Grattis till mig idag!!




Partyt












Idaaag!

Sitter här hemma och adrenalinet pumpar. haha. jag är såå pirrig. Håller på med tvätt just nu. sen blir det stan och sen fixning... iiiiiiihhh.. Jag älskar att klä ut mig, jag lever för det =)
Jag ska ge er en liten hint om vad jag ev ska ha på mig.




Imorrn gäller det!

Imorrn är THE FEST!!! Kommer bli awesome!! Har en hel del å fixa såklart, grejer som jag sparat till sista dagen.. jaja typiskt mig. Årets outfit är riktigt bra, men inte lika bra som förra årets, det var såå jag =) haha. Jag ägnade heela kvällen åt att posa.








101020

Nu skulle jag behöva ledigt. Jobbar och stressar överallt känns det som.. mycket som ska fixas inför fredag. Och sen får man ju jobba häcken av sig på jobbet varenda jävla dag. Det är fan inte humant... ja lite less är jag att det aldrig kan vara lite lugnt. Fick höra att vårat ct-lab är det akuta ct-lab som går oftast i hela Europa. Jo tack INTE förvånad. Död är jag.
Men fredag ska bli KUL!! ser fram emot det.. men fick reda på en grej... som gjorde mig sur. Aaahhh!!!
Ja det är uppåner nu.

Matchat idag!

Och det var skitkul. Siffrorna slutade 29-25 till oss men vi hade kunnat vinna med tio bollar kanske. Vi slarvade lite väl mkt på slutet men men.. Blir kul att spela mot dom hemma sen.. då ska dom få se på kross!
Igår var jag i sthlm och letade som galen efter något coolt att ha på mig på festen på lördag. Hetsade nog lite väl mkt för jag hittade inte jätte mycket. Men jag har iaf en två tre outfits att ha på fredag, ingen klockren men det får duga. Kan ju inte köpa en massa jätte dyra grejer. Men en klänning för 30 och ett par brillor för 30 så det är ok.
Imorrn ska jag på gymmet tänkte jag och sen blir det handboll i Märsta.
Sen ligger jag lite efter med planeringen av festen, har en minst sagt viktig grej att lära mig innan fredag.

Dåligt av mig!

Ni väntar ju såklart på att få veta vilken musik som ni ska lyssna på nu, självklart ska jag berätta!

Den musiken som är bäst just idag är:
Nelly - Just a dream
Edward Maya - This is my life
Ted Gärdestad - Så mycket bättre

Kroppsligt

Idag hade jag ont i ryggen, eller jag har haft det några dagar. Så jag gick till sjukgymnasten. Vi kom fram till ett å annat. Jag har en väldigt rak bröstrygg och en väldig svank (lordos) i ländryggen. Det i kombination med dåliga magmuskler gör att ländryggen får ta all belastning när jag står. Så jag fick några övningar att göra tills nästa gång.. så vi får se hur det går. Tränade på några övningar och gjorde väl heeelt fel fleera gånger i rad.. så ja.. vi får se hur det går. Inte lätt kan jag säga. Sen fick jag en rejäl kyss på käften på träningen så nu har jag fläskläpp.. snyggt!

Appropå ingenting.
Här är en mkt bra text.
http://www.underbaraclara.nu/185470/2010/10/12/sverige-kan-ta-sig-i-roven/ Läs läs läs!!!

Det gör ont i mitt hjärta

Jag vill inte åka hem i helgen och göra det jag ska göra. Säga hejdå till gammelkissen.. jag VILL INTE!!!





Finaste =*(


Klippt mig!!

Yes, jag gjorde som Kamph sa och gick till den frisören hon brukade gå till och vilken succé. Kanonduktig frisör och jag är mkt nöjd. Jag satt där i ca 4 timmar haha. Inte mig emot =)
Ska snart iväg å jobba och sen afterwork om jag orkar.. imorrn är det fullt upp.