Det är imorrn det ÄR imorrn!!

Ja fy fan.. imorrn drar det igång!! Eller det drar igång om någon halvtimme också.. men det riktiga.. det riktigt stora är imorrn.
Har städat lägenheten på skräp så nu inväntas gästerna. Vi blir väl att sitta här och sedan traska iväg inåt stan för att titta på folk.. kanske kontakta nån som har fest.. eller bara sitta vid ån.. ja det är livet det..
Jag kan inte sitta kvar här... jag måste börja fira in valborg...

Morgondagens späckade schema

Imorgon blir en bra dag.. förutom att jag måste gå upp tidigt..
Till skolan och fixa det sista med c-uppsatsen.. sen på stan, efter det födelsedagslunch hos SL. Sen blir det ica och inhandling till valborg. Jag ska hinna med rugbyträning och efter det lite kvalning inför valborg. Det blir great.
Idag har jag ju målat mitt nyinhandlade bord. Jag målade med oljebaserad färg så både jag och katten blev snurriga.. bordet blev riktigt fint. Det målades i en gammeldags vit färg.. det är bara ett lager på än så länge.. men jag tycker att det ser läckert ut redan nu... lite slitet. Hehe så duktig är jag på att måla alltså. Hoppas det hinner torka till på onsdag bara... det är fortfarande kladdigt.
Nu har jag (och Erika) kommit på hur jag ska möblera i mitt sovrum/vardagsrum.. soffa nummer två måste dock bort först och upp med en grej i taket.. sen är ju en ny tv att önska... den jag har nu tar ju upp två kubikmeter.
Jag hoppas på det externa minnet att anlända innan helgen.. så min oro över datorn kan avta. Jag har allt på denna..
Förresten måste jag ta en massa bilder på Valborg.. och det måste alla andra också göra.. så vi kan byta grejer.. så vi kan byta grejer med varann.

Galoppen del 3

Jag tittar på klippen om och om igen... jag kan knappt vänta.. man har aldrig varit lyckligare när man står där och hoppar och sprutar champagne.. haha.. jag ska aldrig sluta gå på galopp. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig.. varken på dagen, på galoppen eller på kvällen.. kanske vet jag vad jag ska ha på mig på kvällen. Det enda jag vet säkert är solglasögon på galoppen.. för att se så cool ut som möjligt.. nej.. för synen såklart.
haha ja tänk att det kan vara så kul att spruta champagne.. hehe jag har en kompis här i uppsala som aldrig gått på galopp... hon frågade vad man gjorde.. "står man och dricker champagne i ett hörn?" jag svarade "står??!! dricker?!?!? neeeeeeeej"
Jag lovade mig förra året att för varje år på galopp så ska jag få köpa ytterligare en flaska att spruta.. jag tror jag köpte två förra året... är det tre i år alltså.. hmm... ja vi får se hur jag känner med pengarna.
Yes... nu ska jag titta lite mer på Bert... sen ska jag kanske köpa färg till mitt soffbord som jag hämtade igår.

Champagnegalopp del 2


Champagnegaloppen

Roligaste på hela valborg..


Lyckan är total

Jag har hittat Bert den siste oskulden.. haha förstå vilken kanon kväll det kommer att bli. Jag vill bara ha tag på hon som jag ska köpa bordet av..  jaja jag får vänta vidare.
Min kropp gör så ont.. det känns som träningsvärk men det är det inte... ajaj.

Såhär dagen efter

Jag vaknade inte alltför längesen... och har smärtor i hela kroppen. Min stortå är stukad.. lite grann... jag har ont i ljumsken, nacken är stel... knäna är uppskrapade... men det är gött.. jag vill spela mer rugby. NU!

Jag blir stressad, jag MÅSTE inhandla ett externt minne till datorn .. jag är rädd att den kommer att gå sönder inom kort..och då är ju allt sedan.. borta...

Igår var vi ut på otippade Saluhallen... hehe. Det var riktigt skoj.. hade(har) ju finbesök så jag fick ju lov att visa upp bästa dansstället. =) Först satt vi här hos mig.. sen åkte vi till Malin där festen skulle fortsätta men då var ju Gustav tydligen magsjuk så vi fick åka vidare till en annan kille och satt där och sjöng(skrek) singstar. Ja det var skoj. Jag vann ju såklart för jag har ju så fin sångröst. haha inte. men jag vann nångång=)

Idag blir det till att kolla runt på stan.. om jag orkar ta mig upp vill säga... eller om Erika orkar sig upp. Jaja vi får se. Jag mår bra iaf.

Förresten har jag hittat ett soffbord.. efter att ha letat på blocket i år och dar så har jag kommit fram till ett.. men jag ska måla det.. (i källaren hos mamma och peter kanske? =)) ja det är ju inte världens finaste men det kostar 150kr så det får duga så länge.

Första matchen för säsongen

avklarad. Vi vann.. kanske inte så överlägset som jag hoppats.. hehe man kanske inte ska lite på mina antaganden.. är ju inte så van.. men men... tyckte det gick rätt bra ändå. Var lite poängsugen och gjorde väl en del mindre genomtänkta val.. jäjä. Skönt att första matchen på nya positionen är avklarad. Jag är öm.. Längtar redan till nästa match.

Nervositet

Fint väder idag igen.. jag är inte lika uppbokad idag som igår så nu ska jag ta min solstol och sätta mig på innergården... jag vill bli bruun.
Ikväll har vi rugbyträning.. det ska bli skitkul att träna.. längesen jag längtade så efter att träna.
Fikade igår med Frida på Barista.. tokgod vanilj latte för övrigt.. vi gick igenom lite grejer till matchen...så nu vet jag vad min roll är... haha det är så kul... jag är typ spelfördelare... jaja vi får se hur det går. Jag blir nervös bara jag tänker på det..
Har varit på systemet idag.. så nu är valborg räddad. Det är lustigt att hemma är ju valborg inte direkt nåt speciellt.. och så kommer man hit och får en chock... Hörde nåt om att de skriver ut 30 000 gästleg den här veckan.. sen plus alla studenter som redan är här.. plus alla andra som inte skaffar gästleg... det blir lite folk..
Jag kommer nog att tjata varje dag i bloggen om valborg... det är det enda jag tänker på nu.
Igår var jag och spelade wii.. jag är ingen tv-spelsfantast direkt.. men det var kul.. bowlingen var rolig.. det var det enda jag vann. hehe.

Leona Lewis - Better in time
Usher - Love in this club


nu ska jag uuut


Finbesök i helgen

Ja jag får mycket efterlängtat besök i helgen av en mycket mycket gammal och god vän. Det blir lite party bara för att... dock kommer hon att få se mig spela rugby också.. hmm... hon kommer nog att skratta på sig.. jäjä.
Imorrn ska jag och Frida fika inne i stan och gå igenom lite rugbytaktik.. ja det är på riktigt nu...
Kanske blir det tv-spel imorrn.. vore ju spännande =)

Rugbymatch (allsvenskan.. tjohoo)

Jaaa jag blev uttagen till helgens match mot Attila.. och jag har fått min position nu.. jag är "tia" eller scrum half som tränaren säger. Haha han sa det idag och jag har ju ingen koll så jag trodde jag skulle vara längst ute på "vingen" där man kan gömma sig utan att få pass.. det är en position jag tycker passar mig bra som nybörjare.. nej scrum halft var inte riktigt det. Jag är den första som får passet från den som tar ut bollen ur klungan... jaha... så nu måste jag bli jävligt bra på att kasta och ta emot en oval och enorm boll.. inte var jag är van vid. Så nu håller jag på att skita på mig av nervositet.. jag kommer att skämma ut mig.. hjääälp.. jaja jag får lära mig helt enkelt.
Sen så kommer mor i skutan och peter på första maj och hämtar soffan... alltså... inser dom inte att jag kommer att vara helt waisted just den dagen.. mitt hem kommer att vara ett slagfält... men eftersom ni läser bloggen så vet ni nu.. slagfält.

Planer

Vilket kanonväder.. och snart ska jag på rugby.. det är gött att spela rugby i detta väder.. i torsdags skulle jag ta på mig understället.. undra om jag verkligen ska göra det.. känns som att det kan bli aningens varmt.
Väldigt snart är det valborg.. vilket måste planeras in i tid.. vi har börjat..
Punkter som måste följas är:
Frukost med nybakat bröd, champagne, jordgubbar och 90-tals musik..
Sitta i Ekonomikum och titta på alla galna människor och vara en själv..
Värma upp för galopp
Gå på galopp... (dagens höjdpunkt... GAAAALET roligt)
Hem å sova.. (gäller endast mig.. jag MÅSTE sova)
Grillning... (kan ske på olika sätt.. vår grillning slutade med stekning.. gick lika bra det.. mkt roligt också)
Ännu mer partey på kvällen... man får kämpa.. men det SKA gå..

Jag borde gå ut

Åh vad jag vill ha en balkong... det hade varit helt underbart..
Det är så fint väder... men jag ska ut snart.. för att ta mig till spinninglokalen..
Jag ska klä på mig mina trikåer nu...

seg är jag.. koffein nästa..

rapport

Ännu en ledig dag imorrn. Det skulle jag kunna vänja mig vid... men aldrig mer nu när man snart är klar.. åh ångesten kommer krypande... mycket ångest blir det i min blogg men jag har mkt ångest... light-ångest.
Imorrn hade jag tänkt mig träning.. det är väl det enda jag har tänkt göra... kanske städa vidare.. efter en helgs frossande är det bara att ta nya tag.
Efter helgen som gick så är jag numera 7 kg rikare...i kattmat.. synd bara att min lilla kisse inte var jätteförtjust. dammit. Nån som har katt som vill prova fodret?
Ja igår hade jag aningens svårt att skriva om lördagen.. men minnesvärt var:
Leken jag hade så kul åt att göra... såhär lät några uppdrag: berätta en historia om dig själv, skåla för kärleken, börja stretcha mitt under pågående samtal, torka din bordsgranne om munnen.. jag vet att alla uppdrag inte utfördes.. men jag hade vansinnigt kul när det skedde..
Min bordsgranne som var helt fantastisk, Hoffman sr, jag skrattade så jag grät...
Mitt lilla skämt, hångel-hörnan, som blev en hit.
Fina tal..
Ja festen hade många höjdpunkter...
Hoppas det blir fest snart igen.. tror inte det om inte jag och Ylva tar tag i saken..
yes yes..

Så..

alltså inom kort kommer jag Ylva och jag starta ett eventföretag... det kommer att bli great.

Kanonkväll

Igår var det handbollsavslutning. Dagen spenderades i Gamlishallen där vi spelade match mot a-pojkarna. Ja det gick ju sådär... stora, kantiga.. ja det gjorde ont. Och vi förlorade..  jäjä.. sen spelade jag och Ylva en match till mot herrarna med de lite äldre herrarna kan man väl säga.. hehe det var rätt roligt.
Sen var det bara att skynda hem.. vila.. äta.. duscha för kvällens stora händelse. The party.
Jag och Ylva hade beställt mat från en cateringfirma.. inhandlat på systemet.. pyntat lokalen.. (åh vår fina klubbstuga) ja.. fixat med lite allt möjligt och hoppades på det bästa. En lyckad kväll, och det blev det... jag hade iaf skitkul! Det kom 25 pers vilket ändå var rätt okej men alla stannade nästan hela kvällen så det var naajs. Det är så fantastiskt kul att festa med handbollen... det är nåt speciellt.
Idag är jag seg..men det är det värt.

Lek

Sitter här mitt i natten och planerar en lek för imorgon. Jag har skitkul.. jag ska ge alla ett hemligt uppdrag som de ska göra under kvällen... haha guud vad roligt det är att hitta på... jag skriver senare vilka påhitt jag kommit på.. kan ju inte avslöja mig redan nu.
Jag tror och hoppas det blir kul imorrn..
Nu ska jag sova

Fredag och ledig

Kan inte bli bättre... eller jo det kan det.. känner mig nedstämd.. har inga pengar.. och jag har ingen mat... jag har snart inge diskmedel.. och duschkrämen har tagit slut för längesen.. så handtvålen är ocksåsnart slut... kylen är tom likaså frysen...kattmaten är det bara lite kvar av...
Till nästa lön måste jag fylla på allt.. plus att jag behöver:
nya fotbollsskor
tandskydd
betala spelarlicens
nya joggingskor
oh ja.. nästa månad blir kul den med.. jävla skit...

wuuää

Att jag aldrig lär mig... jag vet hur jag mår efter att ha tränat två pass.. jag mår SKIT. Det känns som om jag ska spy.. och sen får jag attacker med fruktansvärd magknip... jag får så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. jag MÅSTE äta mellan träningspassen.. då slipper jag det här jag har nu.
Jag är så desperat..
Idag har jag varit på besök hos Sara-L i hennes å sambons nya lägenhet.. så vansinnig snygg lägenhet... nu kan jag aldrig bjuda hem henne till mig igen.. det är ju ett som är säkert..
Imorrn ska Fröken få besöka Sara-L och Mido.. hon behöver lite stimulans.. hon kommer heller inte att vilja vara i min lägenhet igen.. hmm..
Ja det var ju rugbyträning idag.. så vansinnigt kul det är...

Ångeest

Nu sitter jag på sjukan... Karin krånglar med en schabrakleverantör... vi kommer nog igång snart...
Idag hade jag ångest när jag skulle klä mig... fy fan vad tjock jag är nu.. jag vill bara gå och dö..
Idag blir det spinning och rugby... och där med basta...
Fika hos S-L.. inge fika för min del alltså.. kul..

...

Lite pinsamt att jag lyssnar på Heidi Montag - Body Language... med Spencer rappandes.. men den är faktiskt bra..

Idag ska vi handla alkohol till festen på lördag.. och pynt.. blir intressant att se om man kan pynta källarhålan..

Jahopp då får man vänta en vecka till på ett nytt avsnitt av The Hills.. jåbbit

Regn

Det regnar ute... men det gör inget... för jag har en soffa... en FET j*vel..

ursäkta mitt språk.. men jag är så nöjd.

Back in the game

Tittar på Svt24.. det är handboll.. ser förjävla roligt ut.. jag blir sååå sugen. AHH..
Var på min första rugbyträning för såsongen... jag bara går runt och ler.. det är så fantastiskt kul... skönt att få träna utomhus efter en hel vinter i en hall... tänk sen när värmen kommer.. fäntästic..
Jag börjar få kraftig åldersnoja.. jag tycker det hänger överallt... tyngdlagen börjar ta ut sin rätt och det kommer INTE BLI BÄTTRE.. jag vill bara grina.. jag klarar inte det här.. trodde inte jag var så töntig...

Undra hur jag skulle göra mig i Sävehofs damlag? jo jag skulle såklart göra succé!! Men kattskrälle.. du är I VÄGEN!!!

Back to rugbyn.. jag tror jag blir back i år.. var lite forward förra året... jag vill vara back och BORDE passa bättre som det... jag måste bara våga springa..

Imorgon var det ju ledigt som sagt... då blir det styrketräning mitt på dan.. perfekt... jympa på kvällen? kanske.. kanske inte.. vi får se.. jag är rätt bekväm av mig...

Sitter nu i min soffa... fötterna på schäslongen och datorn i knät.. kan man ha det bättre? näpp!


Ledighet

Åh,.. skönt vi får vara ledig imorrn.. Karin ska rida så då får vi vara lediga.. gött..det behövs, vi sliter ju som djur... vi har kommit en liten bit iaf.
SOFFAN har kommit.. it's huge!! Aj lavv it... Fröken gillar dock den förra soffan bättre =)
På lördag är det avslutningsfest med handbollen.. äntligen har det droppat in anmälningar och vi behöver inte cancellera hela tillställningen.
Jag har precis sovit och är lite slapp i skallen.

jag får återkomma..

ska förresten på rugbyträning idag.. första för säsongen.

Döfött

För att gå ner i vikt så måste man ju bränna fler kalorier än man stoppar i sig. Man måste helt enkelt ligga på minus. Det är inte lätt för mig att gå ner i vikt.. för börjar jag träna mer äta nyttigare, alltså börjar ligga på minus.. så börjar min kropp ana oråd.. den gillar INTE att ligga på minus.. den vill ha MAAAT... som kakmonstret skriker efter kakor skriker min mage efter mat.. inte bara en bit.. min mage vill ha aaallt! haha vad fult..
Så ja... hur gör man?

Sporten

Tv4-sporten är helt värdelös... SVT ska det va.. jag ville bara säga det... som den sporttönt jag är...

Träning

Idag har vi varit aktiva... jag började dagen med att måla väggarna litegrann.. hoppades ju att soffan skulle komma.. nehe då var det fel på släpet.. så den kommer imorrn.. kan man ju hoppas..
Sen var det dags för bakning.. åkte till ica och fixade ingredienser till TRE kladdkakor.. helt annorlunda recept mot vad jag brukar göra.. jag lovar denna var INTE nyttigare.. de här kladdkakorna var ENORMT onyttiga.. det går nog inte att äta dom =)
Sen var det dags för träning.. skulle egentligen bara ha kört skivstång men när det fanns plats i Ylvas spinningpass så körde jag dubbelt.. ja fy fan.. =) Bra träning.
Men ack så jag ser ut i spegeln... jag ser ut som en köttbulle.. jag tror det är dags för deffning. Jag har ju muskler men de syns inte alls!!!! inte det minsta.
Så nu ska det deffas... inte så mkt styrketräning.. MYCKET spinning.. MÅNGA promenader...

DagDatumTidKategoriBeskrivningInstruktörPlatser 
 Sön  080413  17.00-18.00  Spinn VK  Spin M  Jenny  1    
 Sön  080413  18.00-19.00  Skivstång/ki-box VK  Skivstång  Tina  1    
 Mån  080414  16.00-17.00  Spinn VK  Spin M  Ida  1  Avboka 
 Ons  080416  12.00-13.00  Skivstång/ki-box VK  Skivstång  Viveka  1  Avboka 
 Tor  080417  17.00-18.00  Spinn VK  Spin M  Mats S  1  Avboka 
 Fre  080418  16.00-17.00  Spinn VK  Spin M  Måns  1  Avboka 
 Sön  080420  18.00-19.30  Skivstång/ki-box VK  Skivst/Sp 90  Tina  1  Avboka 

Haha det där ser väl bra ut... kommer jag att köra allt?? nää tror inte det.. men man kan ju försöka =))


Åh nej... Engla är död.. jag hoppades att hon skulle vara i livet.. shit... har kollat varje dag ifall hon var hittad... men icke..


Oh yes


2008-04-02

Alva har fått ett nytt hem.



www.samvetet.com


Jag kan inte läsa om alla katter utan att fälla en tår... buhu...

natt

Sådärja.. då var filmtajmet slut... bra film.. men jag hade ju sett ett annat slut.. det dom visade ikväll var bättre än det jag såg.

Imorrn ska ju jag och Ylva baka tre kladdkakor... vi ska frossa.. hehe eller nja.. nästan..

imorrn ska jag studera klart det jag försöka påbörja idag...

och NU ska jag sova...

Film!

Idag är  det ju en skitbra film på femman... Butterfly effect... DEN ska jag se...

image215

Soffa!!

Imorrn då jävlar i min lilla låda så smäller det... då kommer THE SOFA!!! Imorrn kommer det bilder... from imorrn så kan jag börja inreda... ja efter att pengarna kommer så såklart.. hmm.. det gick inte riktigt ihop denna månad som jag hade tänkt.
Men nu är det som det är... och den kommer imorrn.. jag letar soffbord för fullt.. jag måste ha hittat ett till sista april..

Jag tänkte faktiskt träna två gånger idag.. nej vadå överdriva.. sån är jag.. men inder jympapasset imorse så kände jag av halsen... den är rosslig och det kännsi luftrören.. inte det bästa att köra spinning igen då...

Dumt dumt dumt... Friskis på Väderkvarn ska vara stäng hela sommaren.. vad kul..nej... tur att jag har rugbyn.. annars hade det varit kört... då hade jag nog vägt närmare 90 kg i augusti..

Jag håller på att laga käk nu... lax och potatis =) hehe upprepning.. sen plugg... tjihoo...

Godnatt

Katten börjar bli lite rund om magen.. precis som jag... bäst vi går på svältkur...

Idag har jag haft "The Hills"-maraton... nu har jag sett allt... it's the shit...

Imorgon ska jag studera... inventera...städa....spinna... gå och lägga mig tidigt..

Godnatt på er..

Bästa dagen

Idag sov jag inte länge alls.. vaknade halv åtta och kunde inte sova vidare. Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Ska snart kliva upp och ta mig en promenad.. ska spana in stan =)

Jag funderar på vad för mat man kan köpa när man i stort sett inte har några pengar alls.. har nån nåt tips. Kom inte med spagetti och ketchup.. det åt jag igår..

Läste i Metro igår att tjejer helst lägger pengar på kläder och inte mat... ja vem gör inte det?? vem njuter av att köpa mat? kläder är ju mycket roligare.. och sen stod det att tjejer la mer pengar på kläder än mat... ja.. det är väl inte så konstigt det heller.. de är ju mkt dyrare... om jag skulle kunna få en tröja för samma pris som en mjölkliter skulle det ju inte bli så dyrt... smart artikel..

De ringde från sjukan.. ville att jag skulle jobba imorrn.. men jag sa nej.. första gången.. jag vill faktiskt inte.

Snoop Dog feat Robyn - Sexual eruption

Stocken

Min mamma är dålig på att rimma.. se hennes senaste inlägg.

Ok då har jag och Sarah varit på Stockholms Nation som... är enligt många "the shit" jag lovar... det är INTE the shit...
Okej alla som tänker börja plugga vid 23 års ålder... det är ingen idé .. ni är för gamla för nationer.. man skulle ha varit ut mer då när man började... då hade man åldern inne... nu (coh då) är alla bara brats... backslick å ... aah.. tönt.
jag är för gammal för uppsalas studentliv.. vilket jävla skit..

Rysare

image214
Vi såg The Eye med Jessica Alba.. Den var inte så värst otäck bara jäkligt obehaglig vissa  sekvenser.. så obehaglig att Ylva var tvungen att följa med mig hem.. lämna av mig..

Sen har katten blivit helt galen... hon busar som ALDRIG förr.. helt tokig är hon.. jag får inte sova på nätterna hon bara springer, springer och springer..


Det var det det

Inge elitserie för Leksand...

Lite träning

Denna vecka:
DagDatumTidKategoriBeskrivningInstruktörPlatser 
 Mån  080407  12.00-13.00  Skivstång/ki-box VK  Skivstång  Maria A  1    
 Ons  080409  17.00-18.00  Skivstång/ki-box VK  Skivstång  Elin S  1  Avboka 
 Tor  080410  17.00-18.00  Spinn VK  Spin M  Mats S  1  Avboka 
 Lör  080412  16.00-17.00  Spinn VK  Spin M  Elisabet F  1  Avboka 
 Sön  080413  18.00-19.00  Skivstång/ki-box VK  Skivstång  Tina  1  Avboka 


Jag är inte ens frisk än... jag hostar som en galning.. men jag måste få träna nu.. De dagar jag inte kör dessa pass så ska jag gå på jympapass.. det blir great.. får se hur jag orkar... det borde jag göra.. jag är GRYMT tränad.. hahaha.
Okej så var det det här med frisyren... jag vet inte om jag gillar Jane längre... hon börjar slarva.. jag ska nog gå till nån annan nästa gång.. kanske ska jag gå till nån när jag är hem nästa gång.. mm.. jag vet inte om jag är nöjd... det är jättemörkt.. ah... jag ville ha mörkare men inte såhär... dammit.

Ny vecka

Den 19 april är det handbollsfest! Glöm inte att anmäla er! Ju fler desto festligare =)

Gillar att vara ledig på måndagar för då kan jag gå och träna på Friskis mitt på dan.. så nu har jag varit på ett skivstångspass och jag skakar i hela kroppen.. det är så najs.

Det är dags att tvätta.. har inte gjort det på evigheter... har inget att ha på mig!

Nu blir det lax och potäter... mums!

Sådärja

Nu var klockan fixad.. =)

Bra låt


Sen är Darins Saturday night inte helt tokig heller... perfekt för valborg... helt enkelt en ny valborgslåt som ska gå på repeat.

Söndag

Wuuuäää... jag har så tråkigt... Vaknade för en hel evighet sen och ligger och dötittar på tv.. Landet runt... rätt kul faktiskt.. man lär sig en hel del... Jag tycker dom kan sluta med Gudstjänst precis på morgon på söndagar... är det för att ge en extra dåligt samvete för att man var ut och festade igår?? Jag tror det.. ett nitiskt drag från kyrkan..

"Far.. jeg kan icke cykla.."
" De kan icke jeg heller.." Huöhöhö huöhöhö..

Jag har blivit så bra på danska sen det där klippet... såklart så tjatade vi på om Bestefar hela kvällen.. haha så skoj.

Jag funderar på om jag ska traska iväg till ica... jag vill baka.. pizza kanske? hmm.. vore gott värre...

Leksand spelar ikväll... nu jävlar måste dom vinna.. det är jävligt viktigt...

Bestefar og jeg

Igår var Sarah här och vi lagade mat och hade det trevligt.. Trevligt till She's the man och Bestefar og jeg, fy fan vad jag skrattade.. jag skrattade så tårarna sprutade...
-Bestefar jeg kan icke simma..
-Det kan icke jeg heller... hehehe..
Åh fy fan ja.. så jäkla roligt.
Idag har jag varit på sjukan hela dagen.. lämnat ut enkäter och fått in.. så nu har vi tillräckligt för att börja analysera svaren och lägga in dom i ett statistikprogram.. suck.
Men nu har jag helg och ska inte tänka mer på det... snart bär det av till Ylva..

Jag ska ta å titta på "Bestefar" igen.. hahaha

Vafaaan

Vad håller Leksand på med?????? det är ju skandal!!!
Jag fattade ingenting när jag tittade på text-tv.. vad fan håller dom på med... 4-8 blev det va.. PINSAMT Leksand!
Ni kanske ska visa vad ni går för... göra nytta för den feta lönen ni får.. (gäller dock inte alla spelare, finns en å annan med hjärta)


tänk vad många det är som tittar och stöttar... ja... hmm..

Jag tycker fortfarande att jag gör ett nyttigare jobb än vad hockeyspelare gör.. =)

Hårklippning

Snart.. jävligt snart.. ska jag cykla iväg till min frisör.. Jane =) och få håret fixat.. jag ÄLSKAR att vara hos frisören.. det är det bästa som finns.. speciellt att få håret tvättat.. man skulle ha en slav som tvättade ens hår varje dag.. =) haha.

Jag är så sjuk så sjuk.. jag vill ju träna men jag vågar inte det... då får jag säkert halsböld eller hjärnhinneinflammation eller hjärtmuskelinflammation ... och så får jag lov att byta hjärta och måste äta medicin varje dag tills jag dör.. det vill inte jag.

Idag har vi varit på sjukan och delat ut och samlat in frågeformulär.. så tre till har nu svarat... vi behöver ung 10 stycken till nu.. det löser sig imorrn.

Hej hopp.. nu bär det av mot J & Co..

Festfixning

Jag är ju som känt festfixare... festfixare a la Bindefeldt.. jag och Ylva är det. Vi fixar jämt =)
Nu är det handbollsavslutningsfest som ska ordnas... vi ska ha catering..försäljning.. lekar... ja lite alltmöjligt..
Kul att fixa men inte kul att städa upp efteråt.. inte kul alls. men men.
 Så kan det se ut... eller så kunde det se ut... min första fest i Klubbis... så liiiten jag var.

Inte blir jag friskare heller.. näpp..trots att jag varit så lugn idag och bara varit innte och pysslat... Jag har läst bok också.. Sista delen i Stieg Larssons serie. Sketa bra.
Imorgon blir en bra dag... det blir några timmar på sjukan.. sen till JanE och klippning och färgning.. sen träning sen ska jag och Sarah laga mat.. det blir great.. jag vill dock vara FRISK.. NU!!

Timbaland feat. Magoo - Boardmeeting

och nej pappa..det ska vara HEJA LEKSAND!

Mår..inge vidare...

Fortfarande inte frisk... jag kan uppfattas som ivrig.. men jag har inte TIIID för det här.. Jag måste ha tappat immunförsvaret där jag fick hjärnskaning... det är helt borta.. och jag blir bara sjuk sjuk sjuk...
Imorrn är jag ledig eftersom vi inte har några patienter bokade... dumt.. men inget vi kan göra något åt... vi kommer att få vara där på lördag istället... känns ju kul..NEJ!
Så på tisdag är vi förhoppningsvis färdiga med datainsamlingen och kan äntligen börja skrivandet av c-uppsatsen. Skönt att slippa vara beroende av Ackis tider..

Viktiga händelser framöver:
26 april.. Erika kommer.. SKOJ!!!
30 april... största händelsen på året... VALBORG!!! det kommer att bli så grymt så alla bara.. ja... det kommer att bli grymt. =)
24 maj Kryssning med klassen och EUROVISION SONG CONTEST..
2 juni...examen!

Det är tamejfan inte sant

jag håller på att bli sjuk.. IGEN!!! Finns det inget stopp??!! Får jag aldrig vara frisk?? Det är fjärde gången det händer nåt med min kropp på 12 veckor..
Jag ska ju träna på som fasen nu.. men det blir ju inget av det...

förresten är Alva min nu.. =)

jag måste vila... mitt huvud sprängs..

Bekännelse

Jag har en liten förkärlek till att provocera sådant/sådana grejer/personer som stör mig.. T.ex. i gymnasiet så gjorde jag en affisch.. en helt anonym såklart... där jag ritade en hockeykille (inte helt anonym, spelar i leksand nu) som jag träffade på Lucky House. Där stod han,snorfull med två tjejer klängandes på honom, och njöt i fulla drag.. det var ÄCKLIGT att se.. han såg dock att jag stod och äcklades över honom..okej han trodde att jag spanade in honom... så han kom fram... jag sa "fy fan vad äcklig du är"... han skrattade och gick tillbaka till sina tjejer..
Okej det var väl inte han som var äckligast... det var ju tjejerna.. Det är ju så det blir i en liten håla som Leksand där alla hyllar dessa hockeyspelare.. jag har haft liite svårt för just detta.. och därför haft liite svårt att kunna vara riktigt intresserad av hockeyn... som alla andra varit.
Nu är ju jag en riktig sporttönt och kan spendera timmar med att titta på sport i alla former och har kommit över detta med hockeyn litegrann och kan uppskatta det..liite liite =))
Förresten var affischen skitsnygg och uppskattad av många...=)

Spelaren har visst nummer 47..

Uppdatering

Jag känner mig nere... det känns som om det kommer att komma upp så mkt tråkigt framöver... inte inom en nära framtid utan lite senare.. det suger. Jag vill hem till mamma! buhuu.. det vill Alva med... hon ligger i transportburen varje dag och hoppas på att få åka iväg. Hon vill ut.. hon är nämligen en riktig trädgårdskatt och gillar att pyssla med blommorna.. ja de är omplanterade varje dag när jag kommer hem.
Idag har jag och Karin börjat med uppsatsen eller datainsamlingen till uppsatsen. Vi har bara seta på våra breda arslen och väntat in patienter.. ung en i timmen.. mkt dötid.
I helgen var vi ut... först var vi här hos mig... för jag fick looov att titta på matchen mellan leksand och mora först SEN kunde vi kila iväg till den riktiga förfesten hos en kostekonom... jätte trevligt snacksbord kan jag lova.. men det var lite segt.. och jag ville bara till Platina... där var det heller inte så kul.. kanske mer så att man aldrig kom igång på förfesten så det blev lite segt... åkt hem och sov istället. Behövdes.
Min soffa kommer nästa vecka!! YEAH!! Ska möblera om här så det bara är att ställa in den.
Ikväll är det match igen mellan Mora-Leksand... SPÄNNANDE!! HEJA LEKSAND!!!