I dagarna tre

jag har firats tre dar i rad nu, det är så det ska vara =) ätit å ätit å ätit.. herreguuud, vad mkt mat jag ätit.. jaja det är som det är =)
match idag och Avesta kommer få stryk, var så säker... de ska få sota för alla förluster.

mjusick


Tack!

mina älskade vänner (Sara-Lisa Carro Malin) för en grym kväll! aaaawesooome!!!


överraskning

Mina kompisar har hittat på nåt lurt.. så jag sitter här hemma och bara väntar på vidare instruktioner... undra vad som händer...

27 oktober!!!

Yeah!!!
VEM kan fylla år idag ???? JO JAAAAAG!!!





Kanske på dagen exakt 27 år sen



Fler pics från festen

Jag fick inte åka till jobbet igår natt och inte heller idag... det hände inge mer med min konstiga mage.. stod och hulkade vid toan en sväng, men eftersom jag har fobi för att spy så kunde jag inte.. så jag gick och la mig igen och sov till kl 18. Då kändes magen ganska bra och jag teståt lite fil och sen kakor på det. Kändes helt ok, och idag med. Så ja.. jag får vara hemma och ta igen mig... är fruktansvärt trött.. har sovit sjukt mkt senaste dygnet.. efternattarbetet 8-13 sen ca 14-18 sen 00-09 och jag skulle kunna sova mer... ska nog göra det också.

Bilder var det ja:






sjuk igen!!

men för h*lvette.. vad är detta? ska jag få allt jävla skit samtidigt? Denna gång magsjuka.. eller det har inte brutit ut ännu. Men jag känner att det kommer snart.. snart...

Aaahh

fy fan vad jävla less jag är på att förlora matcherna. Vi är så jäkla bra men med en avbytare orkar vi inte. Därför är jag jäkligt less att alla bara dissar och gör upp andra planer. Skärp er för f-n handboll är dökul.
Sitter på jobbet och trökar... händer inte mkt ännu.. vi har colonpatienter som ska undersökas imorrn som ringer och ringer om laxeringen.. vi får ingen rast, ingen ro.
Nästa vecka jobbar jag natt, kommer bli segt.. I know it.

magiska timmen en lördag

Helg igen och jag jobbar på söndag. Jag fick iaf vara ledig idag eftersom det är match. Är lite småless på att folk bara droppar av handbollen så vi får panik varje gång det är match. Kan inte förstå varför man droppar av heller, det är ju aaasroligt med handboll jue! Snygga ben får man också =D
Igår var en mkt trevlig dag, det var fredag, jag var ledig, jag hade bokat massage, käkade lunch med Jöns, cyklade över hela stan (det var inte så kul iof), hängde hos Malin på kvällen.
Men fasen att man jobbar imorrn alltså känner det nu... denna dag blir ju inte lika rolig när jag vet att jag ska upp halv sex imorrn.
Jag längtar efter att ha ett eget hus... tror jag =)
Snart fyller jag år också.. jippie..
klockan är mellan 9 och 10 nu... vilket är den magiska timmen tycker jag.. dagen har inte börjat.. man kan dricka lite kaffe.. glo på lite tv eller läsa lite tidning.

Ja match idag ja, i Sköndal mot Westermalm. Hyrbil har jag fixat igen hehe.. Ett vrak. Men men hoppas jag inte kör bort mig.

nörd nr 1

Jag bad mediaenheten på avdelningen att skriva ut mina ct-bilder på en cd-skiva så jag kan kolla in mina bihålor precis när jag vill, hihihi.

Pics från festen

Här kommer de första bilderna från festen. Gunnar sprang runt och spontanfotade när vi pysslade innan.. måste säga att han fick till det ganska bra.
Håret ser inte ok ut... men men.





Paniken börjar komma.. vi hade ganska stora problem med tekniken.. inte så bra bild men man ser klänningen iaf.


Frisk som en nötkärna!

No more huvudvärk, no more tryck i skallen, no more trötthet, no more antibiotika. Dock mer nässpray men det får jag dras med nån månad till, fast det är inte som vanligt nässpray så det går bra.
Jag har ju varit utan träning ca 3 veckor.. hur har det då gått med min deffning? inge vidare måste jag säga.. det gick ganska snabbt att komma ur den positiva spiralen och bli som vanligt igen, sen har min kollega på jobbet och jag inte jobbat så mkt tillsammans vilket gjort att jag inte fått den peppning som jag brukat få. Men nu är det bara på:t igen. Jag skulle vilja träna hela tiden och det vansinnigt hårt för att ta igen missad träning .. men jag lider av svår träningsvärk så det bli inget av med det.
Ledig idag och städning, tvättning, diskning, matlagning står på schemat... det är inte vad jag kallar ledig.

Festen

såhär nära inpå

mitt hår blev skitbra, vet inte hur det höll hela kvällen, kunde inte hålla koll på det hela tiden.. sminket satt iaf som det skulle... bytte mellan mina två klänningar... båda skitsnygga, tyckte jag iaf =) ONT i fötterna, bandet var helt ok.. men Eklundshof (lokalen).... KA-TA-STROOOOOF.... aldrig med Eklundshof... så om nån i Uppsala tänkt ha fest där...tänk om.

damn

Menn!!
Det ska bytas dörrar i huset... och när ska det göras? Jo idag och imorrn när jag är ledig... så jag är så illa tvungen att lyssna på borrandet i cementväggarna.. aaah!! Och imorrn ska de byta min dörr, jaha! jag ska ju fixa mitt hår till festen... och så ska de springa runt i min hall! Precis där jag ska ha hårsalong. TYPISKT!!

LESS!!

fan nu är jag less.
Jag och några till är med i festkommittén på jobbet. Vi jobbar ganska hårt varje år med röntgenfesterna som vi har en gång/år. Förberedelser av diverse grejer, lokaler, aktiviteter, musik, tema, allt allt allt. Men folk är så sjukt negativa på jobbet... flera st som klagat på temat, på priset, på lokalen, vissa sätter t.o.m. käppar i hjulen på oss när vi försöker klämma in en del grejer på arbetstid. Folk som kommer fram till oss personligen och klagar, visst man behöver inte tycka att allt är ens smak osv, men gå inte på festen då!! det är inget tvång!! eller var med i festkommittén nästa gång. Nej detta är definitivt sista året jag försöker fixa en fest på det där stället.
Det är riktigt svårt att inte bli negativ av allt negativt, men några få personer ska inte få förstöra.

Fick lov att skriva av mig.... haft en sjukt pissig dag.

bevis

Såhär ser min skalle ut på röntgen. Man kan även med ett otränat öga se geggamojjan och svullnaden i mina bihålor.



Och även i en annan bihåla har jag förtätning.. inte konstigt att jag har ont i huvudet.


tisda

sjuk sjuk sjuk
boooring.

Jag är så less.

Fotboll nu.. roar mig samtidigt med wordfeud.

Hoppas kunna träna imorrn... eller jag ska det.. jag kör dilkofenak, det får gå.

Jobbar bara imorrn, sen ledig tor fre lör sön... lagom vecka tycker jag.

sjuk

jaha... jag är inte alls på väg att bli frisk.. Jag fick nog av huvudvärkandet så jag gjorde en ct på bihålorna och på bilderna kunde man se att det var slemhinnesvullad och en del vätska. Så jag ringde vårdcentralen som skulle ha stängt imorrn så jag ringde öron/näsa/hals istället. Gick dit efter krismötet på jobbet och satt där i två timmar... när det precis är dags för min tur så får läkaren en sökning och måste rusa iväg på avdelning/operation... jaha.. där började jag nästan gråta... men sköterskan tyckte jag skulle fortsätta vänta på vårdavdelningen (trots att jag var högst tveksam) och tur var väl det för läkaren kom tillbaka fem minuter senare och kunde hjälpa mig!
Det vi kom fram till var att jag skulle äta lite meducin, spraya kortison i näsan så skulle hon återkomma till mig om jag behövde skölja bihålorna.
Ingen match till helgen heller, frågade en doktor på jobbet som granskade min ct-bilder plus hon på ÖNH och bägge sa att jag inte fick spela nån handboll till helgen.... aaaaaaaaaahhhhhhh så typiskt!!!

Livet har nästan återvänt

Jag låter fortfarande toksjuk för att snoret sitter fortfarande fast i bihålorna... men det släpper nog snart.. äckligt att ta reda på bara, haha! Har börjat hosta och cocillana hjälper inte så snabbt och effektivt som jag skulle önska, jag vill att det ska gå på sekunden.
Jag har iaf tränat idag, kunde inte låta bli längre och det blev ett boxpass, kunde inte köra för fullt men det var kul. Det kräver ju lite teknik så fler gånger får det nog bli. Ska snart börja med cirkelfysen igen, det är bra träning på riktigt. Jag har en del kilon att gå ner så det är bara å köra på.

Match

Ja idag var det match och jag var inte med. Men sååå kul att kolla, spännande som satan. Jag var nog lika svettig på läktaren som de var på planen. Man är inte van med tävlingsgrejen än. Jag hoppas kunna få tillbaka min form snabbt, har jobbat upp en gaaanska bra kondis.. gaaanska, inte helt bra men på gång. Fick iaf bakslag med förkylningen så nu är det bara att bita i det sura äpplet och jobba på igen..

Luktsinnet

Haha! imorse när jag vaknade insåg jag att luktsinnet kommit tillbaka! Succé! insåg då också att jag glömt slänga räkskalen från gårdagens lunch, hehe... så nu luktar det räkor här kan jag lova.

Ja det luktar nästan lite surströmming om hela diskhögen.. haha! men det är fixat nu.. jag har diskat och alla fönstren är öppna =) Mia skulle hit idag och träna mig socialt.. har nämligen tappat den förmågan efter en hel vecka instängd. Det kan ju inte lukta surströmming om jag ska ha besök heller..

vaknade kl 07 av migsjälv.. låg och vred mig till halv åtta.. sen gick jag upp.. Vad bra det vore om man gick upp så tidigt alla helgmorgnar =) jag skulle få så mkt gjort.