Nu jäklar

Igår var jag på sats med Sophia och körde nåt som heter gritcardio eller nåt sånt. Ett av det värsta jag tränat, det var konstant maxpuls, helt förjävligt. Antar att det är därför jag måste hålla på med sånt.. Idag körde jag på friskhuset, själv, det var ganska jobbigt det med kan jag säga. Jag måste nog tyvärr fortsätta med sån här gristräning tills det är dags för loppet.
Var i Länna i söndags igen vilket var najs, gjorde det jag gör bäst... Sola, bada.. har det gött ;-).
Denna vecka har jag beredskap 5 dagar av 7, jippie.
Dags för sömn!


Magiskt varmt!

Åh ännu en dag med kanonväder. Spenderade dagen hos Malin med solning och sedan bad på fyrishov. Börjar få bra färg nu, tackar för det. Imorrn blir det solning igen och på söndag yess!! Är hungrig, men klockan är halv tolv och jag ska fasiken inte äta nåt. Slut på onyttigheter fr.o.m. nu.


30 grader!!

Snacka om att pricka in rätt dagar, yess! Har spenderat dagen i Länna med bad och sol, kaffe och dokumentärer :-). Tänkte jag skulle ta en löprunda men det är satans varmt så jag vet inte om jag klarar det. Fasiken... Jag kanske bangar fler gånger om jag skippar idag.


Aahh ledigt!

Fast inte än iof, kl 07.30 kliver jag av för 4 dagars ledighet. Och jag ska bara ta det lugnt och ha det gött. Solning varje dag har jag tänkt med start i Länna. Blir lite nojjig för jag hör ambulansen stup i kvarten och jag kan få åka in, har inte tid!! Tittar på fotboll!
Fortsätter med löpträningen, går så tungt så tungt, men det måste göras. Tvätt imorrn.. Har världens megaberg av kläder och lakan... Suuuck.


Bröllop!

Börjar bli expert på att gå på bröllop! Är så sjukt glad att jag blir bjuden på så många. Igår så gifte sig Daniela och Aron i Uppsala domkyrka, mäktig lokal. Har typ varit där max tre gånger på åtta år, lite av en skandal ;-)


Håller tummar

Och tår för att denna helg blir lugn. Jag har ju alltid maximal otur på mina helger så snälla snälla kan inte denna få vara lugn.


Ööööjj

Då har jag börjat jobba igen, satan i gatan vad jag har krånglat till det med sömnen. Inte många timmar har det blivit på nätterna, men inatt fick jag sova iaf det är fint.
Annars är det ungefär som vanligt, lite mindre folk på både gott och ont :-). Börjar första veckan med 7-dagarsvecka, jippie! Inte riktigt vad man är upplagd för. Bröllop på lördag som jag ska gå på om jag inte blir inringd. Annars kommer Lill-Erik hit imorrn, oj vad jag saknat honom.


Wuääää!

Fy fan vad jobbigt det är att vara tillbaka i stan, vill inte vill inte. Jag vill vara i Dalarna! Från 1 juni till sista aug, då skulle min dalaabstinens kunna hållas i schack. Nu är det bara så sjukt tungt...


Parka!!

Jajjemen! Träffade kusinen! Inte igår vi sågs direkt så det var lajbans.


Whooow!

Det var sista träningspasset med Tulle det, jävlar vad hon körde med oss idag.. dra åt h****** var det gjorde ont. Blev typ 1,5h idag eftersom jag var med på ett test innan, det var eg en annan tjej som skulle göra testet men hon var ensam och behövde någon att tävla emot. Klart man ställer upp, extra träning :-). Idag har jag fått sooola igen, så gött och sen kom gullungen och Frida på besök. Imorrn ska ja på museum, hä bi fint he. Kan bli lite varmt eftersom det ska tydligen bli ännu bättre väder imorrn.


Det lider mot sitt slut

Imorgon kommer mamma och Peter hem igen efter sin lilla tripp till Schweiz. Så jag har städat och fixat här hemma. Annars har jag inte gjort så mycket, var en sväng till insjön sen till Borlänge.. Har mest haft träningsvärk idag och imorrn är sista träningen, kommer att maxa ;-). Blev ingen träning idag, hade lite för ont :-). Hoppas på bra väder imorrn så jag kan sola mera. Skulle vilja köra ett triatlon på lördag men jag har ingen cykel eller bra simkläder, så det blir nog inget. Man ska nog simma en vända i älven, hur otäckt är inte det då?


Hôjj!!

Idag på träningen på Jugas så hände det! Jag blev inte trött, jag ville bara göra meer meeeer. Så jävla gött å känna det ÄNTLiGEN! Så jag åkte hem och tränade lite till :-).
Idag har det varit fab väder, solat och BADAT idag med Ida. Samt lyssnat på dokumentärer som jag är helt fast i.
Appropå inlägg "dagmamma dag 4" som inte kom, ja ni kan ju förstå varför... Too tired. Fick iaf en jättefin present som tack för gott utfört arbete ;-) en bild på lille Erik, ett träningslinne samt celsius för att försöka få tillbaka energin som jag blev av med.
Imorrn ska jag träääna göööör hårt, kan knappt vänta.


Har det gött i soliga Karlstad


Jag och älsklingskiddot


Dagmamma dag 3

Efter en dålig natt med lite sömn så föreslog jag för Erik att vi kanske skulle ta och sova hela dagen, det tyckte inte Erik var någon bra idé... dammit. Jaha nehej det var väl bara att börja läsa den där j*vla boken om grodan igen och igen och igen och igen. Sen spela innebandy, sen sparka lite fotboll, sen spela innebandy med fotbollen, sen gunga hästen, sen läsa grodboken, åka på plasttraktorn (gå böjd över) och krocka med Eriks plastbil, grodboken, mellis, KLIPPA Eriks hår ( DET var kul). När vi avverkat förmiddagen så åkte vi till Säterdalen där man kan leka en massa, klappa djur, fika, etc. Heeelt slut är jag.. men roligt har vi haft det iaf, kommer sakna ungen skitmycket när jag sedan måste åka tillbaka till Uppsala, usch vill inte tänka på det.
Dagens roligaste: Erik kallar mig "mamma" och Frida "annan mamma" hahahaha! Igår var det tvärtom :-)


Dagmamma dag 2

Bra dag idag, Erik pratar tydligen om mig när jag inte är där, måste vara ett bra tecken. Vi var iaf på lekdejt idag. Träffade Hilma och Jöns för lek i lekpark för att sedan kaffepaus hemma hos dem. Riktigt skoj och Erik slocknade som ett ljus på vägen därifrån, sen var vi på biblioteket och sen gick vi hem. Alla glada och inga skrapsår, jag var dock galet trött när jag inte fick någon vila när han sov. Sen hem och gym. Undra vad vi ska hitta på imorrn, hoppas det blir varmt så man kan bada eller nåt. Bäst går det om vi inte är hemma.


Dagmamma dag 1

Idag började jag på mitt nya jobb. Det innebär fotbollssparkning, titta på Nicke Nyfiken, gömma nappar, sjunga instruktioner, undvika matkrig, låta som en miljard olika djur etc. Men det är ganska kul, och det går ganska bra. Tyvärr lider jag av tandvärken samt kraftig huvudvärk som jag självmedicinerar mig emot.. Hoppas det blir bättre imorrn, blir så trött av smärta.
Ikväll var det träning på Jugas igen, jobbigt som vanligt cirkelträning med massa flås och styrka.
Imorrn ska jag på lekdejt med Erik till Jöns och Hilma, skoj!


Visdomstandsjävel

Jag har så ont så jag typ avlider vilken sekund som helst. Känns som hela skallen ska sprängas pga en tand. Smärtan har liksom vandrat upp i huvudet och jag kan bara ligga ner... Aaaaajjjjjjjj