Roligt!

http://youtube.com/watch?v=ZKSxHYK_wfs

Korv

Var nattens mattema. Tjock korv med rostad lök. Idag ska Ylva och jag till Sara-Lisa för att leka med lilla kissen. Mido.



Det var utgång igår efter matchen mycket rolig förfest, vi var här i mitt lilla rum och sedan Platina. Skoj skoj.

Matchen vann vi med en boll. Vi var mycket bättre hela matchen men hade stolpe ut hela tiden. Jag fick in 6 mål tror jag.. hoppas det håller i sig nu.. Uppsala Rugbydamer gick till SM-final tjohoo!!! nu ska "vi" kämpa för att få Sm-guldet!!!


Jag har såå roligt..

DITT GANGSTANAMN
(första 3 bokstäverna från ditt första namn+izzle)
Tilizzle (grymt, hårt och respektfullt)

DITT DETEKTIVNAMN
(favorit maträtt och djur)
Tacopajkatt (hahaha)

DITT SÅPOPERANAMN
(mellannamnet och favorit tv program)
Magdalena The Office

DITT STAR WARSNAMN
(de första tre bokstäverna från ditt efternamn och två första bokstäverna från ditt förnamn)
Nisti

DITT HJÄLTENAMN
(favorit färg och favorit dricka)
Guld BonAqua

DITT ARABNAMN
(två första bokstäverna i ditt första namn, tre sista bokstäverna i ditt mellan namn och de fyra första bokstäverna i ditt efternamn)
Tienanise

DITT SPÖKNAMN
(svarta och namnet på ditt/dina husdjur)
Har inget just nu.. men om man tar det djuret jag träffar oftas
så skulle jag heta.. Svarta Sockan... otäckt!!!
 

DITT FÖRSVARSNAMN
(din pappas mellan namn)
Gunnar

Fullt upp och förbannad!

Idag är en hetsk dag... skola.. jobb..träning..träning...
Har klarat av hälften... sen när jag nyss kom hem.. så fick jag en räkning från Heimstaden där jag bodde förut och dom vill att jag ska betala för dålig städning i mitt förra rum. Som kalk på väggar och golv i badrummet. För helvete! För er som inte bor i Uppsala så har Uppsala SVeriges äckligaste vatten.. med kalk å skit i sig.. komiskt nog så har Uppsala varit med och tävlar i tävlingen "sveriges godaste vatten" ni kan ju gissa hur det gick.. men hur som helst.. tillbaka till badrummet... FAAAAN.. det är helt omöjligt att få bort kalket som lägger sig på golvet.. jag blir så arg så arg...
Inte slösa energi.. jag behöver all energi jag kan få just nu..

Måndag.. blää

Usch för måndagar... man vet allt som ska göras i veckan... blä.
Idag blev det plugg hos Malin.. tror vi klarade rätt mycket.. Sara-Lisa var så duktig och bakat å grejat bullar som vi fikade... det var som någon sa när vi skulle börja.. "snart ska vi ha roligt, snart ska vi fika" det 'r det enda roliga med tentaplugg.. ätandet.
Sen åkte jag till sjukan för att jobba två timmar.. hehe ja 2.. men liiite pengar blir det. Imorrn blir det skola på förmiddagen sen blir det jobb på eftermiddagen och träning i massa timmar tills det tar slut vid halv elva... fullt upp imorrn alltså.. suck..
Matchen då! Jo vi vann ju... med 24-23..det blev onödigt spännande och vi skulle ha vunnit matchen mycket tidigare. 7 mål fick jag in.. pga en HEL DEL TUR.. men vi vann! det är huvudsaken..
Tenta på fredag med påföljande fest på lördagen faktiskt.. håhåå se där.. kul ska det bli och vi ska vara i korridoren.. blir säkert bra.

Handbollspremiär

På söndag så åker vi till Enköping för att krossa deras lilla handbollslag.. åh vad kul det ska bli!

Ikväll ville Sarah och Ylva att jag skulle med ut.. men nja.. är inte så jätte sugen... ska nog träna lite istället.. det är bättre för min överviktiga kropp.

Okej!!

Jag har fått ENORM respons från er.. min fans.. så jag bestämmer att fortsätta berätta om mitt ooootrooooligt roliga liv =) haha.. fans..
Gjorde ju som sagt debut i elitserien i lördags... jag tycker det bara låter för roligt att skriva orden i samma mening...tilde+spelade+i+elitserien... det ärju helt galet.
Javisst matchen började ett och samlingen var kvart i tolv... jag kände mig aldrig nervös.. jag hade ju inget att bevisa. Hade det varit handbollsmatch hade jag däremot säkert hyperventilerat ett antal gånger innan matchstart. Så Pingvin (trelleborg) anlände och tanken var att jag och Malin skulle spela med dem eftersom de inte hade full trupp, men dom var inte säker på att dom ville det så vi skulle istället få spela några minuter i andra halvlek ist med Uppsala. I halvtid stod det 69-0 till Uppsala och då ville Uppsala ha lite mer motstånd så vi fick hoppa in hos pingvinerna ändå. Gjorde väl bort mig lite grann men jaja... gjorde så gott man kunde i alla fall.. och efteråt så sa dom att vi var duktiga (jag å Malin som också är ny), jag vet inte jag... kände mig bara bortkommen men det var kul!!
Efter varje hemmamatch har rugbylaget ett happening vid klubbstugan där motståndarna får mat... haha tänk om vi skulle göra sånt på handbollen.. jag tror vi skulle klösa ögonen ur varandra..
Jag hade inte tid för det utan jag skulle vidare till förfest hos Sara-Lisa och Markus med mat å lekar. En kanon rolig förfest med musikkryss, uppdrag och mat.. gött! Lyckat!
Sedan bar det av mot Saluhallen/Platina/Hyllan/Svenssons eller gud vet alla namn stället har... och där var det roligt för ovanlighetensskull.. det brukar var så antikt där annars..


Lägga ner..

kanske man skulle ta å lägga ner bloggen.. känns som att ingen läser den.. ingen respons.. ingenting.

14 september 2007

Idag jobbade jag på avdelning 4 som är min "hemmaavdelning". Meningen var att jag skulle stämpla kasetter på 23 och vara med på colonundersökning på 25:an. TUR hade jag som fick gå till mitt "HEMMALAB" nummer ett 28:an alltså lungröntgen. Jag trivdes som fisken i vattnet kan jag lova, haha.
Stackars Johanna som jag spelar handboll med, träffade henne på jobbet vilket aldrig är en bra grej.. krya på dig bruden!!
Imorgon är det den stora dagen, vi ska hem till Sara-Lisa och äta. Hon ska laga värsta maten!! Fin klänning med silverleggings till.. tjuuusigt. Innan dess ska jag ju spela DEN DÄR matchen... får hoppas att jag inte är helt blåslagen till kvällen iaf..haha

Tilde gör debut

i ELITSERIEN!!! haha.. på lördag. HELT GALET!!
Ska stärka Trelleborgs lag (Pingvin) efter som de hade lite fattigt med folk.. så jag kommer att få stryk av mina egna lagkamrater. KUL! haha nej!

Uppdatering

Jag är dålig på att skriva, tycker det är jobbigt...
Ska på Seminarie alldeles strax.. ska prata om strålning och sådant vid röntgen av bäckenet. Så idag går jag i skolan bara en sisådär timme.. det är lagomt =)
Sen ska jag hem och sova? efter det blir det träning i tre timmar... känner att min sträckning gått över... haha kanske inte men skit  i det.
Igår var jag på förfest till Sahara Hotnights som skulle spela i nya konserthuset här i stan.. men jag vill inte stå å trängas så jag sket i att följa med sen när alla gick. Förfesten var dock trevlig!
Imorrn ska jag jobba igen.. på barn. Hoppas hoppas jag får vara på lungor (min specialitet) annars måste jag stämpla kasetter vilket INTE är det roligaste.
Sen har jag ett hemligt projekt på gång... måste också fixas snarast... gud så drygt.
Igår inhandlade jag ett par silverleggings.. gud så snygga dom är... det var det sista för detta år.. nu har jag inte råd med mer shopping.

Låtar som poppas:
Danny - If only you (utan Therese)
Rihanna - Don't stop the music
50 cent feat. Justin - Ayo technology

Falun here I come!

Japp det är bestämt att jag ska tillbringa min 6-veckorspraktik på Falu Lasarett. Egentligen skulle jag ha varit tre veckor i Uppsala och tre veckor i Gävle men det vägrade jag, så jag fick vara alla mina veckor i Falun istället. Jippie!

Tråkigt bara att inte få umgås med alla brudar och handbollen och rugbyn då... får höra med Mockis om jag kan träna med dom.. det ska bli 6 hälsoveckor. FRIDA banta ner mig snälla!


Helg!

Å vad jag tycker om helger... det är det bästa, ledig måndag med.. det är gött.
Igår hade "vi" korridorsfest.. det var grabbarna som hade fest.. jag är/var sjuk. Låg mest inne på mitt rum och spelade icke-partymusik. Hehe. Korridorsfesten började med grillat och potatissallad.. jag lyfte inte ett finger fick maten lagad och bordet dukat.. haha precis som det ska vara =) Sen fortsatte dom partajja med andra korridoren mittemot.. tack för att dom inte var i vår korridor och härjade.
TV4 metrologen var här igen.. han är alltid här å slinger... haha.. bara han inte börjar dansa så är det lugnt.  Låt oss hoppas att ingen i min korridor får tag på denna sida >=)
Idag har jag tvättat.. vilket jag också gjorde igår kväll.. så jag fick inte ha en lugn fredagskväll och ingen sovmorgon på lördagen.. ja nej.. jag tänker inte så långt..
Brudarna var ut igår.. Kan Ylva inte bara pallra sig hem och berätta vad som hände igår =)
Regnet öser ner och jag kan inte gå ut.. det får bli en innedag.. så att jag kan bli frisk och så att mina utslag försvinner... inge kul att traska runt med dom.
Jag vill bli frisk så att jag kan börja träna på friskis igen.. måste bygga muskler så jag inte blir skadad på rugbyn så att det leder till att jag inte kan spela handboll. Kanske man skulle ta tag i Cypernbilderna... så ni får se.



38362-149
Solen får Ylvas hår att blekas... näst sista kvällen.


38362-147
Ayia Napas strand.. mycket tjat från Ylva fick mig att ta mig dit... sand.. blä


38362-145
Första kvällen ute.. torsdagen.. galet skoj.


38362-146
Fredagmorgon.. MÅSTE upp å sola.. Trollet och Svullo på semester


38362-148
Jag Skotten och Ylva spionerar på Ros-Marie...


38362-143
En dag i poolen... som inte var ett dugg svalkande


38362-150
Odjuret som ville döda oss.. måste grannarna ha trott i varje fall


38362-144
Vemodigt sätter Ylva på sig örhängena för sista kvällen ute.


38362-152
Sista kvällen i Ayia Napa.. partey.. som slutade tvärt då vi blev toktrötta och ville bara hem å sova

38362-151
Sista dagen.. PANIKSOLNING


38362-142
Vi åkte på båttur och badade från båten


38362-141
Ros-Marie

38362-140
Ylva är glad.. hon tänker på Ros-Marie.. vi kommer att sakna Ros-Marie som alltid kommer att ha en viktig plats i våra hjärtan.

Torsdag!

Vad blev det av denna vecka?? Den bara försvann. Gött med helg.. jag har längtat. Fest imorrn enligt Ylva och Sarah.. är inte så jätte sugen.. fått utslag i fejjan =((( då vill jag inte festa. Men jag är frisk.. borde fira det. =)
Idag har jag tränat först rugby sen handboll, blev tre timmar totalt.. i tisdags blev det fyra timmar på en dag.. det svarade kroppen med att genast ge mig halsont. Idag hostar jag bara.
Dom snackade vikt på rugbyn idag.. att några som slutat med rugbyn för ett tag och gått ner 4 resp 12 kilo.. HUR FAN SKA DET HÄR BLI??? jag KAN INTE gå upp mer.. det är ILLA NOG. Det är riktigt illa nu.. jag skojar INTE. Idag blev det mycket forwardsträningför mig.. det är nog det jag blir sen... fegar på att springa som back får köra forward å stå å trycka ist... hade ju helst velat vara back.. har mer nytta av det i handbollen.  Men forwardsträning idag som sagt.. fick vara med och lyfta.. det var sköjj.
Köpte ju mig en ny plattång igår.. fick ju lov efter att min förra brann upp på Cypern.. dammit.. och en vinterjacka..

Måndag.. när är det helg då????

Åh vad jag är less på alla dessa "titta-vad-jag-har-på-mig-idag-bilder"... vem bryyyr sig??

aaahhh...

Har varit ledig nu fyra dar i rad... börjar kännas helt okej! har fått ordning på posten och räkningarna nu iaf..tror jag.

Bilder från Cypern var det ja... en annan gång...