Like


Vilka människor det finns.

Jag tycker jag ändå har klarat dagen riktigt bra med tanke på vilka idioter jag har stött på idag. För det första träffade jag på min granne i hissen imorse.. ja hon övanför som alltid klagar på mig. Och vad gjorde hon.... jo klagade på att jag smäller i dörren. AAAAAHHH... jag kommer nog att smälla ännu högre hädanefter..
Sen så hade dagens första patient en pappa från helvetet. Jag skojar inte.. det var den värsta människan jag träffat i hela mitt liv!! jag får återkomma blir så förbannad när jag tänker på det...

En helt ny värld har öppnat sig

Sen det börjat bli nollgradig här i uppsala har mina växlar på cykeln tinat och istället för att trampa som en dåre och inte komma nån vart. SÅ kan jag faktiskt komma till jobbet i tid nu för tiden!!


Snart helg?

AH det har varit en SEEEG dag på jobbet. Men vi fick semla iaf, det var ju ett plus.
Sen får jag se bara fler å fler bisarra undersökningar.

Linda Rosing på tv nu... också det bisarrt.

Måndag

Ny vecka..  och måndag.. känns väl inget speciellt... allt bara går på i samma lunk hela tiden. Känner inga direkta glädjeämnen i något... ja nej .. måste nog hitta på nåt kul snart.  vad det nu ska vara.
Idag har jag jobbat kväll och som vanligt får man jobba över... kom hem nu halv tio.. suck.. Man hinner inte direkt med något överhuvudtaget när man jobbat kväll.. dessutom hade jag en skum dröm imorse som har lagt känslan över hela dagen.. tycker inte om sånt.
I fredags var det after work med 80-tals tema. Helt fantastisk musik tycker ju jag såklart.. men vi var bara dit å käkade och drack lite vin. Lördagen blev en helt okej dag med handbollsmatch i Enköping där vi SÅKLART vann och inte nog med det så hade fassan och Gerd kommit för att titta. Kul med fans =) På kvällen var det inflyttningsfest hos Jenny och sedan utgång. Söndagen spenderades i soffan med en massa tittande på skidor =) avkopplande och bra.
Men nu måndag... suck...
tisdag: träning
onsdag: träning
torsdag: träning
fredag: kalas
lördag: träning
söndag: träning? och sedan nattjobb.

Älskade 80-tal


Kiwichock

Jag har intagit fem kiwi idag... kanske sex stycken. Jag känner mig en aningens konstig. Mitt huvud bultar och halsen spänner. Får se om jag vaknar imorrn eller om min allergiska chock har tagit kål på mig...
Tungan kliar inte så jag tänkte att det var lugnt... och fortsatte att äta kiwi...
Ja om ni inte

Svår träning

Igår på träningen skulle vi göra lite tvärtom. Tex skjuta med vänsterhand. Det var jääkligt svårt ska jag säga.. jag är så extremt högerhänt att jag i stort sett är förlamad i hela vänster kroppshalva. Men försökte gjorde jag ju och idag har jag sån fruktansvärd träningsvärk att jag inte kan göra något med vänsterarm.. inte för att jag kunde det innan heller. Så vår tränare sa att man kan träna upp det genom att börja göra saker med vänsterhand och inte göra det så enkelt för en i livet. Så nu ska jag göra mig vänsterhänt. Jag ska göra ALLT med vänsterhanden. Spännande... får se om jag lyckas...

Semesterdag

Jamen en ledig dag såhär mitt i veckan är ju aldrig fel. Bra jobbat Tilde. Jag har nämligen lagt semester idag av ingen egentlig anledning... haha. Och helt rätt... jag behöver alltid ledig. Speciellt denna vecka då jag varit riktigt less och flera gånger velat byta karriär. Det finns så mycket annat jag vill göra.. Jag ska fundera lite till på mina idéer. Det bästa vore ju om jag hade nånslags modeintresse så jag kunda tjata om det här på bloggen och sen tjäna storkovan.. men jag har inte så mkt intresse för sånt. Jag får hitta på nåt annat och skriva om. Vad kan jag?... hmm...
Sitter iaf här på min lediga dag.. utsövd och med äckligt starkt kaffe... ska försöka vakna så jag kan komma iväg och träna.
Helgen blir förhoppningsvis trevlig. Afterwork på flustret på fredag med Ylva.. sitta å äta gratis mat och dricka ett glas vin går ju alltid. Sen lördagen åker vi till Enköping för att sätta Södra Trögds på plats. Dit kommer även papi som ska kolla på oss. Sen på kvällen bär det av till nånstans på andra sidan stan.. vet inte riktigt vad det heter.. salabackar? Ja iaf så är det inflyttningsfest hos Jenny. Förresten så är det 80-tals tema på Flustret .. älskar ju 80-tal och Christer Sandelin och Tommy Ekman kommer juuu!!! STORT! haha.

Men annars är det bara grått grått grått i mitt liv...

Slött

Jag har nog haft den slöaste träningen på hela året. Fy fasiken. Tur att alla andra var likadana idag. Det började med att vi inte orkade springa vanliga vändan utan tog en kortare. Sen flamsade vi hela träningen... tror min ilska suger musten ur mig. Brukar vara bra på att sura... men tydligen inte längre. Hoppas på nya krafter imorrn då jag är ledig.. men såklart jag har redan planerat in i minsta detalj VAD jag ska göra imorrn.. så det blir ingen ledig dag ändå. Det första jag ska göra är att sova ut. Sen är det fullt upp.

Kan det inte bli vååååår nångång... jag väntar UUUUUR...

Jag är less på att halvt slå ihjäl mig på cykeln varje gång till och från jobbet... våår.

AAARRRGG

Jag är skitförbannad.. det bara kryper i kroppen på mig.

Jag borde lägga mig i tid på kvällarna... snart bär det av hemåt och sömn i soffan. Lövly.

En söndag

Idag har det varit en helt vanlig söndag. Vaknade sent.. tvingade upp mig vid tio och åt frukost... Var ju inte hungrig egentligen men eftersom jag skulle iväg på match så var jag så illa tvungen och tvinga i mig lite. Somnade sedan i soffan... så var det dags för lunch.. hehe.. kaffe å macka. Sen var det ju bara att dra iväg på match. Denna gång var det Westis som skulle få smisk. Var taggad som fasen.. adrenalinet nästan kom ut ur öronen.. men så stukade jag foten efter 20 minuter å allt var förstört. AH.. kom helt ur balans... gick inge vidare å spela trots tejpning å grejs. Huvudsaken var ju att vi vann.. och vi vann stort igen. Vi är helt enkelt skitbra.
Efter lite kontakter så inväntar jag underklädesleverans från Rättvik.. Rättvik, underklädernas Mekka. Hahahaha... nästan. Men hursomhelst specialleverans =)


Pigg

- Har du pussat nummer 2?
Japp


- Vad har du för relation med nummer 20?
Vi har varit ihop


- När ska du träffa nummer 30?
Ja kanske imorrn eftersom jag och Erik jobbar ihop

- Är nummer 18 söt?
Jo carro är väl söt


- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Jag sköt en boll rakt i magen på henne.. hon kved.. tyckte hon var lite klen ;-)


- Gillar du nummer 14?
Nja.. borde radera numret.


- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Haha vet inte ens vem det är..

- När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
Men shit vet inte Vilken Emma det är.


- Är du nära vän med nummer 23?
Ekonominytt? nja.. kanske ska radera det med


- Har du gått på bio med nummer 4?
Nej det har vi inte.


- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
JA det är min syster så det skulle jag kunna


- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Ingenting


- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Japp Bettan är en rolig kvinna


- Vad har du och nummer 24 för relation?
Vi är kusiner


- Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Ta en fika, kanske.

- Vad är det bästa med nummer 8?
Hon är social och rolig.


- Brukar du och nummer 16 träffas?
Nej tyvärr det var längesen nu.


Film + käk + trevligt sälle

Yes det är över.. nördigaste dagen på hela året är över. Man skulle ha gått ut på krogen.. definitivt parfritt.
Gårdagen spenderades med Ylva som började med en lång promenad sen bar det av hem igen där jag fick lov att städa innan vi skulle inhandla kvällens mat. Jag hade inga speciella önskemål så Ylva kom med ett bra förslag på käk så det blev smördegsinbakad fläskfilé med klyftpotatis och tzatsiki. Vitlöksbröd såklart. Vitlökstema alltså. Jag kan lova att det ångar vitlök av mig.. Kikade på Melodifestival och var allmänt otrevliga mot varandra.. ingen kärlek i sikte alltså.. hehe.. totalt bojkott. Nejdå.. Sen fick det bli film... Tropic thunder... den var faktiskt rktigt bra. Tycker jag iaf =)
Men eftersom jag fortfarande inte har vänt tillbaka dygnet.. så är jag astrött nu när jag vaknade så tidigt (10:00) tror jag ska sova vidare...


Skitdag

Heeeelt värdelös.... nej jag är inte bitter. Faktiskt inte... jag vet att ingen tror mig. Men det var ju bara kul då man gick i skolan.
Nej jag får hålla mig till min skitbra playlist ist, här är de som går på repeat:
Metro Station - Shake it
MAW - Work (2007 mix)
Donna Summer feat. Ziggy Marley - Crayons
September - Because I love you
Akon - Beautiful

Töntigt

Vad är det för skitdag vi har... alla ♥-hjärtans dag lixom... åååh så töntigt. Kan inte sägas nog många gånger...

Underbara fredag

Ja fredagar är klart bäst. Bara vetskapen om att man ska vara ledig gör mig mycket lyckligare. Sen att vara ledig är inte lika kul.. Det är inte samma glada känsla att vara ledig som att tänka på att man ska vara ledig.. av någon konstig anledning.
Idag blir det kvällsjobb.. får se om man får vara på skelettsidan eller på CT:n... det spelar inte så stor roll idag.
Ah vad seg jag är då...
ah ska nog försöka klä på mig... dryyyyygt

Sådär då.. nästan helg ju

Japp sista träningen för veckan.. (handboll iaf).. så det betyder helg för mig. Imorgon har jag tagit på mig ett extra pass vilket betyder :-. Sen kommer jag antagligen att däcka här i soffan... kul fredag.
Lördagen kommer dock att bjuda på en massa skoj I hope =).. jodå,, jag och Ylva ska pola och se melodifestival som grand finale på dagen. Tema på dagen blir vitlök. Så allt som innehåller vitlök kommer vi att äta.
Tänk om det kunde vara lite roligare på jobbet... alla är så hysteriska att det inte går att prata med folk... jaja... det kanske blir roligare.
Tränat alldeles nyss riktigt bra träning men kanske inte lika bra som i tisdags då vi hade honom. Han var tydligen imponerad av oss.. skulle han våga säga annat? hehe... men som nån sa... "Fortsätter det i den här takten så är vi ju riktigt vältränade till sommaren!" oh yes.. och när hände det senast? Har det någonsin hänt?



Sådär ja


Buffé

Ordet får mig att må bra... innan iaf =) Efter mår jag inte så bra. Jäjä... tränade ju så jäkla bra igår med Jimmy Karlsson att jag nog är värd en å annan buffé. Idag bjuds det upp till tacobuffé på Blå Korset som är sjukhusets servering. Lite skolkök över det hela.. men det är skönt att se annat än röntgenavdelningen. Onsdag idag.. betyder vila. Fast egentligen är jag rätt sugen på att träna. Men det får bli nästa vecka. DÅ jäklar ska jag börja på riktigt. Ska ju på träningsläger till sydligare breddgrader i maj och behöver VERKLIGEN förlora ett eller annat kilo till dess. För om jag ska lalla runt i trikåer då ska jag inte se ut som jag gör nu.. =) Men nu buffé.. hehe.

DRAMA!

Vilken dramatisk afton! Shit..
Började med att jag sov i två timmar innan jag drog till träningen. Så när jag ska gå ut genom porten ser jag min granne framåtböjd och plockar upp ölburkar han tappat. Så när han tittar upp har han blod i hela fejjan. Och dyngrak är han. Inte nog med det.. han är döv också. Så med mitt knackiga teckenspråk ska jag försöka ta reda på hur han mår.. jag försökte övertala honom att låta mig ringa ambulans men han vägrade. Så efter en hel del försök till prat så fick jag väl lov att åka till träningen. Nerblodad och fin.
Väl på träningen så hade vi ju en gästtränare idag... dammit.. det hade jag glömt.. tur att jag hade tagit på mig mina finträningskläder då... INTE. En gammal tisha som jag målat i... grejt. Inte nog med det... gästtränaren var inten mindre än Hammarbys Jimmy Karlsson. Ännu mer grejt... visa upp sina handbollskunskaper kan man ju försöka med när man har en sån med... men lätt är det inte...


Han är ju inte ful direkt...

Populärare blogg

Ibland får jag för mig att jag ska börja skriva om roligare saker.. för att kanske roa fler. Min blogg kanske inte är det allra gladaste och mest välgjorda.. jag ska fundera på saken. Jag vet ju själv hur jag ser på andra bloggar... jag skulle nog inte läsa en blogg som såg ut som min och var lika deprimerande =)
Förresten längtar jag efter mina skoooor....


STÖRT

Ja det är nåt skit med min internetuppkoppling... vet inte riktigt varför... Får kika en sväng här på jobbet istället.
Idag blir det colonundersökningar för heeeela slanten. JIPPIE! Men än så länge vill min patient inte komma.
Jag måste verkligen lägga mig tidigare på kvällarna... det här håller inte. Jag får lov att lura migsjälv att jag kan sova på lunchen för att ens ta mig upp... väl på jobbet går det ju bra.. shit måste fixa passerkortet NU.

Lycka är ett nytt passerkort =)

Hobby

Jag behöver en ny hobby. Kan nån hjälpa mig med det?
Jag tycker ju om att måla, men är för snål för att köpa grejer eftersom jag målar så fult. Samma sak är det med att sy... är för täääskig på det med.
Har haft en helvetisk natt och en ännu värre morgon. Insåg att jag har tappat bort mina älskade örhängen och mitt passerkort, lyckad måndag... det blir mitt passerkort nr 4. JIPPIE!!
Sovit 4 timmar inatt... arg trött och ledsen begav jag mig till jobbet...

Tillägnad

Malin, Sara-Lisa och Anna

Ännu en skithelg

Ja ok alla moment denna helg har inte varit kack... bara det mesta. Förkyld å jävlig helg. Afterworken var ju trevlig. Igår var jag mycket trött och sjuk.. inte piggare idag.. Men idag har jag haft besök av Pappa och Gerd, tråkigt för dom att jag var dödssjuk och febrig. Blev en sväng på stan ändå för lite käk och shopping.
Vet inte om jag ska jobba imorrn.. troligtvis åker jag dit och försöker... men är jag för sjuk får jag inte vara där. Jobbar ju med småkids. Även denna vecka skulle jag ju börja träna... går ju så lagomt bra nu.
Ser på Melodifestivalen och tycker att Alcazars låt riktigt svänger. Synd att man inte kan få tag på den.

Vi hade ingen match denna helg.. Tråkigt.. har lite abstinens.. för att kunna vara glad nu så skulle jag behöva spela handboll varannandag ungefär.. Snart ska jag sluta deppa.. snart.

Melodifestival

Yess.. tycker Petra Mede är asrolig. Så det blir nog bra =)


Afterwork

Yes det blir afterwork denna fredag med. Kanske inte lika kul som förra gången eftersom jag inte kan vara med på käkandet. Men men.. drar dit efter kvällsjobbandet så får vi se. Om jag nu inte blir mer sjuk.. Känner att det är förkylning på gång.. det här är liksom min tid på året att bli sjuk/skadad.. inte bra inte bra.
Vi hade match igår.. och vi vann STORT. Vi är helt ostoppbara med 8 raka segrar. Vi är bäst i serien LÄTT trots att vi bara ligger fyra. Om vi bara inte hade förlorat en massa skitmatcher i början så... ja..

Och på frågan om mitt hjärta har läkt så svarar jag, nej.

Nattarbetet

Har gått mycket bra. Kanske för att jag varit på skelettsidan. hehe. Nemas problemas där iaf. Längtar dock hem och till sömnen. Poppar the voice för Pia nu istället =) hehe

Laddar för kvällsjobb

Fortfarande seg sen sömnen... åt resterande pannkakor som blev över så nu är jag mätt kan jag lova. Kaffe ska snart kokas.. så att jag är någorlunda människa när jag börjar jobbet.
Nu har mycket kaffe druckits och jag är skitpigg. Detta KANSKE kan bli bra ändå.
Måste boka tvättid också annars blir nog inte handbollsbrudarna glada när jag kommer med otvättade tröjor till matchen på torsdag. HAHA.


Kaffe is the shit.


Alltså.. vad är det med min mage och jobba natt egentligen. Känns som att jag alrig någonsin varit hungrigare än när jag jobbar natt. De andra upplever inte alls samma hunger... man ska ju helst inte käka så mkt på natten.. men hur ska jag kunna följa det rådet? jag svälter ju ihjäl...

Alltså kattungar... mitt hjärta smälter..


Sömnig

Sovit sen två.. nu är klockan fem.. känner mig konstigt och har drömt konstiga drömmar. Hoppas jag kan vara pigg till fyra inatt.. undrar om jag får vara på skelettsidan eller ct:n.. ja..Bosse får välja =) Jag har då inget emot att poppa the voice iaf=)
Tanken var att jag skulle träna idag.. lite på friskhuset.. men jag är tveksam om jag orkar.. Det blir om två timmar i så fall... hmm... klurigt.
Tittar på skidVM.. super G och ALLA åker ur.. kul.

Hard work work

Har jobbat natt inatt. Gick prima tills klockan blev fyra och jag tyckte att det var dags att dra sig hemåt, men tre timmar återstod.. Annars har det varit helt ok.. ska försöka att inte kolla så mycket på klockan nu kommande natt som jag har gjort inatt. Blir så segt då. Körde CT:n och det gick faktiskt helt okej... förutom en liten sak men det var eg inte hela världen.
Nej nu ska jag titta på Veronica Mars och sen sova lite. Pannkaka har jag ätit till lunch! Väldigt längesen om man säger så =)

Nattjobb

Poppar The Voice för Eva.. hehe..

Laddar för jobb

Jobbar natt i natt. Har sovit typ hela dagen... har laddat upp på det bästa sätt jag kunnat göra så nu kan vi bara hoppas på att jag är pigg och glad till två-tre iaf. Det har varit problem med systemet så vi får se hur det blir inatt... pallar inte med några tekniska problem... Och så kan man bara hoppas på att man slipper sparkcykla till BRIVA och ta en lunga.. vilket innebär att åka runt i sjukhusets mörka kulvert där det finns en och annan skummis.
Idag har jag faktiskt städat lite i lägenheten... plockat ner granen.. haha. I februari =) Jäjä... Tittat på Veronica Mars har jag också hunnit med... börjar om från början nu.


Jobbet ...Spooky...

Singstar

Precis hemkommen från Malin där vi har övat Singstar tills våra huvuden gjorde ont.. men det var gött. Det var riktigt kul. Hon har 80-talsskivan och ABBA-skivan.. vi körde nog de flesta låtarna. Yess.. väntar bara när vi ska köra en helkväll. Huvudvärkstabletter ska inhandlas =))



Förresten så spelade vi ju match idag. En MYCKET konstig match (haha bra Ida att du hjälper mig med stavningen). I halvtid stod det 6-5 till Spånga... och när matchen var över stod det 9-10.. så vinst för oss!! HAHA men 9-10 är ju helt SJUUUKT. INGET funkade... bara försvaret som alltid var riktigt bra.

Grinolle

Match snart och jag måste verkligen fokuser om. Ögonen värker... ah...

Jag får ta och ta tag i saker... orkar bara inte just nu. Allt förfaller...

Det är åt HELVETE bara... Nu match.

Gråta mig till sömns

och få sånna där igensvällda ögon imorrn. Ja livet leker...