ont i skallen

aah.. fortfarande ont i huvudet. Jobbet gör det inte lättare... får ont i huvudet bara av att vara där.
Känns sådär... just nu...

Fest

Det är fest här ikväll.
Jag är inte bjuden.
Jag är utsedd som diskare.
Jag är inte glad.
Jag har ont i huvudet.
Jag har dock gjort allt för att det ska släppa. Echinagard för min påbörjade förkylning... SVART kaffe, alvedon...
Jag vet inte varför det kommer sig men varje gång jag har fått sova länge... sakta makat mig upp ur sängen.. haft en seg frukost.. så får jag alltid ont i huvudet. ALDRIG när jag går upp tidigt för att ta mig till jobbet.. utan alltid när jag har sovmorgon typ.. hur kommer det sig? schkümt.
Jag borde ge mig ut å springa... men är så seeeeg.

Men faan

Jag är snuvig igen... eller jag har ont i huvudet och ont i halsen. Blää.. Igår var jag hos Josse å Olle. Riktigt trevlig.. de bor så himla fint.. ja man blir ju lite sugen på att skaffa hus.. men nej det skulle nog inte funka.. kan knappt ta hand om min egen lägenhet... haha. En glad nyhet: istället för 15 semesterdagar så har vi nu 29(!!!!!!!) semesterdagar att ta ut! HEEELT GALET! jag kan nästan gå i förtidspension och fortfarande få lön... eller kanske inte riktigt men nästan =) Ska ta det lugnt idag.. så att inte huvudet exploderar.. vore ju lite småtrist...

The computer says no


Hemma

Hos mor i Djurås. Varit på Kupolen. Handlat. Jaha? vad gör man nu då?

Kattskrället är sötare än nånsin. Hon är världens snällaste kisse. Sov i min säng heeeela natten... inget krafsande i ansiktet här inte ;-) haha.

Köpte örhängen och en klocka idag. Kanske visar jag bild på dem sen.. men det är sånna örhängen jag letat efter ett tag nu.

Tror jag ska gå ner och lägga mig i sängen å vila... jag är ju trots allt ledig. Kanske hem till Tjosse i afton. trevlans!

Ha vad jag kan

Sitter på tåget och skriver. Har lyckats få igång bloggen så mobilen.. Nej jag är ingen nörd, jag är uttråkad. Trodde vi snart var i hedemora.. Jag glömde visst bort avesta.. Jag hade tydligen bokat plats i förstaklass vagnen.. Schysst. Längtar efter kissen.. Vi ska sova sked. Ha!

Inte är det lätt

Nej inte lätt när det är svårt...
Och jag borde verkligen städa upp här hemma.
Har ju varit kattvakt... det är lite drygt att ha en katt här som man inte känner... drygt för man har dåligt samvete pga att han får lov att vara ensam hela tiden.. drygt för att han leker med min draperi precis brevid min när jag sover.. drygt för han vill bita av trådarna.. drygt för han jamar å jamar å jamar å jamar... hehe.
Jag har varit kattvakt sen lördagskväll... med Mido kom även en hel hög med mat.. och en väska FULLPROPPAD med leksaker.. haha jag ska vara kattvakt inte barnvakt.. men Mido är SL och M's lilla bäbis.. har nog aldrig träffat en katt som är mer lik en bäbis i sättet.



Här ligger han som en korv på axeln å vägrar hoppa ner... jag har precis kommit hem från jobbet å han är överkelig.


Då var det slut

på rugbyn. Blev ingen SM-final i år tyvärr. Dags att koncentrera sig på handbollen.
På torsdag drar jag hem till Dalarna en sväng för att umgås med katten och de där hemma. Saknar henne massor.
Idag har jag varit på intervention hela dagen... det är bra om man har en bad-hair-day då man kan ha op-mössa på sig utan att det verkar mystiskt. Ska vara där hela veckan.. perfa.. bara inte SÄPO kommer... hon är ingen favorit.
Jag är så trött... måste koka om min pasta... glömde totalt bort den och den fick koka i 35 minuter... inge vidare.


Match inom kort

närmare bestämt om 2 timmar... samling om 45 minuter alltså... jag är helt slut i skallen å kroppen... hur ska detta gå?
Imorgon är jag ledig men jobbar lördag... så imorgon ska jag ju göra ALLT som jag inte hann i veckan. Som att lämna in cykeln.. jag och laga punka är ingen bra kombination.. sen ska jag tvätta... kl 07.00.. bra tid TILDE!
Städa? ... hm borde... men jag ska nog inte sätta upp för höga mål för dagen... då blir inget av.
Jag måste GÅ till matchen... ahh drygt... jag ska inte säga att det tar 10 minuter... men det är drygt ändå. Ska gå dit spela av matchen. vinna. hem. helg.
Sen fyller jag år snart... tänk på det alla berörda ;-)
jag kan skriva en önskelista redan nu:
- ljusblå vinterjacka
- 37 tums lcd tv
- fettsugning
hahaha.. sådär ja.

Mätsch

Dags för match imorrn. Jag är NOG laddad.. jag tror det... det känns så. Jag måste bara ge gärnet på matchen... alla matcher.

Jahopp vad har gjorts idag då.. ehum... punka på cykeln har jag ju nu.. så jag får GÅ överallt... alltså det funkar inte... hela mitt liv är uppbyggt på hur lång tid det tar att cykla till allt... det här är sketans jobbigt..

Ah hela mitt liv är jobbigt..


Snart dags för match

Ah börjar bli nervös.. är inte speciellt pigg eftersom det är lördag. Är aldrig pigg på lördagar... fick sova till hela tjugo över åtta.. det är sovmorgon det.  Igår var det segt på jobbet... inte så många roliga ungar utan en hel del vuxna. I torsdags sprutade en unge ner mig med vatten.. det var kul =) 
Jag har haft julkänsla hela dagen... känns som att jag förväntar mig att se snö ute.. läskigt.
Lyssnar på en låt jag lyssnade på i vinter... lustigt hur känslan från då jag lyssnade på den senast kommer tillbaka. Vi läste pedagogik på ILU och det var snö på vägen.. jag hade beställt en klänning från asos jag skulle ha på nyår. Haha..
Britney Spears - Hot as ice
Läskigt är det när jag kan sätta i en sladd i väggen som jag satte i för senast ett år sedan och jag kommer ihåg vad jag tänkte då... är jag knäpp??
Närminnet däremot är åt skogen...

Nu är det snart samling.. ska klä på mig och styra upp kvällen.. vet fortfarande inget.. DRYGT.

Film

Har sett en del filmer nu på slutet... men bara en massa skit. Tex Grindhouse och Cloverfield... se inte dom... nej.. gör nåt vettigt istället... typ sova.. det ska jag göra nu.

Ja herregud

Det blev så mycket värre/bättre/saftigare än jag någonsin kunnat tro.. det är så bisarrt.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag väljer att skratta.. det är roligare.

På tapeten:
♥ Helg efter imorgon
♥ Match mot Göteborg på lördag
♥ Åka till Malins stuga i skojjen och käka kräftor.
♥ Sova hela söndagen

Det låter bara så bra.

Oh yes

Jao... snart helg igen! Det är så najs. Nu i veckan har jag varit på barn och jobbat. Funkar bra så länge min kollega inte pratar öronen av mig.

Imorrn är en stor dag. Det är torsdag.

Jag låter bilden tala för sigsjälv.

Filmtajm



Har precis kikat på film. Fick bli El Orfanato, en spansk skräckfilm. Den var väl okej.. rätt bra... men ingen film jag kommer att se fler gånger.
Igår var det kräftskiva på Klubben. Mycket gott.. längesen jag åt kräftor. Sen drog jag ner på stan. Idag har jag inte gjort så mkt. Sovit.. ätit sushi.. jobbigtmed måndag imorrn... suck..

Förresten.. nu är vi vidare till SM-semifinal... det ser riktigt bra ut.. de andra lagen får passa sig.


Snart UKK

Beordrad att inte jobba... jahopp vad gör vi nu då... vi har jobbat på så bra att det ligger en hel hög med remisser som inte är tittade så nu fick vi inte köra nå mer.
Idag kom jag på att avboka min tandläkartid i Mockfjärd.
Jag: Hej det är Tilde Nises, jag hade fått tid hos er som jag ska avboka.. eller den kanske redan har varit?... eller jag vet inte..
Telefonisten: Ja du har tid nästa torsdag och nej tiden har inte varit för det hade jag kommit ihåg i så fall.

HAHA! Se där! Jag gör tydligen intryck =)

Snart ska vi på UKK (Uppsala Konsert och Kongress) och titta på Alcazar.. eller Alkapatrask som jag "råkade" kalla dom.
Har tänkt ha kjol på mig.. men magen står ju RAKT UT! 30 minuter till sminkning i vårat fancy omklädningsrum. Äh vafan jag tar kjolen.. får ju aldrig ha det annars så..

Det hade kunnat vara värre

Ja man får vara tacksam... idag har jag sett mkt hemskt på jobbet... då inser man att man har det rätt bra.. tjocka lår... skitsamma... stora fötter... jag är faktiskt helt frisk.
Handbollsträningen kunde också vara sämre.. tidigare år har jag legat cirka ett-två steg efter i allt jag gjort i början på säsongen... det är inte samma känsla nu.. thank god. Rugbyn har gett något... nu blir det ägg i mängder.


På Banketten.. och ja.. hur ser jag ut... ja som en rugbyspelare...

Blää

Det har inte varit någon kul vecka alls. Är på ett lab som jag verkligen inte gillar... kan ju vara omständigheterna kring det som gör att det känns så... inte kul att komma dit oinspirerad och sedan göra ett oinspirerat jobb... usch.. nej.. ta mig därifrån.
Igår var det ju handbollsträning, riktigt skoj faktiskt. Trodde jag inte.. men så fort man få kasta lite boll så känns det som att man aldrig varit därifrån. En del träning behövs dock... man orkar inte hoppa överhuvud taget.. i rugbyn hoppar vi inte direkt... vi springer rakt fram.

Nej usch.. jag är less less less...

Vissa moment

på jobbet stör mig... inga detaljer kommer jag att avslöja.
Har precis varit på rugbyträning och snart bär det av på handbollsträning... jodå så att... mina benhinnor kommer att be om nåd...
Fan jag måste städa här hemma... ser FÖR JÄVLIGT UT. Nån som har lust?
På fredag är det 300 års jubileum på Uppsala Konsert och Kongress... Röntgens nya hak. Haha... Blir käk å dricka å underhållning. skoj hoppas jag.

Återkommande

Denna låt lyssnas det väldigt mycket på i mina kretsar... rugbykretsar..