Snart sommar!!

Ja fy fan ja... snart är det sommar... men har såå mycket kvar att göra. Vi har en massa obligatoriska övningar på akademiska. Idag tex hade vi PVK-övning. PVK är en sådan kateter man sätter i handen eller i armvecket om man ska ha dropp, och vi övar ju alltid på varandra. Nu börjar man bli van att få sprutor så var bara lite nervös när Malin skulle sticka hål på min hand. Gick fin fint skrek bara lite haha, det måste få komma ut även om det inte gör ont. Det gör dock desto mera ont nu.. fuck tog hon fel åder och punkterade halspulsådern? hmm.. Jag stack iaf Malin i armvecken gick fin fint tills jag skulle ta ur nålen och sätta på locket då blodet började spruta ut haha, tappade korken och jao... löste situationen bra =) Skyndade mig att torka bort blodbadet innan Malin såg.
Var hemma i helgen och frossade i mig mat i kopiösa mängder. Helt sjukt hur mycket jag ätit när jag varit hemma. Det ständiga tänkandet.."måste passa på".. men det var ju ruskigt god mat hela tiden också. Kul att vara hemma och träffa familjen också. Kul med kalas.
På söndag åker jag utomlands. Jag och Brita ska åka till Grekiska rivieran. Ha! Låter inte det fräckt? vi vet ännu inte vart vi hamnar där.
Nu måste jag verkligen plugga vidare. Baj baj!

Krims kräms

Jag är så dålig på att skriva här.. shit måste ju skärpa mig!
Japp japp.. det har väl hänt lite sen sist... valborg har ju varit.. grillfest.. korridorsterror... träning... och ja.. sånt.
Men valborg kan jag väl berätta lite om. Det är ju rätt speciellt här om man säger så. Gick upp tidigt tidigt för att göra i ordning matsäcken och dra ner till stan. Skulle möta upp Ida vid tåget 10.20, så jag tog min vanliga caffe latte som jag brukar göra på morgonen.. men i kombination med förväntan och stress blir denna kaffe värsta koffeinkicken för mig.. jag blir otroligt svettig och skakar som ett asplöv och får hjärtklappning som fasen. Iaf så började drickandet vid elva då jag och Karin hällde upp vinet som vi skulle dela på (3 liter) sen gick vi iväg mot Ekonomikumparken där allt folk samlas fär att ha picknick och dricka gott.  Det är som en festival skulle jag tro.. folk gör bara galna saker hela tiden. Man gör det för att man ska lixom. Satt iaf där i blåsten... var väl sådär.. det var så himla kallt allt man tappade känslan lite.. men sen när vi skulle gå därifrån för att kolla champangegaloppen så hittade man på lite skoj saker.. ehumm.. ja.. Sen hem till Malin för grillning och mera vätskeintag. Kvällen slutade i Flogsta i jakt på fest... däckade i säng vid tolv... inte druckit en endaste droppe vatten på hela dagen och min kropp liknade ett russin när ja vaknade och ont hade jag i hela kroppen.. tog ett par dagar att återhämta sig men längtar redan till nästa år.. då ska jag släppa loss lite mer.. hehe.
Sen har vi grillat på helgerna, varit ut på värmlands... tränat har jag gjort en del.. då jag inte har så mkt annat för mig på kvällarna. Handbollsträningen har dragit igång igen så nu tuktas vi i backar och på dammiga grusvägar... blä.
Köpte ett par löparskor idag, HELT SJUK SKÖNA. att jag inte köpt ett par riktiga skor förut? har ju sprungit en del men i skit skor. Detta är nåt helt utöver det vanliga. jag SVÄVAR fram... eller studsar.. får inte ont i en enda benhinna. Jag är kär!... i skorna alltså.
Dena helg blev det ingen utgång och det rycker i partynerven.. åååh... jag vill ut å dansa! var ut på värmlands förra veckan och dansade... men det var sådär.. inte så mkt folk. Malin och Sara-Lisa hängde med till Flogsta för vätskekontroll... det slutade med att min sprit tog slut och Holländaren däckade.. men kul var det. Dom tål ju ingenting... helt plötsligt var han borta bara... haha. Och vi drack lika mycket.  jäjä. Kanske blir det fest nästa helg.. ska nog kunna få med brudarna ut... eller grilla eller nåt sånt iaf... kan inte sitta ensam en helg till... det suger. Tomas hälsar väl på imorrn.. det är ju alltid trevligt..
Lite bra låtar som rullar för jämnan:
Lil Kim - Whoa
Shakira - hips don't lie... ja den funkar ju alltid
allt funkar på party... nästan..
laddar en massa gammalt krafs nu.. culture beat och deras hits.. hehe kul!