Nyårsförberedelse

Sitter här med bra musik och trevligt sällskap. SNart åker nyårsblåsan på.

It's burning

Solade idag... jag vet det är det VÄRSTA man kan göra.. det är nästan dödsstraff för sånt. Gjort iaf. Och röd blev jag... solade lite för länge.. men solariet är så mysigt så jag ville stanna så länge det gick, haha.
Idag har jag monterat ihop mina skåp och skruvat fast ben, nu ska jag bara flytta över allt kraffs till dem från hyllan.. blir sketa bra.
Var till Gränby centrum och kollade runt... det var en och annan som skulle handla på systemet. Det var säkert 70m bara för att komma IN. Sjukt.

Men shit

det var ju inte fel på datorn.. hade bara ingen volym på.. haha nej så enkelt var det inte. det var ju kabeln.. ska prova med att köpa en ny imorrn.. haha eller synd.. jag ville ju ha en ny dator.
Var på ica nyss och såg den smalaste varelsen jag någonsin sett. Hennes lår var smalare än min underarm... och det är inget skämt.. det var fruktansvärt, folk tappade hakan... Ska nog äta lite nu så jag inte blir så smal.. =P nejdå ingen risk... jag KAN INTE se ut så.
Nu ska jag tracka grannarna medans jag kan, innan det pajjar igen... gör det ni med=))

Bad to the bone

Finns en låt jag lyssnar på hela tiden Akon - Beautiful, riktigt bra är den.
Idag har jag handlat mat för jäääävligt mycket pengar... har aldrig handlat för så mkt nångång tror jag. Nu har jag inte råd med något mer tills nästa löning... oskoj.
Ja jag har en lösning på ljudproblemet på datorn. Jag får koppla iPoden till ett par högtalare som i sin tur är kopplad till datorn... ja.. skumt.

Dagvill

Jag vet aldrig vilken dag det är.. måndag tydligen. Det blir nog ingen solning idag.. örkint.. det var för mkt på agendan.. drog ner på en aktivitet. Viktigast ida är att hitta en outfit för nyår. Är ju smått överviktig och kan inte ha på mig vadsomhelst... eller mina armar är överviktiga.. så ja..
Skulle ju montera grejerma inatt... det ville inte grannarna... haha.. började hamra och nån började hamra i min vägg.. okej då.. det var rätt sent.. jag förstår dom. Så jag får fortsätta idag... men nu stan. Kupolen sög så... får göra ett nytt försök här.

Back in Uppsala

Yes! Jag är tillbaka.. var tillbaka redan igår men snabba planer skapades och så fort jag kom hit så blev det party och BJ. Inte mitt favvoställe men det var helt okej igår. Jag var dock inte beredd på utgång så nå party utstyrsel hade jag ju inte... kände mig lagomt ful.. ja. Idag låg jag i sängen till två sen en promenad och IKEA.. nu har jag inhandlat dyra grejer som ska monteras ihop.. äntligen köpte jag mina skåp. Är lite sugen på att hålla på hela natten och grejja men är fortfarande trött.
Pga överätning är det dags för träning nu i veckan.. japp... extremt hård träning ska genomlida.. SÅ ÄR DET BARA.

Skönt att ha bil måste jag säga.. äntligen kan man ta itu med saker som inte går med endast cykel. Yeah...
Imorrn blir det stan.. träning.. solning... matinhandling. Städning kanske?

CP datorn är trasig.. och är enligt mig obrukbar... så jag måste köpa en ny.

Jag tror jag ska..

ta och gräva ner mig... och inte komma fram förrens gräset börjar växa...

Låt


Jaha vad gör man nu då

Nu är ju julafton över... och jag har skitmånga lediga dagar kvar... vad gör man? Har inte varit ledig såhär länge sen jag vet inte när.. länge. Undra om jag ska ta å se lite film... det är alldeles för kallt ute för löpning. Imorrn kanske. Fick en hel hög med julklappar igår. Najs =) Trött är jag.. och inget roligt har jag å skriva =) men det är gött med semester..

En till bara


Julafton

 

Bästa jullåten!

Det har faktiskt gått bra med julrimmen idag. Inte klockrena men helt okej ändå.
Öppnade dagens första julklapp imorse.. fick en otroligt fin julklapp av en vän.
Nu ska jag nog slå in de sista julklapparna.

Mer jul ge mig... mer jul..

Kom på att jag skulle ge blod innan jag stack från Uppsala igår. Så in fort som fasen på blodmottagningen. Skäll fick jag eftersom mitt blodvärde börjar sjunka, har inte skött mig med järntabletterna´.. aj aj .. nu låg jag verkligen på gränsen till att ens få ge blod. Jag SKA äta dom varje dag nu. Jag blir så seg av blodgivandet.. så jag har inte orkat/hunnit rimma ännu. KA-TA-STROOOOF. Det kommer inte att bli nå bra rim iår.. jag känner det... känslan har inte riktigt infunnit sig.
Men julpysslat har jag... eller gjort pepparkakshuset. JÄÄÄÄTTE fint blev det iår...  skrev "Djurås" på taket.. för alla som förstår =)
Kupolen blev det idag... sista julklappen och lite julklädsel inhandlades. Orkade inte träna idag... får bli imorrn.. om jag orkar vill säga.. det är den här jäkla blodgivningen som sätter käppar i julen =) (hihi..fyndigt värre).

Fan det står helt still i skallen... jag kan inte rimma.. paniik. Det är ju det som är roligast av allt...

Hemgång

Inom kort hoppas jag på att få gå hem. Ska åka med tåget som går halv sju och jag är alltid stressad till dessa jäkla tåg. Som kanske kanske får jag gå hem och packa det sista.
Jävla skitdator som gör att jag inte kan kolla film på tåget.Nu ska jag tydligen städa labbet så får jag gå sen. Jippie!


Informationsblad i inkastet

Lite uppiggande att veta att månadsavgiften inte höjs nästa år heller =)) inte höjts sedan 1993.. (stod det) grejt.

VINST!!

vi var så jäkla grymma igår så det var helt sjukt! Jag har vetat det hela tiden... och ÄNTLIGEN börjar vi vinna.. vi kämpade verkligen igår och de fick en hel del stryk. Så jäkla GÖTT!! Snacka om att de trodde det skulle bli en promenadseger.. bara ställa in skorna och kirra två poäng. Hahaha... Näpp. Deras första förlust, hihihihi... Ja det var helt sjukt hur kul det kan vara med handboll..total lycka. Fest hade vi efteråt här hemma hos mig.. och som vanligt så började grannarna gnälla.. jag blir fan GALEN!! AAAHH.. Hursomhelst så hade vi aproligt.. och gick ut på Platina.. Dansade till stängning... en helt fantastisk dag helt enkelt. Nu ska vi bara vinna resten. Tydligen var många förvånade över min löpning igår.. att jag sprang så mkt... vadå brukar jag inte det eller?? =) haha... sen så råkade jag lova att inte äta nån julmat under hela julen utan träna STENHÅRT inför returmatchen den 10 jan.. de ska fan inte vinna den heller. Så ja.. lär ju stå för det jag säger... löpning och backträning är det som gäller.
Jag LÄNGTAR till nästa match!

Bråttom bråttom

Idag står mkt på schemat.
Jag ska plocka ihop här hemma.. rensa ut en massa skit.. städa.. torka golven. gå på stan.. äta lunch... åka på match... komma hem... fixa för feest!
Festen ska ju vara här hemma hos mig.. japp.. det blir nog bra.. men nu måste jag sätta fart.

Alva

my baby.

Såhär såg hon ut innan jag fick henne.. försynt liten kattunge.


och såhär kom hon att bli...


En förkärlek...

Har en förkärlek till doftljus... egentligen så gillar jag inte doftljus.. men ändå gör jag det. Speciellt Yankee Candy.. har hittat en PERFEKT doft.. den heter "clean cotton" för det bästa som finns är när det luktar nytvättat i lägenheten.. perrrrfekt.


Tilde - schemaläggaren

Japp jag är SÄMST på hela Ackis tror jag med att lägga schema. Totalt sämst. Ännu en gång har jag varit i farten. Denna gång är jag ledig hela helgen men jobbar måndag.. hur dumt är inte det på en skala? Alla åker hem idag.. men Tilde nej hon ska jobba på måndag.. aaaaah.. puckat!!! Jaajaa... alla julklappar är inte inhandlade heller så kupolen på tisdag? åh vad jag längtar... inte.
Positivism... I really don't feel friday..

Slutkörd

Det märks att man inte fått vila på ett par dar... eller så beror det bara på den kassa maten jag käkat idag. Helt död på träningen... på lördag är det andra takter då ska Vassunda få smaka på... moahahaha...

Skitdag

En riktig skitdag och jag borde varit ledig. Är på ct och gjorde fel idag.. hatar att göra fel.
Känts som måndag... låt det bli helg nuu...

Snart träning..

Ledig!!!!

Det är perfekt att vara ledig såhär mitt i allt arbetande. Hade jag inte varit ledig i torsdags hade jag aldrig orkat jobba helgen. Man är mkt mindre trött om man jobbar sex dagar och sen är ledig i mitten än om man jobbar fem och är ledig på helgen. Nytt vetande för mig.
Idag ska jag traska vidare på stan och leta julklappar... har fixat två... har två kvar...  eller fyra kvar... jaja vi får se var jag hittar.

Match igår

Japp och vi vann STORT! ÄNTLIGEN... jag visste att det fanns där. Nu ska vi bara vinna resten, haha.. som jag säger varje gång. Det var verkligen skitkul att spela och det lossnade för mig.. gött. Almunge är ett hemskt lag med gamla tanter som bara vräker sig in.. hehe.
Tydligen så jobbar deras målis på akuten.. måste kolla, hon var (ehum) inte så bra i mål nej =) eller så sköt vi så in i .... bra.

Nu ska jag klä på mig och ta mig till jobbet och jobba kväll... ska nog äta lite julmat som tydligen blev kvar från igår.. yess =)

Önskelista fortsättning

Kom ju på att jag önskar migen stor växt att ha i köket och en enorm guld spegel i hallen.

Fy fasen vilken bra idé "Anonym" hade... jag ska såklart ha Conquest of Paradise som introlåt när jag anländer på röntgen. PERRFEKT!!! Nu ska ni ta å lyssna på den igen och visualisera mig anlända till jobbet...

Önskelista

Jag har funderat mkt länge på vad jag önskar mig...
♦ Massage
♦ Tavlor till lägenheten
♦ pengar
♦ ny jacka
♦ mössa
♦ hallmöbel
osv...

Introt


Julklappsdags

Ledig dag imorrn! Jippie... ska köpa julklappar. Har ingen aaaning om vad jag ska köpa. Jo nån aning har jag, men det är till den enklaste av dem.. eller ja den som jag redan har bestämt julklapp åt. ah ja det blir skitsvårt.
Jo fick svar på min röntgen. Fraktur stod det. Det är fel.. för det är omöjligt en fraktur.. frakturen skulle då sitta på ett ställe där jag inte ens skadat mig. Lät en äldre läkare kolla också.. näpp ingen fraktur. Fingret har börjat knaka.. det liksom låser sig. Jaja det är väl bara att vänja sig.
Har hittat en låt jag letat efter... Conquest of Paradise - Vangelis.. bra introlåt.
Idag såg jag en död bäbis.. det var äckligt, jag är traumatiserad och kan nu aldrig skaffa barn.

Jajja

Ett tag sen sist. Har inte hänt så mkt... jobbar på... stoppar pipar i folks rumpor.. plågar skrikande bäbisar... ja det är som vanligt på jobbet.
Röntgade mitt sarjade finger idag.. inget tecken på skelettskada vad JAG kunde se... synd för det gör jävligt ont.
Vi vann i helgen. Det var gött! Och match igen på torsdag, skoj skoj.
Helgen blir lagom kul... jobb fredag kväll, lördag dag och söndag kväll.. bläää. Ännu en gång har jag "lyckats" med att lägga schema... aahh


Tilde the DJ

Yess ni skulle ha varit där...  Ni skulle ha sett mig, upplevt mina kunskaper.
Var ju funktionär idag i Fyrishov. Hammarby skulle möta Guif i en elitseriematch och jag och Sophie var de enda frivilliga från damlaget att agera funktionärer. Så när gubben skulle dela ut uppgifter bestämde Sophie att vi skulle spela musik i pauserna.. fixa introt.. osv. Haha jag blev skitnervös.. sen fick vi ytterligare en uppgift.. fixa ljuset. Ja vi körde hela kittet. Så Sophie fixade ljuset och jag körde musiken. Det var FETT =)

En gång i tiden



Hade jag
lite tveksam frisyr.
brännskada på armen.
för kort tröja på mig.

Var jag
på Arlanda på väg till London.
5000 kr rikare pga byte av flyg.

men det är längesen nu..

Snart party

Sitter å kollar lite hockey och ska snart på party. Har klänning och ska efter festen på gasque är det tänkt.. då måste man ha klänning.. och leopardstrumpbrallor =)
Imorrn är det handbollsmatch i fyrishov, Hammarby mot nåt lag och jag ska vara funkis. Blir nog kul. Bajj

Jag börjar bli gammal

Det märks på träningarna. Jag har fan ont överallt! Det är axlar, det är knät, det är fingrar som aldrig läker.. vad kommer härnäst?
Jag skulle vilja röntga mitt lillfinger som varit konstigt nu i flera veckor.. och så vill jag köra axeln och knät i MR-apparaten... men DET är inte lätt trots att man jobbar på rtg.

Tv:n kom till mamma!!

Jag väntar å väntar på att Tv:n ska komma hem. Hem till miiiig. Jag vet att den anlänt till Uppsala och nu väntar jag på att posten ska ringa och bestämma date med mig.
Igår sydde jag gardiner. Eller EN gardin. Gardiner är inte min starkaste sida märkte jag. Men EN gardin ska jag väl få till idag. Kanske. Jo för det ser lite konstigt ut med en gardin i fönstret.
Igår hade vi möte med handbollen, lite av ett krismöte då vi har ny tränare som inte riktigt tycker att det funkar som det ska.. Han är skitbra verkligen så vi ska göra allt för att han ska stanna. Stannar han inte tar jag nog ett break från handbollen säsongen ut.
Hörde att julkalendern var riktigt kass i år.. kanske man skulle köpa Pelle svanslös och titta på varje dag fram till jul ist. Den skulle tydligen vara mkt bättre, Sunes jul har jag ju tittat sönder på.. =))
Idag ska jag hmm... städa upp lite här hemma.. träna och sen åka och simma med Malin. När ska jag ha tid att ta emot tv då kan man undra...
Var ju hemma i helgen. Hälsade på hos fassan och skruttkatterna, eller iaf en. Hon är så himla gammal nu (19år) och kommer väl ja... vandra vidare om inte alltför lång tid. =*(


Titta på madagaskar 2 den är rätt rolig faktiskt.

Gardindags!!!

snart snart. Ska bara vakna.
Var uppe till halv två igår, blir lätt så när man är ledig. Idag ska jag börja med gardinerna sen ska jag gå ner på stan och vandra lite. Köpa lite glögg kanske.
Jävla skitväder... det regnar.
Nu ska jag bara ställa undan disken och ta fram tyget... jippie.

ledigt värre

Ibland kan man ju undra vad jag tänker med. beställde en tågbiljett igår mellan uppsala å djurås.. det var ju bara det att jag inte skulle åka mellan uppsala å djurås.. utan djurås å uppsala.. aaah.. less jag blir.

men nu är jag iaf tillbaka i storstan. Skulle ju fixa och greja så stort.. gardinerna tex.. imorrn blir det =))



Småsur

över taxichaffisen som lurade mig den jäveln. Ska bara beställa taxi framöver..
kanske kommer tv:n imorrn. Det blir fett. Sen ska jag fixa de där hyllorna som jag tänkt på i en evighet men som aldrig blir av...
Jag SKA sy gardinerna idag... men just nu ska jag nog sova lite =)