första. Ha... KAN inte låta bli. Men.. är ändå sur för att vissa ska vara så omöjliga att spela med.. fattar inte hur orkar hon? Sen blev jag arg på migsjälv för att jag sög idag.
Tänkte jag skulle åka hem nästa helg, men jag stannar nog kvar. Min syster Frida fyller 30 och ska ha kalas... men.. ja.. nej..
Å sen det... å sen det... jaa...

måste klippa håret innan det faller av avsigsjälv...


BLÄÄÄÄ

På praktik

japp nu har vi börjat på den tioveckor långa praktiken. Tänkte att det skulle bli aaastråkigt men vi hade tur fick en asbra Rtg-sjuksköterska att gå med, så det blev inte så tokigt. Sen bjöd undersköterskan på vårat lab på tårtor.. eller ja fika.. det var najsigt. Så jag borde egentligen bege mig till gymmet nu efter den kaloribomben.. men men.. måste faktiskt vila till imorrn.. det är en rolig match på gång.. jag tror vi vinner men får inte underskatta... dock svårt, då Sigtuna ebdast har EN vunnen match denna säsong.

Har bra musik på hjärnan just nu

♥ BWO - Chariots of fire
♥ Salem al fakir - It's true
♥ Andreas Lundstedt - Move
♥ Markoolio feat. Linda Bengtzing - värsta schlagern

och när jag tipsar så betyder det LADDA!


Anja

Anja


Sitter och tittar på Anja och storslalom... det är ju helt galet hur hon åker. Tredje guldet för henne... galet...

Gymma

Idag är det söndag, och efter en svulstig helg med en massa onyttigheter som alltid så kan ni ge er på att jag ska till gymmet svettas som en gris. Match har jag på tisdag så jag skippar armar, axlar och rygg.. det får bli mage, rumpa, och ben... sånna grupper som återhämtar sig snabbare och inte stör matchspelandet.

En lördag i Uppsala

Jag önskar jag kunde vara bra på koder.. det är jag inte...

Jag ger upp..

Nu igen =)

Allt om mig
PERSONLIGT
1. Vad heter du? Tilde
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Tilde funkar för mig... numera =)
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Maja..som i Baja Maja.. haha
4. Vilket stjärntecken är du? Skorpion
5. Vilken årgång är du? Årgång 84
6. Var bor du? Uppsala
7. Var skulle du bo om du fick välja? Uppsala =)
8. Vilken skola går du på och vilken linje? Uppsala Universitet, Röntgensjuksköterskeprogrammet
9. Vilken klass? Röntgensjuksköterskeprogrammet T4
10. Vad vill du bli när du blir äldre? Det är mycket.. gymägare, personligtränare, make up-artist, handbollsproffs, LYCKLIG!

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 170 cm
2. Hur mycket väger du? Jadu... 64.. inte bra inte bra
3. Hårfärg och frisyr? Risbuske långt ner på ryggen
4. Ögonfärg? BlåGrå
5. Mest nöjd med? Mina spänstiga vader
6. Skostorlek? 38-39-40 beror på...
7. Har du några piercingar/tatueringar? Njaa.. kanske

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Min bästaste jacka någonsin min svindyra Rockport.
2. Vad använder du just nu för skor? asics jympaskor... min fötter gör ont annars
3. Favoritfärg på kläder? Mycket färg i samband med svart
4. Favoritmaterial på kläder? Jadu..
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Jag vill att det ska vara varmt så jag kan ha kjol
6. Favoritaffärer?  Zara, och de vanliga
7. Hur mycket köper du kläder för i månaden? mycket olika..kanske 700
8. Favoritmärke? Levis, inte så märkesnördig
9. Vad har du för byxstorlek? 29-30
10. Vad har du för tröjstorlek? M

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? 19 kvm
2. Vilken färg på tapeterna? Ljus ljus grå..typ vit.
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Träfärg, beige, ROSA
4. Favoritmöbel i rummet och varför? Hyllan som slukar massor
5. Vad vill du ändra där inne? jag vill ha större!!
6. Vad har du där inne av följande:
a) TV? Ja
b) Video/dvd? Ja
c) Dator? Ja
d) Stereo? Ja
e) Telefon? Ja
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Ett höghus, likadant som jag själv befinner mig i och två tallar.
8. Vad gör du oftast i ditt rum? Allt, sover, ser tv, äter, pluggar, lyssnar på musik, jag BOR här...
9. Vem förutom du brukar oftast sova i din säng? David, Sarah
10. Favoritpryl i rummet? Laptopen

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Han hette Erik
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Reflex
b) Handväska just nu? Penna
3. Vad är du beroende av? Datorn!
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Lypsyl
6. Vad tror du på? migsjälv
7. Vad köpte du senast? mjölk
8. Har du något husdjur? nej men snart ett marsvin
9. Vad bor du i? Studentkorridor

SENASTE PERSONEN SOM
1. Sov i din säng: Sarah
2. Såg dig gråta: David
3. Fick dig att gråta: David..haha neejj. Jag gjorde mig själv gråtandes
4. Du pratade med: Peter som gnällde över utarbetade muskler...
5. Du delade en drink med: Dela? haha.. vet inte
6. Du gick på bio med: David
7. Du gick på stan med: David
8. Skällde på dig: minns inte
9. Skickade ett e-mail till dig: Malin

Cocker Spaniel

bzzz...


Ännu en dag då jag varit ledig

Jag är ledig hela tiden.. Ja.. ibland har man det bra. Denna vecka så har vi haft inläsning på schemat, vilket innebär att man är hemma och läser lite då å då. Mycket tid för annat trevligt alltså.
Tittar på lite störtlopp, det går inge bra för Sverige... suck.. snart ska jag ta mig till Friskis och Pumpa lite muskler.. idag är mina ben helt slut efter matchen i söndags träningen i tisdags och igår. Det får bli överkropp idag. Senare idag så ska jag iväg och simma med Malin och bubbla bubbelpool, basta, sola, ansiktsmaska... haha. Hård vecka jue.. ;-)
I helgen är vi helt matchlediga.. sköönt men sen kommer slutspurten med 7 matcher varje helg tills det är slut.. tur iof.. då blir man motiverad på veckoträningarna.

Musiken som poppas om å om igen

1. Melody Club - Fever Fever
( jag funderar på att för första gången besöka peace and love just för att melody club ska dit.. har alltid gillat dom.. sen är det ju kul med evenemang på VISCHAN...hahahaha) Lust att följa?

2. The Knife - Silent Shout
(mycket skön bas i låten)

3. Hilary Duff - Come Clean
(ledmotivet till Laguna Beach på MTV, bra låt!)


Semla

Det är nånting med semlor och mig.. jag blir liksom helt konstig när jag tänker på semlor.. som att det inte spelar någon roll hur jag får tag i en semla.. bara jag får tag i en..

Semla



I just luuuve it.

Har varit på träning nyss... idag var det -10 och vi sprang ute innan.. haha vad gör man inte för beach -07 ? Tidigare idag var vi hos Malin och pluggade, tittade lite på Anja och myste med Sockan (katten) ... iaf jag =) jag försöker alltid sno med mig honom hem.. men jag har fortfarande inte lyckats. But some day...
På torsdag ska vi spa:a lite... sola, simma, bubbla, smörja, inpacka, ja.. sånt... tjejtrams.

Gamla tankar..

Sitter på Lunarstorm och läser gamla dagboksinlägg från mycket mycket länge sen. Det är jätte roligt för jag skrev så himla knasigt på den tiden.. jag tror jag måste kopiera vissa saker hit som är så klockrena. Andra saker är mindre roliga att läsa om.. kommer så väl ihåg hur dåligt jag mådde då.. usch det var hemskt.
Jag skulle så gärna vilja ha det här på papper.. göra en bok om allt som jag har skrivit som en riktig dagbok.
Jag kommer så väl ihåg livet då.. gå upp sex på morgnarna åka bussen till Leksand, komma hem halvsex, sova, träna, försöka sova igen... man blev helt utmaddad av allt bussåkande.. fredagarna älskade jag.. då låg jag i soffan hos fassan med en katt på magen och tittade på tv. Ååh så mysigt det var. Jag saknar det.


Citat från den gamla goda gymnasietiden:

fffreiiitag fri dag??
Fre 6 dec 2002 23:22
kanske...
eller inte för mig som läser djävulens bibel..
Redovisning och Beskattningsboken.

Sön 8 dec 2002 21:37
ska jobba på julafton, nej jag valde det själv å mamma kallar mig obstinat... jag tycker att jag är nytänkande =) provar på nåt nytt.

Tors 24 jul 2003 14:18
en rolig sak idag eller egentligen två.
en dikt som magnus kom på =)
Rosor är röda violer är blå
Du har stora tuttar som jag vill suga på

jag höll på att dö av skratt... men jobbade så jag kunde inte =) vilken knäppis han är.. hade ngn annan sagt det hade jag knappast skrattat men när det kommer från honom... han blev rätt chockad själv när han kom på en sån ”bra” dikt. dåre =)

Gymmet

är en väldigt lustig plats måste jag säga. Det består till största delen av killar. Killar som gärna ser som lite mer vältränade än vad dom är, som gärna tar till "bära-kylskåps-gången" vilket dom i många fall INTE borde göra. Det känns inte rikigt som att dom satsar på att visa upp sig för tjejer längre utan för att visa upp musklerna för andra killar. Haha som igår... Det var en kille som drog fram två bänkar och en pall för att kunna göra armhävningar. Alltså var sin hand på bänken å fötterna på pallen... för att komma djupare ner i sin armhävning? haha nej, han gick inte djupare ner.. haha det var fult. Gymmet är en plats för töntar. haha.