På väg mot Uppsala

Sitter i bilen på väg hem. Blev en dag tidigare än planerat, lite trist eftersom jag inte hann träffa Erik typ nåt alls :-((. Vet ju inte när jag åker till Dalarna igen. Nu blir det mycket att göra framöver. Ledig imorrn dock, ska träna om jag inte känner mig hängig som jag gjort senaste veckan. Sen blir det Sälen-planering på em, i år är vi 8st som åker, blir kuuul!


Leksand till elitserien!

Skoj! Igår var jag chaffis till euforiska supportrar, det var kul :-).
Är fortf. inte helt frisk på morgnarna.. Därför slappar jag bara denna helg så kan jag komma igen på måndag, tokladdad!!


Sjuk igen

Konstigt nu är jag sjuk igen, men så fort jag kommer till jobbet blir jag frisk eller känner mig iaf frisk. Jaja.. Nu har jag iaf fått bilderna så här kommer några.

 

 


Frisk?

Konstig sjuka jag har.. har jobbat idag och inte känns mig särskilt sjuk... wierd. halsen känns lite konstig att jag inte vågar träna men inge mer. Jaja.. Får hålla igen på kosten istället då ;-). Det är ju liksom det som är så bra när man tränar... ju mer jag tränar desto MER får jag äta =).
Sockeruppehåll igen då da. 25 mars till den 25 april. inte lätt när man på nya avdelningen bjuds på fika VARJE dag. Ikväll ska jag till Sophia och få bilder från Kap Verde och så ska vi nog spela Yatzy, jippie! Det har jag saknat.

Sjuk :-(

Fick gå hem från jobbet igår då jag trodde jag skulle spy på det sterila bordet. Halsont och huvudvärk och magknip. Idag har jag bara halsont och huvudvärk och är galet trött. Kan ändå inte sluta känna att jag borde ha åkt till jobbet, ständigt dåligt samvete.
Jag vill ju träna istället för att ligga här i sängen.. Aah!!


Aahh..

Inge mer huvudvärk :-). Så nu kanske jag kan formulera mig normalt. Kommer lägga upp lite pics senare men jag skippade nästan all fotografering eftersom Sophia gick loss med sin kamera, det blev 1500 bilder, hahahaha.
Ja.. Är tillbaka på jobbet igen, funkar bra på min nya avdelning. Sen blev det träning efter det, imorrn bär det av till gymmet igen. Ska börja köra lite annorlunda träning framöver, får se vad det blir för resultat :-). Efter semesterns extrema kolhydratfrossande så får jag gå på diet hädanefter. Längtade så efter kött att jag köpte mig en fläskfilé som typ kommer bli två portioner, KÖTT!!


I'm back!

Huvudvärken från helvetet har jag, men så blir det när man flyger från Kap Verde kl 18 och landar i Sverige kvart över fyra, lägger sig kvart över fem, går upp halv sju för att åka till jobbet... Aaah.. Jag har iaf haft det oootroooligt bra och riktigt kul! Tränade gjorde vi VARJE dag, no joke. Morgonpromenad och stationsträning i sanden på eftermiddagarna, ja ni kan ju förstå att folk inte trodde vi var kloka när vi rullade runt i sanden för att göra armhävningar, planka, squats, jumping jacks, höftlyft, benlyft, rygglyft, intervaller, walk-outs, enbensböj etc etc... Träningsvärk varje dag. Vattnet var magiskt fint, och sanden så mjuk, lite vind på det och det var så gött. Dock blåste det ganska mycket emellanåt och man frös ganska bra på kvällarna.
Fortsättning får komma, har ont i huvudet och orkar inte mer just nu..


Kap Verde!

Åker om 10h med bussen härifrån. Sen buss igen och sen flyyyyg. Är aningens nervös för flyget, men det känns ändå ok. Har packat ner en massa massa sommarkläder som knappt blev använda i somras och en massa nytt :-) kommer dock sakna träningen. Jag måste hitta nåt sätt att träna, måste måste :-)


Stretch

Sååå tråkigt och så gör det satans ont


Spa igen!

Har varit på massage på ett spa här i Stockholm, herreguuuuud vad najs det var. Hårdhänt som satan var hon, höll på att ramla av britsen flera gånger av smärta.. Men ont skall med ont fördrivas.


Trött som ett ..

Helt död, skittrött imorse.. Sover sådär igen. Somnar men vaknar mitt i natten. Igår blev jag inslängd på min första femoralis, en undersökning jag inte gjort sen jag var student i Falun för 5,5 år sen.. Liiite svettig efteråt. Läkarna är så sjukt snabba och det gäller att vara snabb själv, det är ju inte jag riktigt än va.. Annars har jag mest spenderat mina dagar på operation med allt vad det innebär, extremt sterilt överallt och jag är skitnojjig över att osterila en massa grejer.
Träning efter jobbet som vanligt, benpasset från i måndags känns fortfarande och det var dags för ben igen, cardio är ett annat alternativ om jag inte klarar av att köra ben... Dock innebär ju cardio en massa ben :-/ men det fick gå, blev iaf 55 min träning.
Imorrn drar jag till Stockholm en vända, ska träffa bruuuudarna! Lite shopping på det kanske :-)


Måndag

Fick ihop 35km på tre dagar, bra bidrag till lag 3 :-).
Idag har jag kört ben till jag stupade, 1,5h BARA ben gick nästan in i väggen men jag gjorde allt jag hade planerat och lite till.
Veckan ser ut såhär:
Måndag: ben
Tisdag: ingen handbollsträning utan jag jobbar kväll och får köra på gymmet, blir axlar, biceps och rygg.
Onsdag: bröst, triceps och kondition
Torsdag: ben och mage
Fredag: Sthlm och ingen träning
Lördag: ingen träning eller jo jag har ju min KETTLEBELL!!!
Söndag: jobb och kanske hinner jag med gym efter


Mätch!

Precis hemkommen från match i stenhagen mot Almunge. Å vi vann!! 33-13, sjukt taggade var vi och de skulle inte få vinna denna gång, inte en chans. Almunge är ett konstigt lag som har en del gamla tanter med som gör en del konstiga inspelningar till linjen men idag var vi på tårna, det var rrriktigt kul! Har missat en massa viktig sport idag på tv:n, sov bort målgången på Vasaloppet och fick inte se Olsson gå i mål på femmilen. Det har blivit bra med motion denna helg, gym och promenad på fredags, promenad till och från jobbet i lördags och idag match och sen en timmes promenad hem från stenhagen. Det blir många kilometrar till Tour De France! Heja lag 3!!!


Ledig fredag

Har fått ganska mycket gjort idag.
Vaknade åtta gick upp och tvättade, drack morgondrinken blev pigg. Halv tolv åkte jag till gymmet och körde 1,5 timme triceps, bröst och förbränning. In i duschen sen satt jag och väntade på att bli uppkopplad med EKG, spännande skidåkning på svtplay så jag hörde knappt när de ropade upp mig. Hon som kopplade upp mig pratade och pratade och pratade lite till, haha höll nästan inte på att komma därifrån. Men hon var trevlig. Ja vad har sen gjort.. Skulle ha lagat en massa mat men orkade inte, städade istället och nu är fet gladiatorerna :-).


Uppkopplad!


Bilder

Började med att åka tåg... Sååå tråkigt

 

25-års presenten SPA!

 

Mys med Alva 

 

Köpte några jeans

 

Tällberg är ganska fint

 

NRJ är tillbaka i etern! Får flashbacks från högstadiet.

 

Barnvakt åt snickaren Erik

 

Tråkigt slut på helgen... Hejdå cykeln :***((