Helg!

and I love it.

Nu när jag har bilen här känns livet lite enklare och man kommer faktiskt iväg på saker. Ställen som Boländerna är i stort sett omöjligt för en student... men nu... Det är gött.
Nu har jag jobbat en hel vecka själv på Lab 28. Mitt egna lunglabb. Jag kan ju i stort sett säga att jag är sjuksköterska =) Tydligen hade bara en innan mig fått deligering... känns coolt =) Men jag vet inte... lungor en hel sommar... kanske inte är så kul... fast det är inte kul att stämpla kasetter heller så.. Helt slut är jag iaf.
Ikväll blir det partey. Vi funderar på BJ eller Platina... jag slår ett slag för Platina.. bättre dansgolv och bättre toamöjligheter, annars så är det i stort sett lika..
Var ju hos Malin igår och frossade.. idag blir det gymmet... om exakt 12 minuter... got to go...

Pics

Konserten!!!!!


38362-10838362-10938362-110
Laddade brudar på tåget och utanför Globen!!


38362-11238362-11138362-11338362-11438362-11538362-11638362-117




Midsommar

38362-11938362-118
Kubb är en otroooligt rolig sport som är lagom jobbigt.

38362-120
38362-12138362-12338362-122
I Gropen, mysigt och socialt. Aj lavv fiol.


Lindesnäs på midsommardagen
38362-12438362-12538362-12638362-127

Notis

Bilder från helgens bravader kommer inom kort..

Midsommar!

Ja då var helegn avklarad med midsommarfirande, orgie i mat, party på stranden, tiotusentals i Gropen och partey i Lindes.
Hade ju med mig eliten från Uppsala och jag tror och hoppas att de hade en mycket trevlig helg hemma i Djurås. Vi hade turnering i Kubb och försökte spela så mycket det gick, då inte regnet hindrade oss.
På fredagen åt vi en massa god mat (såklart så det var jag som planerat den =)) sen kubb och sedan åkte vi och alla andra till Leksand. Det sägs att det var 25 000 där.. stämmer säkert, det var proppfullt. Dansade runt stången tills jag tappade klänningen.. fantastiskt roligt. För att inte kvällen skulle ta slut alltför snabbt så åkte vi till Dala-Floda och Sandvischa där det var lite partey.. vi stannade inte så länge utan åkte hem för att ladda till Lindesnäs.
Lördagen började segt med regn, vi åkte till pappi för att säga hej. Vi blev bjudna på riktig sommartårta (tåta) och kaffe. Ylva blev lycklig när hon fick mysa med katterna =)
Förfesten till Lindesnäs började i Sandvischa där det var riktigt trevligt med en massa snapsvisor. Vi fick skjuts till bussen som skulle ta oss till Lindesnäs.. allt var uppstyrt. Det var najs =)
Lindesnäs då.. som alltid en massa orginal. Riktigt bra musik, en massa bekanta och tyvärr en hel del regn.. men det struntade man i.. det var faktiskt mycket roligt ändå.

Idag är det måndag och jag är trött och sliten. Jobbade första dagen själv på Lab 28. Det var ingen bra dag idag, hoppas morgondagen blir bättre.

Fioler

Är det näst vackrast på midsommar..ja etta är kubb då.

Här kommer några riktiga klassiker:
http://youtube.com/watch?v=KeW3Wf5_4-k
http://youtube.com/watch?v=3XJ_8xxDTNE&mode=related&search

Så imorgon i Leksan kommer jag att ha ståpäls... var så säker.

Idag kommer dom

och min mamma har sprungit runt och fixat och städat i flera dar. hehe. Jag har inte så mkt att gör ÄNNU.. imorrn lär jag få fixa hela dagen.
Dagens viktiga (MYCKET VIKTIGA) mission är att få tag på ett kubb-spel. Älskar kubb. Midsommar vore inte fulländat utan kubb.

Åh justin.. my love

Det går lixom inte att bli mätt på en sån som han. Tittar på en av mina favoriter.

http://www.youtube.com/watch?v=724k0H89MLk&mode=related&search


Är hemma i Dalarna nu igen. Denna gång för att fira midsommar. Fick åka förstaklass, sånt har jag inga problem att vänja mig vid. Mer förstaklass åt folket.

Konserten

Det var... det var... grymt. Vad annars kunde ni tro. Justin var grym och konserten var lång. Han spelade alla låtar som man kan önska, favoriten är ju som alltid Lovestoned. Då fick Tilde tårar ögonen. Efter konserten tror jag ALLA hatade Jessica Biel. Alla blev nog kära igår..











När konserten tog slut började plågan: stå i lång kö till toan, vänta 30 minuter på tunnelbanan, springa som en tok till bussen utan att veta vart den går ifrån, skavsår och på det blixtrande huvudvärk som INTE var nådig. Annars hade vi fruktansvärt trevlig men ett litet sammanträde hos Sarah innan.

När vi stod där i Globen helt i extas så sa vi att vi måste göra sånt här oftare och nästa gång ska vi ha de dyraste biljetterna... när det var slut sa jag att vi aldrig borde gå på sånt här igen... jag fick sån hjärtesorg. Hehe.

Jag är fixerad

idag Idag IDAG



image107



JUSTIN - here we come!

Imorgon smällerä då gällerä! Jessica Biel kan lixom bara glömma sin plats bredvid honom. Två galna brudar från Uppsala ska sitta där. Ja.. det var väl allt. Ska ta med mig kameran och fota som en dåre.. ska gömma den nånstans så den inte blir beslagtagen.

Idag träffade jag Malin. Hon hade precis kommit hem från Rhodos med sin sambo Gustav. De verkade ha haft mycket trevligt och hade en IMPONERANDE alkoholförråd med sig hem. Ja det var väl inge mer jag hade velat få sagt med det egentligen.

Sitter och väntar på tvätten.. suck.. kan man ha tråkigare? Jo.. man kan sitta i tvättstugan och vänta.. då har man om möjligt ännu tråkigare.

Semester!!


Det är måndag och jag är ledig! Jag har nämligen semester denna vecka. Det är ju faktiskt midsommar och då kan man verkligen inte jobba om man ska ladda upp inför en skitrolig helg. Jag och Sarah börjar redan imorgon genom att festa loss i Globen till Justin Timberlake och även ta oss in på hans hotell för efterfest... det senare kan bli en kraftansträngning men skam den som ger sig ;-)

Satt och tittade igenom gamla bilder och hittade en handbollsbild och blev toksugen på att spela match. Spänningen, shortsen, skydden... ja.. allt det där som hör till.



38362-42

Tror Jag ska slappa vidare... det är så najs.

Men har dock att göra
? Tvätta
? Skriva kontrakt
? Träna.. huvvaligen..


Musiktipset!

Ännu en gång kommer musikvetaren Tilde att tipsa om de allra hetaste låtarna som spelas i Uppsala - den stora staden just nu. Ja i mitt korridorsrum alltså.

♥ Timbaland - Scream (feat. Keri Hilson & Nicole Scherzinger)

♥ Timbaland - The way I are (feat. Keri Hilson)

♥ Per Gessle - Vet du vad jag egentligen vill?


Det börjar dra ihop sig

och det är dags att sammanfatta ett och annat.

Jag vill kort bara lägg till att jag är RIKTIGT bra på att prata Värmländska.. bara så ni vet. (enligt mig iaf.. efter att ha tittat på Torgny Melins)

I helgen har jag åkte söderut.. MYCKET söderut. Närmare bestämt Lich. Lidköping. Där hade jag en viss person som väntade på mig. En viss herre vid namn Anders. Lich var platt mycket platt vilket resulterade i fin utsikt. I Lich har jag spelat minigolf på den enda banan jag inte tröttnar på efter två banor. Riktigt påkostad bana som var skitfin. Sen har jag ätit, ätit och åter ätit så jag kommer vara fet som en gris när jag kommer hem till midsommar.. men jag hoppas ni älskar mig ändå.
Jag hade hoppats på att få festa med Josse och Olle som blivit lite av en tradition såhär i midsommartider.. jag blev lite ledsen i ögat när jag insåg att det inte skulle bli så.
Jag tar med mig Uppsala-eliten från storstan och ska visa dom ett och annat. Vi ska spendera midsommarafton i Leksand (såklart) fioler here I come... fioler är ju sååå vackert! Och sedan ska vi slå runt på midsommardagen i Lindes med start i Sandvischa. Min otroligt snälla familj ställer upp med skjuts till de olika evenemangen, jag är tacksam.. otroligt tacksam!


Andra jobbdagen.

Jag trivs väldans bra på jåbbä.. Det är jag och Gunnar som är radarparet. Det är tur att jag får gå med honom, han har tålamod =)
Som han sa "man lär sig av sina misstag" och jag sa "jag har då lärt mig massor".
Min humor har verkligen fått sig ett uppsving när jag börjat arbeta på röntgen. Saker som jag och Gunnar kan skratta åt
"Taxi straxi"

haha.. ja bara såå roligt =)

Helt slut var jag efter jobbdagen, har börjat röntga själv nu så det tar på mig. När jag väl fick gå hem så gick jag nästan i sömnen hela vägen. Ja.. och som vanligt däckade jag av i nån timme. Men NU, hör på detta, NU ska jag iväg till GYMMÄ!! Tjohoo... nu ska det börja tränas!!

Hej hopp

Ålandsresa och sommarjobb


I söndags var det dags för ålandresan som vi så länge prata om. Ylva hade propagerat mycket för denna underbara ö som bara skulle vara sååå kul ;-). Så vi gick upp i ottan för att åka med bussen till båten.

Här sitter Karin och ser sådär förväntansfull som bara Karin kan göra.
38362-97

Resan skulle komma att bli en besvikelse då det var söndag även på Åland och inget var öppet.
Detta var något vi såg på Åland... träd och lite vatten.

38362-101

I brist på annat satte vi oss på en filt och åt en svindyr pizza som alla ville förtränga. Så vi försökte oss på att ta roliga bilder iaf.
38362-9838362-10038362-99


38362-102

Äntligen kom bussen som skulle ta oss till Eckerö och HEEEM. Det var den största lyckan på hela dagen. Haha.

38362-103

Kort därefter däckade jag av helt... dagen som kom att bli den tråkigaste i mannaminne hade sugit musten ur mig. (Man kan lätt tro att bilden är ett montage.. men så är alltså inte fallet)
38362-107

Jag var inte den enda som kände sig sömnig.
38362-105


Resultatet av Ålandsresan.. Nej allt är inte mitt.
38362-106

Sommarhetta och röntgen

Köpte ju nya jobbskor igår... inte nog mjuka i hälen så nu måste ja fixa geleinlägg... annars kommer det aldrig att funka. Jobbade ju idag..det var lite segt men.. ja. Nu ikväll ska jag till Ylvis å grilla. Blir gött och imorrn åker vi en tur till Åland, sen på måndag börjar allvaret.

Igår var vi hos Hanna Sik. som hade examensfest. En riktigt festlig sådan men ENORMT god och vällagad mat. Vi ska inte ens prata om lägenheten som de bor i... ja otroligt fin. Fick lov att åka hem tidigt för att jag behövde handla mat på ica-väst.

Ny BRA musik som SKA laddas. Bara för att jag säger det!
Timbaland/D.O.E./Keri Hilson - The way I are
Timbaland & Mango - Naughty eye
Enrique Iglesias - Do you know

nej nu ska jag duscha och gå iväg till Ylvis

Å herregud va gött

det äääär, att bara vara hemma och inte göra NÅGOT. Sådant har jag aldrig haft problem med.. att inte göra något. En person som jag pratat med (läs Anders) säger att det spritter i benen på sommaren.. men jag känner absolut inget spritt i benen... Möjligtvis lite domningar när man har somnat på armen.. men mina ben förblir som förlamade. Jag önskar att jag kunde vara en av dom som kan vara sådär aktiv i 25+ värme, för jag går då in i dvala.
Förresten så tycker jag att min familj har blivit lite förslappad, därför har jag bestämt mig för att flytta. Hehe. Jo visst...

Igår var vi till sommarstugan, som jag för övrigt inte har besökt på en sisådär 3-4 år.. har alltid tyckt det har legat så avsides och öde.. men det var ju faktiskt riktigt trevligt.. jag vill dit igen. Rodde dit gjorde jag också, jag tror det tog halva dagen och jag var rädd att det skulle vara dags att ro tillbaka precis när vi kom fram. Det är lite roligt för när man ror förbi de andras bryggor så säger alla hej och hälsar men det skulle varje brygga kunna göra i ca 5 minuter för jag befinner mig fortfarande på samma ställe med båten... shit.. jag är verkligen dålig på att ro.. träningsvärk har jag idag,

Imorgon åker jag tillbaka till staden och jag hoppas på SKITväder... att vara inne när det är sol ute ger mig ENORM ångest. Nej nu måste jag ut och springa i vattenspridaren..