Jävlar anamma

Vilken underbar träning det var idag... såhär efteråt alltså. Frrrrruktansvärt jobbigt för mig som inte springer så mycket, mycket puls var det! Först 200m löpning sen 30 boxhopp följt av 30 squats allt det gånger 4 så snabbt man kunde. Dra åt .... vad det kändes i benen, MEN nyttigt. Jag hänger mest på gymmet va, är tjock, tung men ganska stark. Efter den där flåsdelen så gjorde vi styrka och lite mer flås.
Fick massa bra idéer till mina egna träningspass från dagens prövningar. Nu ska jag fortsätta kolla Veronica Mars.
Imorgon ska jag fortsätta med intervallträningen på gymmet


Poppis

För en gångs skull.


Fantastiskt!

Fantastiskt midsommar, jag skulle inte kunna spendera den i bättre sällskap (Ida) bästa sällskapet på midsommar så är det bara. Vi gjorde gårdscafét, vi gjorde spejaren vad mer kan man önska, ja vi gjorde såklart gropen i våra dräkter. Fy fan va fab vi va.


Midsommar i Leksand!


Nördandet har börjat

Spelar fiolmusik för mamma och Peter när de sitter och käkar frukost, lika bra de vänjer sig för såhär kommer det att låta hela dagen i källaren :-).


Bästa dagen!

Och jag är som vanligt sjuk när det är viktiga dagar :-(((. Vaknade inatt med skitont i näsan och imorse hade förkylningen brutit ut. Så jävla kul tycker jag det är. Men duschen ska besökas, håret ska fixas och dräkten ska på.. sen skiter jag i att jag är sjuk.


Midsommar!

Trotsade förkylningen och begav mig till gymmet iaf, det var najs. Inte så mycket folk (jag och en till), helt okej utbud så nu jävlar ska det pumpas... Det där med löpningen ja... Mm.. Får se hur det går med det, träning på Jugas ikväll iaf .. då blir det flås.
Imorrn är bästa dagen på hela året!! Och jag och Ida går all in och tar dräkten :-D tänker vara extremt kulturell i år. Åker till Leksand vid två, plockar blommor och gör kransar, käkar midsommarmat sen blir det grooooopen!


Åska

Vaknade av vad jag trodde var världens undergång eller så var det mammas morgonrutiner som låter galet mycket morgnar man vill sova. Men eftersom huset skakade så borde det inte vara hon (men man vet aldrig). Livrädd blev jag iaf och visste inte om jag drömde eller var vaken, krejsy!

http://www.dt.se/nyheter/gagnef/1.5994877-blixtnedslag-orsakade-tryckvagor-i-villaomrade


Jamen va bra!

Har semester nu och självklart börjar jag bli sjuk jippie!!! :-(((


Så rätt!

Det är precis såhär det ska vara att gå på festival. "Förfestar" på vapiano, sover gott i ett hotellrum samt att man har bästa frukosten uppdukad när man har lust att käka... Preeciiiis så det ska vara att gå på festival! Nu är det slut och glad för det är mina fötter men satan i gatan vilka grymma spelningar vi sett uuujjj uhjj!!


Trött.nu

Undrar hur jag ska orka göra annat än sova de sista timmarna jag har kvar innan jag går på semester, jag är gaaaalet trött nu. Får spendera första semesterveckan med sömn endast.. Och kanske lite mat.


Dödad på Jugas

Jag är död, helt dööd. Har tränat med Tulle i lekparken på Jugasåkern.. Som vanligt så dör man. Jag som undviker löpträning får det lite småjobbigt sånna här gånger, styrkan går bra eftersom det är det jag tränar.. men resten.. Mina lungor värker som faaan.. Och det värsta är att jag kommer att göra det igen och igen och igen... Det bästa är att jag förhoppningsvis kommer att vara fit for Midnattsloppet. Nu ska jag fortsätta att ligga still i sängen..


ÖÖJJJ!!

Jag har köpt biiiil


Färdigjobbad för nu..

Orkar inte mer!!! 
Fem miljoner patienter under helgen 60 timmars komp att ta ut... Det är lite mastigt.
http://instagram.com/p/aD_eBNlHjJ/

Oh my..

Jobbhelg, och som det "brukar" så är det galet mycket patienter. Doktorn vi jobbar med denna helg har aldrig varit med om en så jobbig helg... Typiskt. Men men får många komptimmar att ta ut sen. Imorrn tänker jag inte jobba, jag MÅSTE få vila.