Bedside

Jag har typ spenderat alla dagar denna vecka i sängen.. och det är fredag idag! Va fan lixom.. Jag börjar bli lite småless. Dock känner jag att livet håller på att återvända till mig... jag trodde seriöst att jag skulle dö igår.. efter 100 huvudvärkstabletter så försvann huvudvärken ändå inte.. jag kan inte förstå varför jag ska få så ont i huvudet varje gång jag blir förkyld. Det är det som gör att jag bli sängliggande.. jag tror det är så nära migrän man kan komma utan att ha migrän. Men nu är det sluttjatat om denna sjukdom. Match på söndag och jag hoppas verkligen på vinst... vi har haft det jävligt knackigt med spelare i början och vi har inte fått träna så mkt spel tillsammans, så det blir lite småklurigt tror jag. Jag får sitta på läktaren med en kudde under tröjan om jag ska passa in bland de tre gravida som också ska kolla match.. TRE st från laget är på tjocken... bra tajmat. ;-)

När jag nu legat och vridit mig i plågor flera dagar i sträck... så har jag längtat efter pizza så inåt h.... Så jag bestämde mig när jag börjar bli frisk så ska jag fira med en pizza, så det har jag gjort! Nu vrider jag mig i mättnadsplågor istället. Gott var det men nu får jag träna hårt ett par dagar framöver...

Fortfarande sängbunden

Det blir dag tre i sängen, men idag klarade jag av att sitta upp och äta frukost. Jag har nämligen ätit dagens alla tre mål i vågrätt läge, flera dagar i rad.. ja säkert fyra dar. Trycket i huvudet består... men smärtan är inte lika intensiv. Kanske kanske överlever jag detta... Jag tänkte faktiskt äta pizza idag och fira att (om) jag överlevt. Jag ska egentligen undvika pizza och sådana saker... men nu vill jag faktiskt fira =)
Det har varit värsta mördarbakterien... jag blir inte sjuk ofta men när jag väl blir sjuk så blir jag dödssjuk. Jag var nära att kasta in handduken där ett tag...

Jag mår så dåligt

herreguud känns som att jag ska dö när som helst... orkar inge mer... har ätit fyra kartor alvedon, panodil, ipren.. mot huvudvärken... det försvinner inte... jag blir galen...
ont överallt... kan inte göra ngt... mår illa... känns som att jag ska spy... vågar inte äta..

Dödssjuk

Är totalt utslagen.. sov knappt nåt inatt... tänkte gå till jobbet en sväng, gick inte.. sov lite nu på förmiddan... och nu sitter jag här som ett lik. Ett skrivande lik. Det är iaf lite kultur snart på trean, det är bra. Jag laddar filmer men jag skulle vilja ha nåt gott att äta... orkar inte ta mig nånstans. Undrar om hemtjänsten kommer imorrn, minns inte när hon var här senast... orkar inte tänka...


Mitt hååår

Mitt barr är i ständig förändring.. Jag tänkte visa lite hur jag arbetat med håret det senaste året.

Första gången hos min frisör Linda.. var jag nästintill svarthårig. Ville bli ljusare..


Tre behandlingar senare var jag rödhårig..


Ytterligare en behandling senare var jag orange.. håret började ta stryk =) men det var inget att bry sig om =)


Ytterligare en blondering senare.. nu började jag bli mer ljus orange.. gillade det tills utväxten kom..


Nu har jag varit hos frisören ytterligare en gång och jag är inte så orange längre.. tänker inte lägga upp bild just nu.. jag är sjuk och ser förjävlig ut.


Jag gillar sånt 'härnt'


Sjukdom på gång

Nahj jag känner av halsen, huvudet och näsan.. IINTE bra. Har jobbat hela helgen och det är väl nån där som smittat mig. =( Idag har jag iaf fått vara ledig.. men så brukar det vara, att OM jag är sjuk är jag det på lediga dagar vilket leder till att jag inte orkar något. Visst det är bra iof då jag inte behöver vara hemma från jobbet osv. Men ja.. jag får se det positivt. Jag har iaf varit till frisören idag, ENDAST 1500 kr. Det är nästan gratis för att vara mig. Jag kommer hursomhelst att spendera resten av dagen i min nybäddade säng.. det är det enda rätta. Jag är inte gjord för att vara sjuk. Spännande grejer händer på jobbet just i denna stund.. önskar nästan att jag var där. Eller jag önskar att jag är där. Ska ringa Erik sen och prata lite med honom. Match på söndag och jag SKA vara med... hoppas min form håller i sig och att inte min sjukdom förstör för mig.

Grymt ljud

Nu har jag installerat mina grymma högtalare till tv:n very very nice!

hohoo

Körig dag. Jobb 06:45 till 16:15 sen åka fort som fasen till Stenhagen och sitta i sekreterariatet. Hade inge batteri kvar, jobbigt när man har bussbiljetten i mobilen och mobilen stänger av sig när jag precis ska stiga på. Tur nog så klarade den sig.. men såklart så stiger det på kontrollanter .. ännu en gång, hoppas den inte laddar ur sig.. men det gick bra.. puh. Nu är jag dödstrött och jobb imorrn igen..

Värsta smärtan på länge

Den där vändan på gymmet som jag tog mig för två dar sen.. har visat sig bli en mördarträningsvärk utan dess like. Det känns som att jag blivit sparkad i magen av en ardenner. jag går framåtböjd för magmusklerna har dragit ihop sig... det är fruktansvärt...

Ljuset och mörkret

Haha vilken patetisk rubrik. Men jag ser ljuset i handbollstunneln, idag var det riktigt mycket folk på träningen, skoj! Hoppas folk vill stanna bara. Mörkret på jobbet... ja vad säger man... ett enda mörker.

Sego

Shit vad seg jag är! Sov till halv nio, sen traskade jag iväg till SL för att mata katten. Jag drack lite kaffe, la mig i soffan och somnade. Jag är så sjukt trött nu för tiden.. skulle nog kunna sova lite nu med.. men det ska jag inte. Jag måste städa lite. Jag är förresten ledig idag, det är najs. Ska jobba i helgen igen. Var en sväng på friskis gym igår.. jeeklar vad träningsvärk jag har nu.. Det får nog bli fler gånger för så här otränad får man inte vara. Ikväll är det handbollsträning, vi blir nog torterade som vanligt =)

Rädd!

Jäklar vad rädd jag blev "imorse". Låg och sov efter nattarbetet och vaknar till av att ngn ruskar på mig, jag drömmer tänkte jag och somnade om. Nej då ruskar någon på mig igen... Jag höll på att skita på mig. Jag ska ju vara ensam hemma! Jag vågade knappt öppna ögonen och dödstrött var jag.. och jag brukar inte vakna av mig själv när jag är så trött. Antingen drömde jag eller så gjorde jag inte det... iiih.. Jag gick upp iaf. Skumma "sovningar" har jag haft. Igår när jag sov middag som jag alltid gör innan nattarbete så gick jag i sömnen, skumt att göra det fyra på eftermiddagen. Nu ska jag ut och vandra.

BRA musik!

http://www.youtube.com/watch?v=eVXdV1wO-10

och



TGIF

Fredag idag! underbart! eller helgen kommer att gå åt till jobb men imorrn är jag ledig, det blir en bra dag! Idag har jag varit ner på stan och snabbhandlat lite smink till festen. Yes! kommer bli awesome, måste bara träna mig på sminkningen, den måste bli grym. Detsamma med håret... kommer ta en evighet att få till en bra frisyr i mitt bestyriga hår. Idag har jag annars haft låååång sovmorgon och lagat matlådor.. kommer säker bli 500 portioner.

over

it's o-v-e-r, OVER!

ingen träningsvärk!

vad är detta? ingen träningsvärk, måste vara nåt fel. Definitivt, kan ju aldrig vara så att jag blivit tränad mitt i allt.. nee det tror jag inte på. Nu är det snar helg och det ger mig hopp om livet. Även om jag jobbar natt så känns det faktiskt ok, är ju ledig på lördag och det är ju inte så tokigt alls. idag har vi jobbat häcken av oss på ct-labben dock slog vi inget rekord men vi kom upp i 65 patienter på ett och samma lab. Det är ganska mycket för er som inte är insatta.

Huvudvärk

Efter alltför hård träning så sitter jag här nu med ont i skallen. Det var som vanligt extremt tufft och jag hade rejäl ångest innan om jag verkligen skulle orka. Nu är jag glad att jag gjorde det.. Sovmorgon imorrn sen kvällsarbete.

Aah..

Idag var det en seg dag, det brukar bli så när man jobbat natt.. man blir lite kocko i skallen. Så jag har legat i sängen hela dagen och softat. Sen drog jag iväg på tortyrträning igen.. varenda jäkla träning en toryr. Man tror att det ska bli lättare från gång till gång men det är lika jävligt varje gång för han (tränaren) gör lite jobbigare för varje gång. Han är inte dum han inte. Dock så sänker det ju självförtroendet när man tror man är skitdålig hela tiden, jaja det blir nog bra till slut. Eftersom vi inte är så många ännu (suck) så har vi inte spelat så mkt handboll utan det är mest fysträning nu.. Beach 2012 kanske? Imorgon är det backträning på samma tid och samma plats imorrn.. undra vem som kommer att spy då? =) jag kanske =)

Mycket musik

Det blir mycket musik såhär på nätterna.
Här är två mkt bra låtar som går varma just nu


Insnöad


Sept. 12, 2011

Allt det här med våra temafester på jobbet får mig att leva in i rollen som ja hårdrockare, discobrud och som nu 50-talsbrutta. Brukar i regel börja en månad innan med att BARA lyssna på musik som hör genren till. Ja och som jag skrivit förut så har jag Mad men-maraton i stort sett varje dag. Det har fått mig att vara ganska glad att jag inte levde på den tiden. Kvinnorna hade det inte så lätt då, det är ganska lätt att glömma..
Musiken är ju fantastisk dock. har lyssnat på en en del och lyssnar på texterna och tolkat dem =)
Runaround Sue - Dion
Text:
Here's my story, its sad but true
It's about a girl that I once knew
She took my love then ran around
With every single guy in town

Hur det engentligen såg ut:
Killen i låten blev kär i en tjej, de hade en flirt men hon ville inte ha honom utan skaffade EN annan kille.
På den tiden så var det förfärligt att flirta med fler än en, så han spred ut ett rykte om att hon var en slampa.

Jag synisk? alla dagar i veckan. och kanske har jag lite för mkt fritid emellanåt.

konstig vecka

Denna vecka blir speciell, inatt jobbar jag sen ledig några dagar sen kväll sen natt sen kväll... och nej jag har inte lagt det schemat själv. Ska snart iväg och motionera.. hade gärna druckit kaffe men allt handlar om sömn i dessa dagar så om jag dricker kaffe kanske jag inte somnar.. DET är inte bra. Jäkla ösregn ute... då kan jag inte åka just nu.. Bäst jag kollar på lite Mad men så länge =)


En gammal och bra låt =)


Yes yes yes

Nu har jag fasiken ALLT till 50-talsfesten! Allt har blivit så mycket bättre än jag kunde föreställa mig. Kände mig inte jätte taggad till ett 50-tals tema även om jag gillar kläderna och musiken, men NU! Jäklar anamma... hoppas bara jag lyckas med allt som jag planerar göra.

Dalarna

Fullspäckad helg.. typ =) -bäbisbesök -barnmorskebesök -personligassistentarbete -handbollstittning -kolmiletittning, grillning, wokning, ätning -marknasbesök -50-talskläderstittning

110908

Ja herregud, mkt händer just nu. Mycket som är energikrävande men det är också bra, jag inser att jag inte kan gå runt och fundera på saker som tar min energi. Saker som jag varit ledsen och fundersam över ganska länge börjar släppa nu, det är bra. Ingen idé att lägga energi och krut på saker jag inte kan göra ngt åt. Det är som det är och det som blivit har ju inte alls blivit tokigt. Så ut med det gamla och in med det nya, eller vad man ska säga =). I helgen ska jag träffa "Lilleman" och lära honom allt jag kan =) Lite handboll på det med, skoj! Imorrn börjar jag kvart i sju igen.. fjärde dagen i rad och det känns! Gårdagens träning var INSANE. Jag har ont och är trött i kroppen, men jag börjar märka att all backträning och tråkigt nötande har faktiskt gjort nytta.

En bäbis!

Som jag har väntat, i nästan 9 månader har jag gått runt och varit otålig. Nu är han äntligen här. En liten pôjk på 3100 gram och endast 50 cm lång, en kortis men smalis =) Så till helgen åker jag hem för att kika lite på honom. Spännande!

50-tal


Sådär skulle man se ut i håret, men nej jag tänker inte mörklägga för en kväll. Tål att kluras på. Ska testa några olika.




Hälj

Very good helg. Är så hungrig nu att jag knappt kan skriva, men jag kan inte äta frulle än för jag ska på brunch. Ah! Fredagen var riktigt trevlig, satt här hemma och hade skoj med M.S. sen fick vi för oss att vi skulle gå ut och BJ blev det. Inte igår jag var där men det var skoj. Igår var jag på rugby och såg Uppsalas damer krossa Exiles damer. Riktigt kul att se! Sen åkte jag hem och sov lite. Senare på kvällen åkte jag iväg på kräftskiva hos SL och M, rrrrriktigt gott. Jag har inga problem med att äta upp ett paket kräftor själv. Så där blev jag kvar ett bra tag. Idag är det söndag och vaknade av ett efterlängtat SMS. Tjohooo nu är det spännande igen! Jag mår nästan illa av hungern... usch..

I was there

Förra årets Peace and Love