Mer Akon


Mer musik


Kallt

Idag är det om möjligt ÄNNU kallare ute. Jag vägrar gå ut. Jag är hellre inne och häckar framför datorn. Ska även baka lussekatter idag. Kunde ju inte baka några INNAN jul efter som jag INTE har någon fungerande UGN!
Har många bra nya låtar på min playlist, det känns mycket bra. Skulle dock gärna velat ha spotify i ipoden.. det är lite omständigt att få in spotifylåtar i ipoden.
Katten är helt galen nu när det är kallt ute, hon vill inte vara ute utan hon är inne och drygar sig, men för det mesta är hon bara väldigt gullig.
Imorrn åker jag tillbaka till stan.. är det riktigt kallt tar jag taxi.. har ju en hel del att ta med mig hem. köpte dösnygga glas igår på Iitala outlet och sen har jag ett zinkhus som tar lite plats.. ja det blir som det blir.

Besök

I år har julen faktiskt varit som det ska vara. En massa besökande. Förra året besökte vi knappt nån eller fick nåt besök. Skiit tråkigt var det då. Roligare i år.
Igår var min moster här med sin galet roliga gubbe. Och idag har vi åkt till papi och hälsat på. De har även besök från Lidköping; Gerds dotter med sambo och barn + hund. Trevligt med fika och jag fick äntligen en mortel, yess!
Dock är katterna livrädda för hunden så de har belägrat Pappas å Gerds sovrum sedan en vecka tillbaka.. haha!
Och nu i afton har vi varit i Leksand på hockey, trevligt faktiskt men mkt mkt kallt. Ute här i Djurås är det kanske -25.. najs.


Musik


Mellandagarna

Har precis kommit hem från Sälen och kylan där. var riktigt najs men kunde knappt åka någon bräda pga kylan, snöstorm och dåligt före. Dock är det jävligt kul att åka bräda.. kommer inte kunna sluta någonsin.
Jag övertalades att åka lite längd också. Jag har ju nämligen inte åkt sen man var TVUNGEN att åka i högstadiet och jag HATADE det. Det var tydligen inte så tokigt eftersom jag åkte en mil och ramlade en gång och gjorde illa min stukade fot =/. Ska den aldrig läka?
Idag har jag varit på Kupolen.. var ju så lagomt kul.. mellandagsreorna suger ju. Finns INGENTING. Köpte en del grejer på orea.

Från julen som gick

Precis kommit fram och har inte sovit på 23 h... helt död.


i väntan på julmaten





Posing =)

Uppdatering

Sitter i stugan i Kläppen och väntar på Karl-Bertil Jonssons jul. Vi har bara ett litet problem.. vi har inget ljud på svt1. Dock har vi löst problemet så att vi måste spela youtube samtidigt så vi får ljudet därifrån. Haha.. det går inte att släppa på traditionerna.
Har åkt bräda idag, två år sen sist men det går bra.. brädan är lite väl mjuk men.. ska nog hyra en imorrn, en hård så kanske det går bättre. Inte så många backar öppna heller så det blir snabbt uppåkt.. jajja det är som det är. Snygg jacka har jag iaf =))

Kanske

Jag fick för en tid sedan ett provexemplar av Body Shops "Deep sleep".. passande att just jag fick den, jag vet. Det man skulle göra var att spreja på kudden innan man gick och la sig och skulle därefter sova som en klubbad. Jag provade detta och det fungerade, tänkte att det kunde ha varit en tillfällighet. Men så igår köpte jag flaskan och sprejade på kudden innan eftermiddagssömnen och sedan när jag kom hem imorse. Jag sover så jävla gott. KAN det vara en lösning för min sömnlöshet?? Jag kommer att använda den flitigt tro mig.

 



Nu är det iaf tisdag och jag åker hem imorgon efter mitt nattpass på röntgen. Jobbade inatt med Angelina på CT:n, vi hade skitkul. Japp, skitkul att jobba med en i sin egen ålder, det är jag inte bortskämd med kan jag lova.

Det jag ser mest fram emot denna jul är Kläppens skishop. Haha. Finns alltid så roliga saker där. Och brädåkningen också förstås, men blir det kallare än 10 grader är det lite småtufft.



Hejdå röda jackan och blonda håret.. buhuu..


Darphin

Det är dags för mig att ta tag i mitt pizzaface. Och det gör jag med hjälp av Darphin.. hoppas det funkar för det är dyrt som fan.
Varit i Stockholm i helgen och hälsat på kusinen. Det var mycket trevligt med musselkäk och lite julfest. Typ.

Jag är helt lyrisk när jag är ute.. Det är ju helt fantastiskt att det gick så fort. Perfekt till jul, hoppas det får ligga kvar. I Sälen är det nog ingen fara.

Herrgud vad dålig uppdatering

Det har gått lång tid sen jag skrev sist. Jag har ju haft fullt upp med att sova och jobba.
Vad har hänt i veckan. Match. Inget jag kommer kommentera, jag blir bara förbannad. Jobbat. Ätit julgröt på jobbet. Handlat julklappar som jag verkligen hoppas de blir glada av.. mycket ångest har jag haft. Jag är en människa full med ångest. Haha.
Vad händer härnäst?
Imorgon ska jag SOVA.. har sovit skitdåligt på dagarna nu på slutet.. sen åker jag till Stockholm och hälsar på kusinen.. hoppas det blir lugnare denna gång.. inge drama.
Sen laddar jag för jobb och sedan hemresa. Jag har lyckats byta bort ett DUMT nattpass så nu ska jag vara ledig mellan 23 december och 1 januari! FETT!! Skönt att slippa skynda sig hem för att åka till Sälen och sedan skynda sig hit igen för att jobba ETT nattpass. Näpp. Happy happy!

Det snöar!!

Galet! Man är verkligen inte van med att se snö.. vaknade upp imorse ( 13:00 ) och så var det bara vitt överallt. Gääälet. Det har fortfarande inte slutat. KATASTROF för ett ställe som Uppsala där de är HELT VÄRDELÖSA på att ploga. Dom har ingen aning om hur man gör. Tacka vet jag Gagnef.. även om det finns brister även där.. inget kan vara så dåligt som Uppsala iaf.
Träning ikväll med löpning.. om vi tar oss fram vill säga.
Igår tog jag mig en löpvända.. kändes fin fint.. Ska kanske fortsätta med det.

Helgen som gick

Helgen som förväntades bli den värsta i mannaminne blev ändå helt ok.
Personalfest i fredags, MYCKET trevlig måste jag säga. Bra jobbat tjejer och killar som arrangerade, jag vara bara med som moraliskt stöd och lite pyntning. Vaknade upp på lördagen och skulle iväg på match.. tanken fick mig nästan helt panikslagen.. jag hatar att vara seg och illamående på matcher, därför festar jag aldrig innan en match. Jag gjorde dock det denna gång. Gick öcer förväntan.. jag hade kunnat springa hela dan.. var så fräsch i benen. Sen var det bara att skynda hem och vila för att sedan åka iväg och jobba i 10 timmar. Det gick ju också helt okej och jag sov till halv fyra idag. Gött!
Luciafirande har jag också hunnit med, på v-dala. Jag saknar att sjunga i kör och gå luciatåg.. det är såå roligt.
Nu i veckan är jag ledig några dagar och jag ska försöka styra upp julklapparna. Har lite å fundera på... om man säger så.

Lab 28

Mitt andra hem. Lunglabbet. Här har jag spenderat många många timmar. Trivs här. Idag jobbar jag sista dagen på länge, framöver blir det natt.
Helgen kommer bli tuff. Julfest imorrn, match på lördag 15.30 och sen nattjobbande. KUL! Måste hitta nåt att ha på mig imorrn. Man kan inte välja vadsomhelst när man är så blek som mig. Jag är nästan genomskinlig.

Söndertränat

Det känns att man tränat i två timmar.. det gör ont i benen. Men men motion har man fått så det räcker och blir över. Roligare träning idag. Har sovit massor idag.. inte bra. Meningen var att jag skulle gå upp ett, det gick inte. Sov till två och med stor möda gick jag upp. Sen råkade jag somna en gång till.. SÅ nu är jag pigg och kommer nog inte sova mycket inatt. Jippie.
Julfest med jobbet på fredag, det blir skojjigt. Och på söndag är det lucia.. och v-dala.

Nej nu orkar jag inte skriva mer.. jag skriver fel hela tiden och blir irriterad.

Önskelista

Wii
En digital systemkamera såklart
Ett färdigt kök
En bil
Massage
Ska ni köpa böcker till mig så köp biografier.
Veronica Mars DVD-box
True Blood säsong 2
Ett ordningssinne
En diskmaskin
Kläder
Pengar

Bara att välja

JACKAN

Nu har jag inhandlat den. Och det känns fint som fan. Cykeln är hämtat och det blev inte alls så dyrt som jag trodde. Han har fixat ALLT : sadeln, sugit ur fukt i växelslangen, fixat de felinställda växlarna, baklyset, framlyset, framdäcket, bakdäcket, kedjan, kåpan, korgen... för 750 spänn. Nu går den fort som fan..

Måndag?

Jag har blivit dagvill efter allt nattarbete. Man vet varken ut eller in och det är dag eller natt.. nästan. Idag ska jag traska iväg och fixa jackan.. sen ska jag hämta ut cykeln.. den kommer vara som ny. Ska sköta om den lite bättre hädan efter.. inte så svårt.. kan ju inte ha behandlat den sämre. Sen ska jag jobba natt.. jippie =(

SÅ!

Nu har ni sett nog av mitt snygga jag =)

Dyslexi

Jag kan tydligen inte skriva namn på artister så lita aldrig på mina stavningar när det gäller dem. Så äre.. fel. Inatt har jag jobbat.. segt eftersom det inte var så himla mkt å köra.
Jajja.. ledig inatt men jobb imorrn igen.. sämsta schemat denna vecka. men veckan efter blir bra.
Imorrn köper jag en ny jacka. Yess.
Trött är jag och orkar inte skriva sammanhängande.

nattfunderingar

Tror jag måste tröstshoppa... eftersom jag ska vara ensam på nyår. Köpa en fin klänning.. lite champagne.. fixa håret. Sen är det väl bara att gå ner på stan och titta på fyrverkerierna. Haha fy fan vad tragiskt.

Tröstshoppa skulle jag ju göra med jackan. 3500:- liiiite saftigt.

Ehumm ehumm... mitt i natta är det nu. Undra om jag ska ta å titta på lite kriminalgrejs.. som "jakten på en mördare".. det brukar vara underhållande såhär på natten.

Juklappar

Är det bara jag i min familj som tänker köpa julklappar i år?


Hmm =/

Som det ser ut nu så kommer jag att få fira nyår ensam. Inte så konstigt när man ser ut som i tidigare inlägg. Ja det blir ju jävligt mycket "firande" om jag ska sitta själv i Luthagen. Längtar redan...

SNYGG!

Jag har hittat en vinterjacka som jag nästan skulle dö för.


Roliga bilder

Imorrn ska jag bjuda på lite skojjiga saker. Jag har nämligen kommit över bilder från en gammal mobiltelefon som jag skickat till min nya. Så imorrn alltså idag.. så PASS PÅ!

Förresten blir det en till röntgenfest! Skoj.. hoppas det kommer någre stycken eftersom den förra. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig. Jag vet ju att min peruk skulle göra succé, men det vore ju kul att ha nåt normalt på sig. hehe.

Cykeln

Ja eftersom det hände en skum grej med cykeldäcket igår så tänkte jag att nu får det nog vara dags för cykeln att få sig en renovering. Sagt och gjort så lämnade jag in den idag.. ojojoj.. kommer bli dyrt. Cykelsnubben var helt bestört redan innan han ens hade tittat närmare på den. Han tyckte den såg misshandlad ut. Så det som ska styras upp är:
Ny sadel
Ny kedja eller bara spänna den
Vindt (?) bakhjul och ev framhjulet också
Slangen måste bytas på bakhjulet
Växlarna fryser så de måste fixas
Cykelkorgen sitter löst
Japp.. kanske billigare att köpa en helt ny. Jo och förresten skulle han byta batterier i lampan bak.

Efter detta ska jag ALDRIG skjutsa någon på pakethållaren OCH ställa in den på nätterna.. orka..

Min fina och tuktade cykel..



Däcket som nästan exploderade


Att göra

Innan nattjobbet:
Kolla upp om det är nåt bra på tv inatt ifall man får en ledig stund.
Sova
Köpa "matsäck"
Diska?

Och samtidigt lyssna på Timbaland feat. Nelly furtado och Soshi - Morning after dark

Igår var handbollsträningen AAASTRÅKIG. Ah det är sånna träningar man undrar vad man gör där.. Tror det är många som börjar bli smått less på det.
Funderar på att skaffa bil eller jag ska det och det kommer vara en sån här.

En raggarbil.. ja varför inte =)


Ikväll blir det bio!!

Jag och min vanliga biodejt har biodejt ikväll =)) haha. Vi ( jag och min biodejt ;)) ska se Luftslottet som sprängdes. Det kommer bli FETT!! Jag har LÄNGTAT efter sista filmen.. känner dock vemod eftersom det är just sista filmen.. Vad ska man nu se framemot..? "vildingarna" iof.
Kl 19 stängs vårt datasystem av.. blir kul.. kommer inte kunna göra så mkt mer efter det.
Jahopp jahopp... fika kanske?

Tisdag.

Tisdagen avklarad. Den bestod av: Nattjobb, sovning, tv-tittande, julpyntning, handbollsträning och nu glögg och gammal julkalender.
Jag har nämligen köpt glögg för första gången i mitt liv, 25 år gammal. Det blev årets glögg som smakar mandarin? Funka väl =) Samtidigt tittar jag på Mysteriet på Greveholm.. mkt bättre än årets som jag tittade på imorse innan jag gick och la mig. Att det aldrig kan bli lika bra som det var förr i tiden.
Träningen idag var mkt springig. Känns i benen.. det är bra.. då vet man att man gjort något. Foten gör fortfarande ont.. =(