Snott ju!

Alla ni som sett Mary and Max lyssna på denna låt som just nu är het på Spotify, Den är ju snodd!!


Idag är ingen bra dag

nej idag är jag ledsen.. jag krisar.. sörjer migsjälv.. godnatt.

day 30 – your favorite song at this time last year


day 29 – a song from your childhood

Det finns bara EN låt som får mig att tänka på barndomen på detta sätt. Kanske var jag fem kanske var jag yngre.. men jag minns... de äldre, kanske bara en eller kanske båda (päron 1 och päron 2) måste ha älskat denna för jag hörde den konstans.

day 28 – a song that makes you feel guilty

skyldig till att spela vansinnigt hög volym i min dåvarande korridor.. jepp. det var tider det.. brittan gick på repeat

Min lördag

Okej.. sov ganska dålig vilket betydde att jag var ett vrak när jag vaknade.. kul. Upp halv sex iaf (sjukt tidigt) och iväg på jobb. Det var ganska lugnt flöde men ja.. vissa saker hade ju kunnat vara bättre. SKITFINT väder ute (=skitdåligt) vi snackar 25 grader och strålande sol. När jag sedan slutade klckan fyra så var det bara att gå å lägga sig och sova för så trött var jag, så här är jag nu. En fin lördag som jag absolut inte utnyttjat. Nu ska jag kolla Napoleon Dynamite och äta god lax med ugnsbakade grejer.

day 27 – a song that you wish you could play

önskar väl att jag kunde spela alla låtar på något instrument (vilketsomhelst) men jag skulle inte tacka nej till att "spela" ihop en sån här mix

IIIHH

Nu är det spännande!!

110826

Jobba hela helgen åh så skoj, kan knappt bärja mig, verkligen! 80-tals film på ettan, jag älskar att SVT visar en massa 80-tals filmer.. jag gillar sånt. 80-tal. Dagen har väl varit okej, inga större skandaler.. Sitter nu här i soffan och tar det lugnt.. ska väl snart sova då jag börjar kvart i sju imorrn. grejt.

day 26 – a song that you can play on an instrument


ska säga att jag borde ha fått skivkontrakt för min version av lilla snigel på gitarr

day 25 – a song that makes you laugh

Grym låt och grym video, mest därför jag skrattar.. (åt frisyren)

fredag


Klagan

Jag måste fortsätta klaga.. träningsvärken jag har idag.. OMG! Jag har rört mig i slow motion som en gamling med grav artros i varje led. Tur att jag varit ledig och kunnat röra mig precis så sakta som jag velat. Nya handbollsskor blev det idag iaf.

Inte särskilt snygga nej men sköna.
Försäljaren: och så är det ju snygg färg
Jag: NEJ inte på en tjej!!

men men.. det får duga. finns inga andra skor som sitter bra på mina fötter.
Tandläkaren var det ju också idag, han sa att jag skulle sluta misshandla mina tänder med tandborsten och det ska jag verkligen!

Detta är mer min smak

Herreguuuuuud

jag dör jag dör jag dör... hela kroppen skakar. Armarna... benen.. idag var det ren toryr på träningen. Men det var kul ändå. Vi tränar med killarna nu när vi är så få men det är kul, de är ganska snälla. Jag dricker lätt upp en 1,5 liters vattenflaska varje träning nu, svetten bara forsar. Imorrn kommer hemtjänsten så jag behöver plocka undan lite här nu... dags att börja. Tandläkarn imorrn också... iiih iiiih...

day 23 – a song that you want to play at your wedding

kanske denna =)

day 22 – a song that you listen to when you’re sad


day 21 – a song that you listen to when you’re happy

Sånt här är kul när man är glad men låten jag egentligen menar är Ludacris - get back


Måndag igen

Tidig morgon är alltid segt, men på nåt sätt är det lättare att gå upp halv sex än halv sju. Tror att chocken gör att man inte förstår vad som händer medan man förstår precis vad som händer halv sju. Sitter och tittar på en konstigt program på tv, Världens kanske sämsta pojkvän, där flickvännerna skickar in sina pojkvänner till en "skola" för att skärpa till sig. Att ens behöva göra det är väl en anledning att inte vara ihop? öh ja... ja som sagt konstigt. Idag/ikväll ska jag inte göra något alls.. handbollsträningen börjar imorrn och jag behöver vara fit for fight då. Bäst att vila. Jag skulle nästan kunna lägga mig och sova på en gång.. så trött är jag.

day 20 – a song that you listen to when you’re angry

hmm denna blir klurig... lyssnar inte på musik när jag är arg eller ledsen.. bara när jag är glad.. men denna kanske.

day 19 – a song from your favorite album


day 18 – a song that you wish you heard on the radio


day 17 – a song that you hear often on the radio


day 16 – a song that you used to love but now hate


Upptagen

Jag har varit fullt upptagen med att ha helg att jag heelt glömt bort bloggen. Helgen har varit riktigt bra.
På fredagen slutade jag "tidigt" alltså kl 16 och åkte hem å käkade.... var UTSVULTEN. Träningarna får igång förbränningen nåt så extremt att jag går hungrig jämt. Helt slut var jag också men orkade ta mig till Erik och Fridas place för att hälsa på lilla Siri, en kattunge på 12 veckor. Tanken att gå dit var god.. inte lika bra kom jag på när jag skulle gå hem.. det ÖSREGNADE. Jaja fick röra på fläsket iaf. Lördagen tänkte jag springa men det fortsatte ju regna tokmkt så det gick ju heller inte. Innebandytittning med Elin blev det iaf, skoj! och sen bio på det, ännu roligare =), såg Bridesmaids igen.. GRYM film.
Idag sprang jag till Boländerna för att kolla utbudet av handbollsskor som var 0. Kasst! men antar att de inte får in sånna skor ännu. De jag har är totalt utslitna. Man borde ha två par skor, eller egentligen tre har jag hört. Ett par riktigt "ingångna", ett par på match och ett par på gång att bli bra. Men vem har råd med det?

Haha!

Guuud vad pinsamt!!!
Idag efter träningen så cyklade vi hem en annan väg en den vi brukar ta, eftersom mina bromsar skriker och då menar jag SKRIKER när jag bromsar länge. Så för att undvika det tog vi en annan väg för att slippa den branta nerförsbacken. Jepp.
Så vi tog vägen förbi domkyrkan ist. När vi närmade oss såg vi att folk var utklädda i medeltidskläder och hästar hade de också, plus en massa andra grejer. Tydligen så hade de byggt upp en utomhusscen precis utanför domkyrkan med läktare och grejer. Jepp så där kom vi på cykel, tog oss förbi avstängningar, och så kom vi då fram till scenen... jepp.. jag väljer att bromsa för jag blev så nyfiken... javisst, cykeln VRÅÅÅÅLAR över hela stan, hela teatersällskapet stannade upp (tydligen så var det genrep... ooopsss) fy faaaan vad jag skämdes... snabbt sprang det fram en gubbe med "crew" på sin tröja... "du har visst problem med dina växlar" "Jag hör även att de hackar, du borde kolla upp dom" "här ta ett blad, det är genrep för uppsalasnånting.." ja det var komiskt.. skrattade högt hela vägen hem.
Förövrigt var träningen riktigt vidrig idag med... långa intervaller... not vary funny MEN jag orkade mer än förra gången, så de så!!!

day 15 – a song that describes you

haha kanske inte helt seriös..

herreguuud vilken dag

Ja shit alltså =) idag har vi jobbat, jag och Tove på lab 9. Det kom hjärtstopp på hjärtstopp på trauma på alla andra akuta patienter... jag är faktiskt lite trött. Imorgon börjar jag kvart i sju.. jippie! not..
Imorgon är det träning igen, hoppas det går bra. Långa intervaller är det imorrn. Det är MINST lika jobbigt som backträning så ja... inget att hoppas på.
Snart helg.. inte så mycket planer... vi får se vad som händer.

day 14 – a song that no one would expect you to love


Harry Potter

Jag har haft Harry Potter maraton ett tag, väldigt bra faktiskt när man kommer in i det. Sista filmen såg jag ikväll 3D. Första gången jag sett en film med 3D, annorlunda och lite jobbigt för ögonen. Bra film för övrigt.

Day 13 – a song that is a guilty pleasure


Är i full gång

Igår var det träning igen, backträning. Det känns att man tränat i backe två pass tidigare för jag dog inte på samma ställe som sist. Det är bra! Vi gjorde även några fler än sist.. aaahh.. 29 st är vi uppe i nu och inte nog med det. När vi är klara med backen så tränar vi med boll, passningar, genombrott, hoppskott osv.. galet. De blir nog bra i slutet men kroppen är helt död idag, tuuur att jag är ledig och kan slappa. Jag borde dock ge mig ut på en löptur också... får se om jag orkar.


Från gårdagens träning


Day 12 – a song from a band you hate

Men åh vilka värdelösa "uppdrag"... finns väl många band jag hatar och därför inte vill lägga upp på bloggen... så jag vägrar.

ojojoj

vilken helg.. Fick skjuts från Uppsala på fredagen med Olov och Malin, vi drog en raggarvända i Borlänge och käkade på American Takeaway. GÖTT! Sen blev det film och sömn. Lördagen började hårt då jag tvingade med mami på hård backträning.. själv höll jag på att spy ännu en gång. Sen hade vi släktkalas eller vad man ska kalla det. Kul iaf! och som grädde på moset åkte vi till Dala-Floda Folkpark även kallad Parken.. och det var skoj det med. Kul att träffa gamla bekanta. Nu sitter jag här på jobbet och trökar..

day 11 – a song from your favorite band


Grym!

day 10 – a song that makes you fall asleep

seriöst så finns det ingen låt som får mig att somna, för jag lyssnar inte på sån musik. så tyvärr ingen musikvideo idag.

Day 09 – a song that you can dance to

Favoritlåten nr 2!

Day 08 – a song that you know all the words to

Oj svårt... många låtar jag kan alla orden i =) men den här är självklar!

Jag som skulle..

ah bajsdag.. jag skulle ju springa, men efter en sömn så dog min springlust. Dammit! MEN det hade ändå inte gått då det ÖSREGNADE.. det är väl ok att stanna inne då? ja vi säger så. Seg dag på jobbet, lab 28 = lunglab. Det var bara en massa sängar och dåliga patienter.. I helgen ska jag hem och träffa släkten sen snabbt tillbaka till Uppsala snabbt på söndag. Fasen nu är hungrig..

Day 07 – a song that reminds you of a certain event

finns bara ett event för denna låt, Valborg i Uppsala.. gärna på en champagnegalopp =)

Toddilooo

Tisdag idag, tre dagar to go sen hem. Känns som att denna vecka bara blir en massa stress. Hemtjänsten kommer och det är alltid en stressfaktor, sen Dalarna fre-sön. Kan jag få vara ledig sen? Måste också peta in lite träning.. aah..

day 06 – a song that reminds you of somewhere

Thailand!! En väldigt skum video som jag och Ylva fastnade för, som vi senare kom att älska!

OMG

Igår på träningen körde vi backträning, dra åt h... vad sjukt jobbigt det var. Det var helt galet. Jag har nog aldrig någonsin varit så nära en spya, jag har aldrig varit nära en spya förresten. Igår var första gången. Vi sprang upp för en lång grusbacke 24 gånger. Ska hålla i den här träningen, för annars har man ju dödat sig i onödan.. det är dumt.

Träning

usch idag är det träning igen... huvvaligen.. Ledig är jag idag iaf.. men som vanligt har man skitmkt å göra när man är ledig. Måste tvätta! tröööök!

Day 05 – a song that reminds you of someone

Denna lyssnade jag och Ebet på i mellanstadiet, det var tider det =)

Day 04 – a song that makes you sad


Usch

idag är ingen bra dag.. känner mig allmänt nere...

På jobbet

Jahapp, här sitter jag aaalldeles ensam på lab 9... tröööök. Väntar på patienter som vägrar komma tydligen.. det sabbar min planering... har lixom inte tid att bara vänta. Har ju massor med patienter att köra.. aaah...

Day 03 – a song that makes you happy

med motiveringen att låten är riktigt bra och påminner mig om en rolig tid för 9 år sen med en massa tittande på favoritfilmen Remember the Titans och en massa Lindesnäsnätter.

Till mor i skutan


Ska iväg och göra nåt skoj




Day 02 – your least favorite song

Hemsk hemsk låt som inte är värd att finnas på min blogg men eftersom jag gör som jag har sagt så lägger jag ut denna hemska hemska låt som är så hemsk att jag vägrar lyssna på den. Den är hemsk för texten suger och han låter som Eric Gadd och jag hatar eric gadd.

day 01 – your favorite song

Eftersom jag är ganska seg av mig börjar jag idag =) dag 1 blir på dag 4 =)

Ny musik på min playlist

Sasha Lopez - All my people
Sean Paul - Got 2 love u
Inna - Deja vu
Edward Maya - Desert Rain
Beyoncé - Best thing I ever had

Hjälp!

Jag ska snart iväg på försäsongsträning, första för året. Jag HATAR försäsongsträning, det är bara förnedring. Jag kommer att vara sämst och sen ska nån jävel säga "kom igen nu Tilde, du orkar" och jag blir vansinnig. Kommer att vara så aaaarrrgg. I feel it. En halvtimme innan jag åker... hjälp hjälp hjääääälp...