hjärtesorg.nu

bakslag... har så ont i hjärtat att jag vill dö.


Som på den gamla goda tiden

Sista halvåret på UU var det allra bästa. De första 10 veckorna hade ju praktik mån-tors och ledig fredagar.. precis som jag har idag. En ledig fredag. Fy fasen vad jag njöt då.. och nu. Tänk om man fick vara ledig varje fredag.. så skulle livskvalitén öka. Nu har jag ett lite tveksamt schema.. jobbar nästa gång natten till tisdag och natten till onsdag sen torsdag dag och fredag kväll. Varför la jag fredagkväll? ah.
Idag ska jag iaf plocka undan en massa kläder som jag inte plockar undan när jag jobbar och STÄDA. Usch... att jag aldrig kan hålla ordning.. det bara går inte.



You say that you love me
We both know you don't mean it every day
But somehow you got me
So I'll put up with anything you say
Because I love you..
Because I love you..


Addicted

A long time ago, we used to be friends but I.. haven't thought of you lately at all.. Come on now sugar. Bring it on, bring it on yeah.. Just remember me when we used to be friends, a long tine ago we used to be friends..

Veronica Mars maraton...


Roligt

Idag tror jag att jag har skrattat konstant sen halv två. Att det kan vara så fantastiskt kul på jobbet. Jag tror vi skrattade åt allt. Vi var fyra stycken på samma lab... mkt seriösa var vi.




Ser ev. ljuset

Idag har det faktiskt varit en bra dag. Vaknade och fattade inte att det gått en hel natt... måste ha sovit som en klubbad. Ser nästan ljuset i tunneln.. hoppas det är över snart. Orkar inte må såhär... det är SÅ ONÖDIGT OCH INTE BEFOGAT!!! Jag är nog inte riktigt klok.. nej.
Kanske är det håret som gjort det. Klippte mig nämligen igår... och jag har ALDRIG betalat SÅ mkt för en klippning, färg och slingning EVER!!! halleluja... tur att jag inte klipper mig så ofta. Men nu är det ljust vill jag lova... synd att jag är så blek.. det ser inte riktigt okej ut. men men... det får duga. Utväxten lär komma som ett brev på posten.
På fredag blir det after work på flustret. Skojj.

Tråkigaste helgen EVER!

Jag har inte gjort NÅGOt vettigt i helgen. Jag varit SÅ jävla deprimerad. Bara legat i soffan och funderat. Eller ok var ju på stan ett par gånger. Det enda som hållit mig ovanför ytan har varit Veronica Mars. Är inne på säsong 3.. försöker dra ut på det så att det inte ska ta slut så fort.. MKT svårt dock.
Ett lyckoämne i helgen har varit mitt nya bodybutter Moringa... oj oj oj...

Det här med magsjuka

eller vad det är. Har jag då heeelt missuppfattat. Läste lite om det och det står vad man ska äta å inte äta. Jag har ju ätit allt man inte ska äta iaf. Jag har druckit mjölk, ätit fil.. ätit glass.. ätit fibermackor... inte konstigt att jag känner mig skum. Idag  precis när jag skulle lämna hemmet och sätta på mössa eller ja byta mössa... fick jag så kraftig mjölksyra i armarna att och jag fick lov att stå och vila mig i flera sekunder. .och sen när jag var på stan så skulle jag gå upp på övervåningen i en affär.. fick jag lov stå och pusta ut lääänge. Galet. Kanske inte är så frisk som jag tror. Skulle ju ha ätit sushi... haha ännu ett smart drag av mig... men det blev inget av med det.. kanske tur. =)
Detta är ju värsta bantarhelgen. Ingen fest... inget godis... pizza dock =( magen står dock rakt ut precis som innan utbrottet i torsdags, det är nåt som inte riktigt stämmer... vill inte ha fler utbrott.

JAAAAA

BlondinBella åkte ur Let's dance!!! Fy fan vad skönt!!!

Ensam

Heelt ensam en fredagkväll. Det suger verkligen, man kan ju bli deprimerad för mindre. Har ätit pizza (magen klarade tydligen det) och klickar mellan hockeyn och Let's dance. Snälla gud låt Blondinbella åka ut.
Just nu straffar mellan Mora och Leksand... får se vad som händer.. aj aj.. Leksand missar.
...
..
.
Yes Mora missar också. Nej ingen vinst för Leksand.

Usch... ska nog lägga mig och läsa bok (Nattfåk).. glömma allt elände.. eller se The land of the dead.

Imorgon ska jag gå på stan... kanske blir jag gladare av det.

Lycka är att vara frisk

Shit sitter här å svettas som fasen. Måste ha feber, detta är inte ok. Jag skulle gå på stan idag. Hur det hade gått med min magsjuka kändes inte relevant. Löning, fredag och "ledig" gäller bara stan. Men jag har bara vågat äta en dl fil till frulle och leverpastejmacka till lunch. Känner mig lite lost... kanske inte är så frisk som jag tror. Jag är aldrig sjuk. Jag är inte gjord för att vara sjuk... jag blir deprimerad av att vara sjuk. Jag vill kunna spela handboll, gå till jobbet.. alltid och jämt. Jag hoppas att jag aldrig någonsin får någon allvarlig sjukdom för då är det kört.
Jahopp så vad gör jag idag då...
-Laddar ner Veronica Mars.
-Försöker behålla maten.
-Betalar räkningar.

Stan imorrn. Det är fakta.





Sådär lite lagomt trevligt

Imorse vaknade jag mätt. Kanske inte mätt men ohungrig. Jag är ALLTID hungrig när jag vaknar.. snoozat hade jag också gjort alldeles för länge och hade mkt bråttom. Så jag hinkar i mig deciliter med fil och störtar till jobbet. Tyckte jag kände mig lite skum i magen redan på morgonen men trodde nog det var för mitt snabba intag av fil. Magontet blev värre å värre till slut höll jag på att avlida. Så efter lunch stod jag inte ut utan berättade för chefen att jag inte mådde bra.. hon skickade genast hem mig. En pärs att cykla hem... livrädd att behöva ställa mig vid ån och spy mitt i stan.. Kom iaf hem och har slitit ut golvet mellan toan och soffan... har så satans ont i magen.
Kan inte tänka mer.. måste vila.

En störig grej

Det är få saker som stör mig så mkt som när par speciellt sånna jag känner ska hålla på å pussas å ta på varann framför ögonen på ALLA andra. Jag har en kompis, hon och hennes kille pussar på varande 24-7 och jag blir nästan vansinnig. Jag tycker det är äckligt och respektlöst att hålla på så. Man kan stå och prata med henne och mitt i samtalet så ska dom pussas.. man vet inte var man ska titta och så kommer man av sig.. eller mitt i maten med mat i munnen ska de pussas. och nej det är INTE pga vissa händelser jag känner så.

Handbolls VM

Det bästa som finns är när det är handboll på tv... kanske inte det bästa men det är jävligt bra. Handboll är en riktig tv-sport. Handboll är helt enkelt The Shit. Tyvärr så står vi utan tränare just nu, jävla skit helt enkelt.
Match på söndag... och som det känns nu kommer mina axlar inte att kunna rehabilitera sig tills dess... jag döööör så jävla ont gör dom.

Ser på Victoria Silvstedt - my perfect life... hon är ju hemsk. Nej jag ska nog lägga mig och läsa en bok. Duschen först.

Tisdag och trött

Jag befinner mig i dvala.. nånstans mellan sömn och vakenhet... Har sovit sen kl 18.. och nu kan jag inte vakna. Träning om 40 min.
Tittar på cops.. Best of cops ungefär. Amerikanarna är ett korkat folk.. kan man lätt säga när man ser detta. men som sagt zzz.....
Ingen handbollsmatch idag utan imorrn.. och imorrn jobbat jag kväll.. Väldigt dålig planering från min sida.. Hoppas det blir en lugn kväll.
Har fortfarande kraftiga smärtor i axelpartiet från matchen, jag kan knappt röra eller lyfta armarna... ah jippie med träning då,

Kanske en bra söndag

trots alla tråkigheter så har det varit en bra söndag. Åkte till Almunge vid halv tolv idag för match. Kommer till hålan och ska spela i ladan. Världens sämsta golv.. hela HK 71 var som bambi på hal is... helt sjukt vad vi åkte skridskor.
Vann gjorde vi, såklart, måste jag ju bara tillägga. Gick bra för mig trots att jag inte trodde det. Glömde shorts så jag fick spela i ett par röda. haha. Sprang runt och hade tankarna på annat håll... det var helt enkelt inte upplagt för bra handboll från min sida. Men så fick jag in en hel del mål faktiskt. Kul.. brukar inte gå så himla bra för mig.
Men så finns det ju det där andra... suck.. jobb imorrn. Hade känts helt okej.... om inte en viss person är där. Ah... jobbigt är det.

... del 3

Känns fortfarande ingenting...

... del 2

Inte tänkt så mkt på det idag, är mest bedövad av allt.. elände. Allt kommer väl över mig på måndag då jag är på jobbet. Roligare har man haft det.

...

Mitt hjärta är totalt krossat...

Såhär lite på fredagseftermiddagen.

Har jobbat färdigt med patienterna, nu väntar städning. Det var det vi skulle göra när vi hade tid över och det kan jag lova att jag har.
Skönt med fredag.. ska hem och städa. Jag orkar inte hålla det fint när jag jobbar i veckorna. Hallen är ett bombnedslag av träningskläder.. helt sjukt hur långt man kan låta det gå.

Jag kan bli vansinnig på vissa på jobbet, detta eviga "vi brukar göra så" , "vi brukar inte göra så" brukar brukar brukar... JAG HATAR att göra som man brukar. Jag ska stoppa papper i munnen på personen i fråga. Denne gör det endast för att visa hur kunnig denne är. Jag är tvungen att slå dövörat till och säga jaja...

Gick hem med vinst

Dagens träning gick riktigt bra. Löpningen innan var jag inte alls lika trött som jag brukar vara och under träningen kunde jag springa hur mkt som helst. nästan =) Sen var det utdelning av gamla Thor-t-shirtar.. gick hem med vinst kan man säga.
Idag körde jag min första MUC, gick ju riktigt bra. Ha... inte så farligt ändå.. tur att barnet inte streta emot så himla mkt. Usch.
I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Match söndag iaf. Almungetanterna ska få stryk helt enkelt. Sen börjar ju handbolls-VM så det ska jag VERKLIGEN titta på.

Ah

måste nog uppdatera min blogg lite. Jag får fundera ut något. Tills vidare: en bild från nyår..


Oj vad tiden går

Inte skött bloggen på ett tag. Har haft lite annat för mig. Inte befunnit mig på samma ställe som datorn helt enkelt.
Jobbade första dagen efter semestern igår... helt slut i skallen var jag. Pratade en massa trams och gjorde tokigheter... inte bra att vara borta, ska nog jobba jämt. Idag var en jobbig dag. En massa colonundersökningar och en muc. MUC= trycka in en kateter genom urinröret (oftast på väldigt småbarn) trots deras hjärtskärande skrik. Fruktansvärt jobbigt då man blåhåller dom så att undersökningen ska gå fort. Man är helt slut efteråt.. iaf... och man känner sig hemsk. Usch.. Imorrn blir det en massa colonundersökningar (jippie..inte) och esofagusgrejs. Ja... ska försöka springa en vända också, om jag orkar.. saker är jobbiga nu. Ena stunden är jag glad.. helt plötsligt vänder det... ah jag blir galen.. tänk om man kunde få vara lite jämn i humöret. NU dusch.

Ett dåligt drag

Ja idag gjorde jag något lite wild and crazy. Jag chansade och hade dålig mjölk i kaffet. Jag har bestraffats hela dagen kan jag lova. Så om ni har tänkt ha gammal mjölk i kaffet, ha inte det.

Slut på semestern

Har varit ledig hela veckan. Helt underbart. För då har jag kunnat kolla på Veronica Mars! SÅ vansinnigt bra! Tror jag måste köpa boxen.
Igår hade vi första träningen efter juluppehållet och det gick SKIT. Men jag anar att det är för att jag ätit för dåligt under dagen. Jag hoppas då det =I.
På söndag är det dags. KROSSA VASSUNDA!!! igen..

Årskrönika

Januari
Nya året började med en riktig bra fest. Nyårfesten alltså. Vi åt bakismat på max, det var ett maxmål jag SENT skulle glömma. Gott så in i. Hade ju precis köpt en helt egen lägenhet som jag var sååå sugen med att börja fixa och greja i, jag började även leta katt. Fastnade för lilla skrället Alva.
Jag spelade SKITHÖG musik där jag bodde i min korridor, gäller ju att passa på lixom.



Min kära vänner Malin och Sara-Lisa hjälpte ju mig att renovera annars hade det AAALDRIG gått

Februari
Månaden började med en FET förkylning, inte det roligaste när jag skulle packa upp och städa nya lägenheten. Förlängde sjukdomen ytterligare, var även på praktik i Falun.
Alva flyttade hem till mig och det var grymt och lägenheten börja ta form.
Jag träffade mina klagande grannar för första gången och säkerligen inte sista ... nej just det.
Jag bröt näsan och fick hjärnskakning, var borta från handbollen en tid..


Mars
Gick ut på Platina och fick cykelkorgen krossad av vad Sarah spekulerade i kunde ha varit ett badmintonrack.. än idag är detta osäkert.
Halsen började värka och jag anade inte vad det kunde vara... det visade sig vara halsböld. Sådär lagomt efter hjärnskakningen. Denna sjukdom var den värsta jag upplevt och definitivt den fulaste. Halsen svällde upp och jag kunde ha varit med i Min STORA kärlek. Det var också den gången jag grät hysteriskt hos doktorn.. och blev hämtad av min familj i Dalarna.

April
Började skriva på C-uppsatsen med Karin. Vi var otrooligt grymma och färdiga efter ca 3,5 veckor. Jag och Ylva fixade bästa handbollsfesten på länge..
Min feta soffa kom och som jag hade längtat.. i säkert tre månader.
Valborg i Uppsala är såklart årets händelse. Min nya favoritdag. Helt fantastiskt!


Maj
Rugbyn började och en massa träning.
Vi (brudarna) åkte på semester till Turkiet. En hel vecka med bara en massa All Inklusive.. kommer aldrig nöja mig med mindre hädanefter. Haha!
När vi kom hem åkte vi på avslutningskryssning med klassen till Åland.


Juni
Började jobba på mitt första riktiga jobb. Akademiska Sjukhuset. Hade ingen semester så det enda vi gjorde var... jobba.. träna.. matcha.. festa.. I juni tog jag examen som Röntgensjuksköterska, och midsommar spenderades såklart i Leksand.



Juli
Jag köpte fina nya lister till lägenheten och vips såg det inte ut som en byggarbetsplats (lycka). Chefen hade fest. Jag hade fest.
Och jobb jobb jobb såklart och många långa rugbyresor till Trelleborg och Göteborg osv..
Åkte till Heby och käkade middag med brudarna och började umgås med en person.


Augusti
I augusti började det bli kallare och regnigare.. otrevligare att träna rugby.
Missade hela OS eftersom jag jobbade konstant. Röntgenveckan var placerad i Uppsala detta år, en vecka full med bra föreläsningar, jobb, gott käk en rolig Bankett (HAHA) och annat. Köpte mina MBT-skor som jag traskar runt i varje dag.

September
300-års jubileum på Sjukan. Kräftskiva i Malins stuga. Rugbyn fortsatte med en massa matchande, minns inte vilken placering det blev men SM-fyra kanske?? September var en seeeg månad.

Oktober
Månaden då jag insåg att det går bara utför, jag fyllde nämligen hela 24 år. Hade lite kalas både hemma i Dalarna och hemma i Uppsala
Jag lärde mig jonglera på vår planeringsdag med jobbet.


November
Var med på tv3 och spelade migsjälv. Hamnade i en svacka med det mesta.. Försökte tänka positivt och började gilla handboll igen iaf... men sen hamnade jag i träsket igen och är kvar där. Jag hittade en blogg där det stod en massa "fina" ord om mig. Förtal skulle man lätt kunna säga och smisk fick hon för det. Började jobba natt på akuten. Snön slog till i Uppsala och paralyserade alla plogar.. vi jobbade som djur på röntgen. Julbord käkades och jag träffade F:s nya grabb.

December
Jag skaffade äntligen en ny tv. Jag var DJ på en handbollselitseriematch =)). Jag skaffade mig ett intro som spelas varje gång jag anländer till jobbet. Handbollen började bli kul på riktigt då vi SPÖADE serieledarna lekande lätt. Mitt blodvärde nådde sin lägsta nivå någonsin och mörkret i mitt liv är tätare än på länge. Jag fixade nya möbler i lägenheten så nu är jag nöjd.

Nyårslöfte? ja gissa... gå ner till 62 kg =)

Snart åker jag

it's a fact.

Hockeynatt

Japp var uppe och såg nästan hela matchen, skippade sista 2 minuterna då jag inte ville se när Kanadickerna vann. Vilken jävla skit match.. eller jävlaskit domare. AH jag höll på att gå i taket. Jajja... det är ju bara sport, men ändå.
Idag åker jag tillbaka till U-sala, var bara hit en sväng och lämnade bilen. Blir lite sugen på att köpa bil nu när jag haft lilla bäre hos mig.. men det kostar ju.

Hem en sväng

komma ifrån allt. Skönt. Brukar alltid få huvudvärk av att behöva lämna Uppsala men sen när man kommer till Dalarna så släpper den och sen vill jag inte tillbaka til Uppsala.
Har varit miserabel en längre tid.. är inte glad så ofta,... det är inte kul. Ja vad ska man göra..
Är hemma nu iaf.. kom precis hem från Hockeyn.. Leksand - Troja/Ljungby. Var väl trevligt. 10-1.
Inatt blir det mer hockey.

Men ska jag aldrig få sova?

AAHH.. tre nätter i rad har det varit skitnätter. Första av tre var det sarahs pojkvän som snarkade!! värsta som finns. Andra natten la jag mig alldeles för sent... upp å jobba.. inatt var det nån som störde mig... aah och nu ska jag iväg å jobba kväll. TRÖTT är jag. Det är dock sista passet innan semester nr 2.
Saker är verkligen konstiga... det är sorgligt. Men jag antar att det är såhär det kommer att vara nu.

Diskriminerad

Min invandrarvän och jag var på restaurang. Enda blåögda och ljushåriga på stället = jag... Har aldrig varit med om så dålig service... de tyckte nog att min invandrarvän var i dåligt sällskap. Hmpf.... otrevligt värre...
Men i övrigt trevligt...

Chevy Chase

på tv ikväll!


 På semester i Europa!

Konstigt

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. det är saker som förändras och det har det gjort ett tag.. säkerligen inte till det bättre. Jag vet bara inte vad jag kan göra åt det. Tråkigt är ordet. Många gånger har jag försökt... säkerligen alldeles för mkt.. inget resultat.. många gånger funderar jag på att sluta helt.. nu gör jag det. Vad är det för vits när responsen är noll?